Καλά είμαι ρε πσυχή!Τι γίνεσαι Χαράλαμπε; Χαραμίζεσαι εδώ, πρέπει να πας στη Microsoft να βοηθήσεις να εξελίξουν τον ορθογράφο τους (οι άσχετοι καπιταλιστές!).
Εσύ πώς από 'δω?
Ακουσες Dr Toole και ήρθες?
Καλά είμαι ρε πσυχή!Τι γίνεσαι Χαράλαμπε; Χαραμίζεσαι εδώ, πρέπει να πας στη Microsoft να βοηθήσεις να εξελίξουν τον ορθογράφο τους (οι άσχετοι καπιταλιστές!).
Μη τυχων και μου το κανεις αυτο.Πρόσφατη έρευνα που διάβασα έλεγε ότι στην επιλογή να κάτσουν 15' σε απόλυτη ηρεμία χωρίς να κάνουν τίποτα ή να πατήσουν ένα κουμπί για ένα μικρό ηλεκτροσόκ και να φύγουν αμέσως η συντριπτική πλειοψηφία πάτησε το κουμπί.
Τί είναι το 17;Πάρε το 17
Ο ενας ειναι αυτος που ανεφερα.Ο αλλος ειναι οτι εχει δηλωσει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ερχονται ηχοι εξωθεν των ηχειων και καποιες αλλες λεπτομερειες που δεν τις θυμαμαι τωρα.Για πες μας ρε Γιάνννη 2-3 μύθους που κατέρριψες και κυρίως για τον τρόπο που τους κατέρριψες.
Γιάνννη ελπίζω να κατανοείς ότι αναγκάστηκες να βρεθείς ταχύτατα σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής.Μου φαινεται οτι εδω μεσα καποιοι "υπεργνωστες" δεν ειναι ετοιμοι να παραδεχτουν οτι καποιοι μυθοι τους καταρριπτονται απο εναν μεσοαστο....
Πρόθυμοι είναι να κουβεντιάσουν φιλικά.Νομιζα οτι ησασταν προθυμοι να κουβεντιασετε και οχι να θαβετε οποιον εχει τη γνωση να αντιδικει μαζι σας φιλικα!
Είμαι υποχρεωμένος πάνω σε αυτό να σημειώσω ότι διακρίνονται επίσης από περιορισμένη ωφέλιμη ζώνη δράσης και είναι εξαιρετικά δυσχερής ένας ακριβής προγραμματισμός τοποθέτησης που θα έφτιαχνε όλα τα κακώς κείμενα χωρίς να δημιουργούσε και παράπλευρα δικά του.Υπάρχει κ άλλος τρόπος να γίνει δουλειά .
Ούτε καλώδια ούτε dsp
συχνότητες Χέλμχολτζ
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάσπαρτα κουτάκια που κρύβονται παντού .
Για τις χαμηλές συχνότητες γίνονται φοβερά τραπεζάκια
Βέβαια τις μετρήσεις δεν της γλιτώνεις με τίποτα !!!
Ωραία ,πες μας για έναν από τους μύθους, τον τρόπο που τον κατέρριψες.Ο ενας ειναι αυτος που ανεφερα.Ο αλλος ειναι οτι εχει δηλωσει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ερχονται ηχοι εξωθεν των ηχειων και καποιες αλλες λεπτομερειες που δεν τις θυμαμαι τωρα.
Εχω δει βιντεο του και εχω διαβασει αρθρα-συνεντυεξεις αλλα οχι καποιο ολοκληρο βιβλιο του.
Κάτι τέτοια τεστ με έβαζε και έκανα μια φίλη μου που σπούδαζε ψυχολογία εκεί στον όμορφο Αγγλικό νότο. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο, μόνο που έμπαινες σε μια μεγάλη ντουλάπα με ένα κάθισμα και έπρεπε να καθήσεις 20 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Αν πατούσες το κουμπί με το ηλεκτροσόκ έβγαινες.Το μισάωρο το έχω για πλάκα.
Δεν νομίζω.
