Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.830
Ναι... διάβασε εσένα ο Ράιχαρντ και μετά είπε να βάλει τα βιολιά αριστερά, επειδή ακούμε καλύτερα από δεξιά, αφού το κέντρο ακοής μουσικής είναι στο δεξί μέρος του εγκεφάλου. :114:Ναι Νικο μου. Οτι πεις εσυ. Αφου εισαι και βιολογος...........εκτος ολων των αλλων.
Του Ραιχαρντ. του κατεβηκε και τοποθετησε την ορχηστρα, οπως ειναι τοποθετημενη μεχρι σημερα, ουρανοκετεβατα. Ισως θα επραπε να διαβασεις κατι τις παραπανω Νικο μου. Δοξα τω Θεω ο Θειος Googλης κανει θαυματα.
Αγαπητέ Βασιλάκη μου όταν δεν γνωρίζεις κάτι ή έστω δεν είσαι σίγουρος 100%, καλύτερα να μην γράφεις θεωρίες γι αυτό και μάλιστα με ύφος προφέσορα. Και όταν εκτίθεσαι καλό είναι να δέχεσαι το λάθος σου και την άγνοιά σου για το θέμα. Άλλωστε αν δεν δεχθείς ότι δεν γνωρίζεις κάτι, πως θα το μάθεις; Μιλάμε για γνώσεις βιολογίας λυκείου, δεν σου φταίμε τίποτα εμείς.
Αν από την άλλη εξακολουθείς να στηρίζεις αυτά που λες (ότι ακούμε καλύτερα από δεξιά κλπ κλπ κλπ), δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι όσους διαφωνούν, δώσε μας βιβλιογραφία να μορφωθούμε. :135:
...