Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 43.273
δεν το γνωριζα! θενξ!
καρμα ιζ α μπιτς! and you cannot cheat karma..
καταδικασμενος εκ πεποιθησεως λοιπον να παραμεινω στην αφανεια.. αυτο θα ειναι το τιμημα του underground
δεν το γνωριζα! θενξ!
Αν σου μειναν σεμεδακια...Κατι γινεται!!!Μα τι να μου κανει ο ανθρωπος ? μια κουβερτα για το φθινωπορο κι ενα παπλωμα για τον χειμωνα ειναι η προικα μου ...
Τα αιγοπροβατα κουρευονται αρχες του θερους - τωρα ειναι αργα. Οι βασικοι ιδιοσυντονισμοι του χωρου βρισκονται στα 28,3 42,5 και 68 hz. νομιζεις θα ειχα καποιο αποτελεσμα ?Κούρεψε καμιάν αίγα μρε κουμπάρε..!
Εχω κατι κοφτα ... λες να κανω δουλεια ?Αν σου μειναν σεμεδακια...Κατι γινεται!!!
Στη κούτα και πίσω απ τα ηχεια.... Αντε.... Φτιάχνει ο χώρος σιγά σιγά.... Και εγώ θα κάνω καταδρομικη στη ντουλάπα της Σταυρούλας.... Έχει κάτι φλιζζζζζζ.... Μούρλια......Μα τι να μου κανει ο ανθρωπος ? μια κουβερτα για το φθινωπορο κι ενα παπλωμα για τον χειμωνα ειναι η προικα μου ...
Η γλωσσοπλαστικη...χειρουργικη ειναι επιστημη με ταλεντο....Τι τα' χουμε τα διπλωματα γ..... το κερατο μου εδω μεσα;Rosinante, αριστα μπραβο! η μεταφραση ειναι οντως "δεκεμβρισμενος", παθητικη μετοχη του December, διαδικτιακο και οχι μονο Nickname, απο το 2006. -μαλιστα εφαγα και σημερα report στο fakebook.
Respect!Οι κούτες πρέπει να βγάζουν ωραίο μπάσο, χάρτινο.
Λίγο από χαρμπεθ..
Εννοείται ρε!Respect!
Πεφτει καλο γελιο τελικα!!
Αν ειναι χειροποιητα της γιαγιας,ναι.Αλλιως στεγνωνεις μεσαιες...Τα αιγοπροβατα κουρευονται αρχες του θερους - τωρα ειναι αργα. Οι βασικοι ιδιοσυντονισμοι του χωρου βρισκονται στα 28,3 42,5 και 68 hz. νομιζεις θα ειχα καποιο αποτελεσμα ?
Επισης λεμε "κιαμια" οχι "καμιαν" ...
Post automatically merged:
Εχω κατι κοφτα ... λες να κανω δουλεια ?
Το link με παει σε download.Παλι sub μας χωνεις στο υποσεινηδειτο ρε κουφαλα;Εννοείται ρε!
Πάντως άμα θες ν'ασχοληθεις και με την ηχογράφηση, σου βρήκα ένα βολικό σύγχρονο και οικονομικό μικρόφωνο.
Σ'αρές;
Άμα τα πας καλά, θα κλείσεις συνεργασία με αμαζον. Καλό;
... ζήτησέ του φωτογραφία.Φιλε παντως εισαι και γαμω τα ατομα εδω μεσα! Σοβαρα τωρα!
... ειναι φυσικο τελεντο -καμμια σχεση με τη φυσικοτητα της χαιεντικης (ανα)παραγωγης !! ποπο...13 χρονια Dec. (Ντεκ) ή/η μαιμου... γι'αυτο τα τραβαω .. το κερατο μου μεσα, το κερατο μου μεσα. σκ@τ@, δε γκ***ται! παω να φτιαξω καινουριο φεικβμπουκ, παω σπιτι, αλλα πρωτα θα περασω απο το δισκαδικο να παρω κανα δισκο cd.Η γλωσσοπλαστικη...χειρουργικη ειναι επιστημη με ταλεντο....Τι τα' χουμε τα διπλωματα γ..... το κερατο μου εδω μεσα;![]()
![]()
![]()
Ξεκίνα να μαζεύεις κούτεςΌπως και να έχει, θα σου στείλω φωτογραφίες
Δώσε στίγμα!παω να φτιαξω καινουριο φεικβμπουκ
Επειδή πλέον είναι αδύνατο να εντοπίσω συγκεκριμένα μηνύματα σε αυτό το νήμα θα επαναφέρω την πρόταση του Γιάνννη και του Μπούθχια να επισκεφθεί ο Γιάνννης το ιμμέρσιβ τσαρδί του Κωσταυτχιά και να κάνει ακρόαση το σύστημα ατελώς.
Εν συνεχεία θα αναμένω εναγωνίως αναλυτικό ρηβγιού, φωτορεπορτάζ και προτάσεις βελτίωσης της ενιαίας οντότητας (χώρου-μηχανημάτων) του Κωσταυτχιά.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το ... πήδημα. Το αντέχεις ΕΑΡ;![]()
Χαζό είσαι παιδί μου;ατελώς
Ναι βρε έτσι όπως σε το λέω: ατελώς, τζάμπα, φρη οφ τσαρτζ, τιμής ένεκεν, με πχιάνεις;Χαζό είσαι παιδί μου;
Τι ανεβάζω γω τα λινκς για μουσική σε ατμος;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()