Το καλό είναι ότι με δοκιμές μπορείς να συντονίσεις ακριβώς τα χερτζ που θες .Είμαι υποχρεωμένος πάνω σε αυτό να σημειώσω ότι διακρίνονται από περιορισμένη ωφέλιμη ζώνη δράσης και είναι εξαιρετικά δυσχερής ένας ακριβής προγραμματισμός τοποθέτησης που θα έφτιαχνε όλα τα κακώς κείμενα χωρίς να δημιουργούσε και παράπλευρα δικά του.
Απαιτεί βεβαίως πολλές επιτόπιες δοκιμές,όπως και τοποθέτηση σε σημεία μέγιστης πίεσης αποκλειστικώς για συγκεκριμένους ιδιορρυθμούς.Δηλαδή να συνηχούσαν σε φιξαρισμένη κρίσιμη συχνότητα,μη ανταποκρινόμενη στους υπολοίπους.Σε αυτό το στοιχείο έγκειται και η πρακτική δυσχέρεια εγκατάστασης εντός τυπικού οικιακού χώρου.Το καλό είναι ότι με δοκιμές μπορείς να συντονίσεις ακριβώς τα χερτζ που θες .
Επίσης από ότι έχω καταλάβει αυτό που κάνουν είναι την συσσωρευμένη ενέργεια την διαχέουν σε όλο τον χώρο οπότε γίνεται και πιο ζωντανο και ευχάριστο το άκουσμα στον χώρο .
Επίσης επιδρά και στα πολλαπλάσια του ακριβως συντονισμένου .
Χώρια που σου δίνει την εντύπωση ότι μεγαλώνει ο υπάρχων χωρος !
Μα για αυτούς δεν φτιάχνονται ;;;Απαιτεί βεβαίως πολλές επιτόπιες δοκιμές,όπως και τοποθέτηση σε σημεία μέγιστης πίεσης αποκλειστικώς για συγκεκριμένους ιδιορρυθμούς.
Τα έχει ψηλάΕμένα με κάνει έξαλλο ο Toole που έχει ανάποδα τα ηχεία του.
Γιάνννη ελπίζω να κατανοείς ότι αναγκάστηκες να βρεθείς ταχύτατα σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής.
Η ανωτέρω δήλωσή σου επαναλαμβάνει ένα κλασικό μοτίβο αντίδρασης, το οποίο έχω δει πολλάκις εδώ μέσα, και στο οποίο είχα και ο ίδγιος καταφύγει στο παρελθόν, στον ίδγιο συνήθη ύποπτο δια του ... Ζαπ (αρχαίες ιστορίες και μύθοι).
Αυτοί που αποκαλείς υπεργνώστες δεν ξέρω αν είναι - και, σε κάθε περίπτωση, δεν παρουσιάζονται ως τέτοιοι, πάντως αυτά που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ... τα γνωρίζουν και μάλιστα καλά - αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.
Για να καταρριφθεί ένας μύθος υπάρχουν δυο προϋποθέσεις: α) αυτό που ονομάζεις "μύθο" να είναι ... όντως μύθος και, β) η κατάρριψη θα πρέπει να επιτευχθεί με κάποιον πειστικό και λογικά συνεκτικό τρόπο πέραν αμφιβολιών - κατάρριψη μύθου με απλή δήλωση δεν γίνεται και ούτε και μπορεί να είναι αποδεκτή.
Τώρα, αυτή η ταξική πινελιά με (αυτο)αναφορά σε μεσοαστό ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πως συνεισφέρει εις την κατάρριψη του ... μύθου, αλλά αυτό είναι, μάλλον, δικό μου πρόβλημα.
Πρόθυμοι είναι να κουβεντιάσουν φιλικά.
Το να εκλάβεις ως θάψιμο τη σκληρή (έως βάρβαρη) αλλά τεκμηριωμένη και καλοπροαίρετη κριτική των γνώσεών σου είναι μάλλον εγωιστική και ανώριμη αντίδραση.
Τέλος, απολύτως φιλικά, μπορεί κάλλιστα να θεωρείς εαυτόν φορέα εξειδικευμένης γνώσης αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξεις και όχι να περιμένεις να βασιστούμε στο λόγο σου.
Το μισό του 34.Τί είναι το 17;