- Reaction score
- 12.656
Ε, δεν άφησες και τίποτα... Σαν να λες ότι θα αλλάξεις σύστημα.Απλα να διαφωνησω σε κατι-ειμαι ικανοποιημενος αλλα σιγουρα υπαρχουν βελτιωσεις που θα ηθελα να κανω στον τομεα των μηχανηματων και ισως των ηχειων.
Ε, δεν άφησες και τίποτα... Σαν να λες ότι θα αλλάξεις σύστημα.Απλα να διαφωνησω σε κατι-ειμαι ικανοποιημενος αλλα σιγουρα υπαρχουν βελτιωσεις που θα ηθελα να κανω στον τομεα των μηχανηματων και ισως των ηχειων.
Εδώ και 82 σελίδες δεν μιλάμε για στερεά.Έχει άραγε κανένα νόημα ο χαβαλές που γίνεται στις τελευταίες σελίδες;
Έφτιαξε ο άνθρωπος ένα σύστημα και ακούει τις μουσικές του και φχαριστιέται και του την πέσατε γιατί δεν είναι τεχνικά ορθό. Και έγινε το νήμα του ορθού.
Αργότερα, ίσως χώσει και δυο υπογούφερ και τότε ο χώρος θα απαιτήσει επιπλεόν (και αρτιότερα) μέτρα για να συμμαζευτεί. Δεδομένου ότι το ηχείο του δεν έχει τη δύναμη να φορτώσει τις κύριες ιδιοσυχνότητες, μάλλον είναι καλή η κατάσταση τώρα.
Όσο για το απύθεμνο χαμηλό της πρώτης οκτάβας, πόσες φορές χρειάζεται στις μουσικές που ακούει; Καλό να λέμε ότι το πιάνο κατεβαίνει στα 40Hz, αλλά η θεμελιώδης είναι δραματικά χαμηλότερη από τις αρμονικές του (αλλιώς η χορδή δεν θα χωρούσε μέσα στο πιάνο. Ο εγκέφαλος μπορεί να καταλάβει την θεμελιώδη και μόνο από την παρουσία των αρμονικών. Εγώ βλέπω ένα προσεγμένο οικιακό σύστημα. Μπορεί να γίνει καλύτερο; Σίγουρα, όλα επιδέχονται βελτίωση. Κάποια στιγμή όμως λες "φτάνει, είμαι ικανοποιημένος από αυτό".
Άσε ήσυχο τον...W.Αντε Κωστακη, λιγες.. φωτο ακομα και τον εφαγες τον Γουίζυ.![]()
Aproved by Γιανννης.![]()
ΛΕΩ οτι στο μελλον θα τα αναβαθμισω.Ε, δεν άφησες και τίποτα... Σαν να λες ότι θα αλλάξεις σύστημα.
ακόμα καλά...έχω κάτι τρεξίματα....αλλά συνέρχομαιΟλεεεεεε
Που χάθηκες εσυ;
Όλα καλά ;

Οι αυτιστικοι που απαντανε εκτος θεματος χωρις να διαβαζουν.Οπως εσυ,να υποθεσω;Μπράβο ρε παιδιά...
ωραίο θρεντ
ποιος αυτιστικός το σκέφτηκε?

α συγνώμη φιλαράκι....δεν διάβασα από την αρχή...Οι αυτιστικοι που απαντανε εκτος θεματος χωρις να διαβαζουν.Οπως εσυ,να υποθεσω;
Το θεμα εχει να κανει με την παρουσιαση του συστηματος μου,το σχολιασμο αυτου και την πιθανη γνωριμια απο κοντα φιλων με το ιδιο χομπυ.
Καταλαβες η να στο αναλυσω;

Με συγχωρείς η απάντηση σου δε με καλύπτει τουναντίον δημιουργεί περαιτέρω ερωτήματα όπως πως μπορείς να τοποθετήσεις μεμονωμένα ένα όργανο σε συγκεκριμένο ηχητικά εστιασμένο σημείο στο "χώρο"?Για να εχεις το πλεονεκτημα της ακυρωσεις των στασιμων,πρεπει να παιζουν ολα υποβρυχια το ιδιο μπασσο.Οταν το κοντραμπασσο μου παιζει ακρη δεξια,χανεται το πλεονεκτημα.
Φιλε μου,αν δεν εχεις ακουσει ακουστικη μουσικη σε σωστα στημενο συστημα,δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που λεω.Με συγχωρείς η απάντηση σου δε με καλύπτει τουναντίον δημιουργεί περαιτέρω ερωτήματα όπως πως μπορείς να τοποθετήσεις μεμονωμένα ένα όργανο σε συγκεκριμένο ηχητικά εστιασμένο σημείο στο "χώρο"?
Ευχαριστώ
Ο daharis δεν είναι...παρεξηγούμενος αλλά ούτε και...παρεξηγήσιμος χαρακτήρας.Οι αυτιστικοι που απαντανε εκτος θεματος χωρις να διαβαζουν.Οπως εσυ,να υποθεσω;
Το θεμα εχει να κανει με την παρουσιαση του συστηματος μου,το σχολιασμο αυτου και την πιθανη γνωριμια απο κοντα φιλων με το ιδιο χομπυ.
Καταλαβες η να στο αναλυσω;
Και πεντακόσαι χιλιάδαι...δίσκοι.Εντάξει
Πάμε για
200 σελίδες
![]()
![]()

Μα πόσο συμφωνώ μου βγήκε η πίστη για να έχω 25db. Το RT60 μου είναι λίγο απάνθρωπο καθώς παίζω στο 0,6. Προσωπικά μου κάνει λόγο nearfield αλλά έτσι και αλλιώς πάω για περαιτέρω περιπέτειες τόσο στο χώρο όσο και σε μηχανήματα δυστυχώς θα τραβήξει αρκετά χρονικά αυτή... η επιχείρηση λόγο άλλων προτεραιοτήτων.Αν ζήλευα κάτι αυτό δε θα ήταν κάποιο μηχάνημα αλλά ένας ήσυχος, ηχομονωμένος χώρος, ακόμα κι αν δεν ήταν άρτιος ακουστικά. Τη στιγμή αυτή ο χώρος μου έχει 40db μέση στάθμη (κέντρο Αθήνας) που αν περάσει κάποιο βαρύ όχημα χτυπάει και 60-70db. Αναγκαστικά οι ακροάσεις μου γίνονται μετά τις 10 το βράδυ που και τότε δεν το λες και ήσυχο περιβάλλον, έχω γύρω στα 30db αλλά τουλάχιστο χωρίς εξάρσεις.
Λόγο φόρτου εργασίας θα επανέλθω αν μπορώ το βραδάκι.Φιλε μου,αν δεν εχεις ακουσει ακουστικη μουσικη σε σωστα στημενο συστημα,δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που λεω.