Ασχετος (καρα-ασχετος) τα φώτα σας

Reaction score
0
Τι ξερω (ξεραδια) :

Μου καηκαν τα m-audio studio pro 3...90 ευρώ σαβουρα και δεν παιζει το αριστερο...Δεν ξαναπαιρνω m-audio μεγαλη απάτη για μενα....φτηνοηλεκτρονικα μεσα. Απο το 2007 τα ειχα και ζητημα να τα ειχα ανοιξει 2 μηνες συνολο...και το ενα πεθανε...

Λοιπον θελω να παρω ηχεια και για να επεξεργαζομαι ηχο στο pc (οχι πολλα πράγματα κοψε ραψε αντε και κανα εφε αλλα θελω να ακουω οσο πιο σωστα γινεται οσο λιγοτερο χρωματισμενα γινεται χωρις να δωσω μια περιουσια)

Βλέπω ταινιες...οποτε αν παρω 2.0 ηχεια να μπορω αργοτερα να αγορασω αλλα 3 απο τα ιδια και ενα woofer να το κανω 5.1 αργοτερα αν κερδισω το λοττο που δεν παιζω...

Τι δεν ξέρω :
Passive vs Active...Τι να προτιμησω; Συμφερει κατι τετοιο και αν ναι τι ενισχυτη χρειαζομαι; Με την προοπτικη αγορας και αποκδικοποιητη dts dd neo gero και τι αλλο εχει δεν ξερω κτλ στο μελλον που δεν ξερω ποσο κανουν.

Ακουσα τα Yamaha HS-50m (active) στον Νακα. Καλα μου ακουστηκαν σε σχεση με κατι ΚΡΚ στα ιδια λεφτα που μου φανηκαν μπουκωμενα στο μπάσο...

Αλλα αυτα ειχε, αυτα ειχε ορεξη να μου δειξει ο ανθρωπος και δεν ηθελα να τον πρηξω αλλο...

Εσεις τι προτεινετε να κανω;

Αυτα τα active ενα 300αρι στο νερο τα εχει ... μεταχειρισμενα δεν εχω βρει δυστυχως...

Συνδεονται με αποκωδικοποιητη;

Αυτα...

Reaction score
7.091
Απάντηση: Ασχετος (καρα-ασχετος) τα φώτα σας

FOCAL XS BOOK.....οχι φτηνα (300 ευρω παρα κατι)

Reaction score
0
επειδη ειμαι ασχετος. Τι μπορω να κανω και τι οχι απο τα παραπανω που ειπα
πχ αργοτερα γινεται 5.1;

Reaction score
1.187

Γιατί θέλεις να πας σε 5.1;
Το PC θα παίζει τον ρόλο του player στο 5.1;
Αν ναι, τότε με μία πολυκάναλη κάρτα που θα βγάζει 5+1 αναλογικές εξόδους ναι, μπορείς να συνδέσεις 5 ενεργά συν 1 sub και να δημιουργήσεις το 5.1 που θέλεις.

Γύρω στα 300€ (το ζευγάρι) βρίσκονται τα Fostex PM 0.5n

http://www.skroutz.gr/s/393989/Fostex-PM0-5n.html

Εκπληκτικά ηχεία, ποιότητα κατασκευής και ήχος υπεράνω κριτικής. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

http://athensproaudio.gr/recording-gr/ixeia-monitor/energa-monitors/fostex-pm-05-n.html

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.024

Για επεξεργασία ήχου, καλύτερα να πάρεις ένα ζευγάρι αξιοπρεπή ακουστικά.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.455

Logitech Speaker System Z906

http://www.skroutz.gr/s/328224/Logitech-Speaker-System-Z906.html

αν και πλαστικα (ενεργα)ηχεια θα σε καλυψει και θα σε ικανοποιησει το 5,1.
με καλη μεταπωλητικη αξια σε περιπτωση που καποια στιγμη θα θες να τα δωσεις.
μπορεις να συνδεσεις 6 συσκευες επανω τους

πανε να τα ακουσεις .

Reaction score
0
τα εχω ακουσει τα 906 αλλα οι δορυφοροι δεν ειναι full range και ακουγονται περιεργα. Φυσικα δεν ξερω ποσο κοστιζει αυτο που περιγραφω και αν εχει νοημα

Για ακουστικα το ειχα σκεφτει αλλα δεν ηξερα αν ειναι καλα σαν τα ηχεια.αλλα για πολλη ωρα ειναι κουραστικα ετσι δεν ειναι;

Τελοs τα fostex ειναι καλυτερα απο τα yamaha;

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

Reaction score
0
τα krk ειχαν λιγο μπουκομενο-χρωματισμενο μπάσο
τα yamaha τα ακουσα και μου αρεσαν

Πολλοί λέμε fostex. Σε σχεση με τα yamaha;

Reaction score
1.187

Τα Yamaha είναι χειρουργικά εργαλεία! Παίζουν ακριβώς αυτό που τους δίνεις χωρίς χρωματισμούς, χωρίς να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν τίποτα!
Ο ορισμός του monitor.

Reaction score
0
αυτο θελω κι εγω!!!!

Αν στο μελλον παρω αλλα 3+woofer (και μετα ξύπνησα που λεφτα) για να φτιαξω 5.1 υπαρχει καποιος ενισχυτης η για την ακριβεια κατι ποθ να καταλαβαινει dts dd , neo gero πως τα λενε και να σπαει τον ηχο και να τον στελνει σε αυτα; Οι ενισχυτες με λιγα λογια παιρνουν ενεργα ηχεια; η μονο παθητικα;

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Ασχετος (καρα-ασχετος) τα φώτα σας

αυτο θελω κι εγω!!!!

Αν στο μελλον παρω αλλα 3+woofer (και μετα ξύπνησα που λεφτα) για να φτιαξω 5.1 υπαρχει καποιος ενισχυτης η για την ακριβεια κατι ποθ να καταλαβαινει dts dd , neo gero πως τα λενε και να σπαει τον ηχο και να τον στελνει σε αυτα; Οι ενισχυτες με λιγα λογια παιρνουν ενεργα ηχεια; η μονο παθητικα;
Οι περισσότεροι (καλοί) home cinema ενισχυτές έχουν 7.1 line out εξόδους για να οδηγήσουν τελικούς ενισχυτές. Εκεί μπορείς να συνδέσεις ενεργά ηχεία.
Βέβαια μπορείς να πάρεις και κάποιος surround processor, προενισχυτή home cinema δηλαδή, που ούτως ή άλλως δεν έχει τελικά στάδια και βγάζει 7,1 line out για να οδηγήσει τελικούς ενισχυτές (ή ενεργά ηχεία)

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Ασχετος (καρα-ασχετος) τα φώτα σας

αυτο θελω κι εγω!!!!

Οι ενισχυτες με λιγα λογια παιρνουν ενεργα ηχεια; η μονο παθητικα;
Στο κάτω μέρος του panel αριστερά από τις μπόρνες για την σύνδεση των ηχείων υπάρχει μία ομάδα RCA που ονομάζεται Pre Out. Εκεί μπορείς να συνδέσεις τα ενεργά ηχεία σου.

Reaction score
0
τελευταια ερώτηση

Μπορει να μου πει καποιος διαφορες fostex και yamaha (τα δευτερα τα εχω ακουσει τα πρωτα οχι)
Καποιος μου ειπε οτι τα yamaha ειναι πολύ καλα αλλα ψιλοχανουν στις 4000
Και τα fostex εχουν καλα μπασα αλλα χανουν στις ψιλες συχνοτητες.

Για πειτε κι εσεις

Reaction score
0
ΥΓ. Φυσικα σε αυτη την τιμη ολη μου λενε μην περιμενεις το τελειο δεν υπαρχει. Απλως πρεπει να επιλεξεις τι θα χασεις
Στα yamaha χανω στα 4000 hz
Στα fostex ψηλα

Απλως δεν εχω ακουσει τι ειναι αυτο που χανω.

Ολοι λενε οτι στα μπασα ειναι οκ μη χρωματισμενα και τα δυο

Reaction score
1.187

Και τα μεν και τα δε είναι πολύ καλά. Όποια και να διαλέξεις χαμένος δεν θα βγεις.
Από 'κει και πέρα μικρές διαφορές υπάρχουν που μάλλον δεν περιγράφονται εύκολα.
Καλύτερα να τα ακούσεις και τα δύο για να διαπιστώσεις εσύ τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Reaction score
0
οκ βρηκα κατι φοστεξ μεταχειρισμενα στα 200...λεω να τα χτυπησω η να βαλω αγγελια για yamaha μεταχειρισμενα.
Τωρα δεν ξερω τι παιζει με την ποιοτητα κατασκευης

Reaction score
0
Τωρα δεν ξερω τι παιζει με την ποιοτητα κατασκευης

Α μου ειπες σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι πολυ καλη οκ τωρα το ειδα

Reaction score
0
Ακουσα τα 0.5 ΜΚ ΙΙ

Δεν μου αρεσαν τα μπασα σε σχεση με τα yamaha...ελαφρως βαρυτερα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo