- Reaction score
- 23.672
ναι αλλά για να φτάσεις να είσαι ένας από αυτούς πρέπει να το έχεις προλάβει να το μαζέψεις πριν το πάρει ο διάολος και αυτό το 2022 είναι σχεδόν ακατόρθωτο - αν δεν το έχεις ήδη στην κατοχή σου.
Ασε μας παιδάκι μ , τράβα πάρε κανά ηλεκτρικό , και άσε τα σοβαρά παιχνίδια , στα Big boys που θα έλεγε ο φίλος μου ο chris από το LA.ναι αλλά για να φτάσεις να είσαι ένας από αυτούς πρέπει να το έχεις προλάβει να το μαζέψεις πριν το πάρει ο διάολος και αυτό το 2022 είναι σχεδόν ακατόρθωτο - αν δεν το έχεις ήδη στην κατοχή σου.
Είναι με τη σωστή σειρά η ποιότητα κατασκευής και η αντοχή στη σκουριά.Να εισαι σίγουρος ότι αυτοί που τα εχουν γνωρίζουν και να τα συντηρούν
Μου χάριζε τον δικό της η σπιτονοικοκυρά μου πριν 15 χρόνια, γιατί απέκτησε πιο σύγχρονο αυτοκίνητο, όμως δεν δέχτηκα, γιατί δεν μπορούσα να συντηρήσω δεύτερο αυτοκίνητο. Ήμουν καμένος και από μια Lancia beta...Πολύ θα ήθελα έναν βάτραχο. Καταπληκτικό αυτοκίνητο.
Κι εγω το Ρενάκι είχα στην Αυστρία, 1100 κυβικά. Έβγαζε ταξίδι Βιέννη-Αθήνα φορτωμένο βιβλία!
Brandon McGee's Immaculate '69 Chevelle Is A Texas Street Terror
Bubba and Brandon McGee roam the streets of Houston in this gorgeous '69 Chevelle. Tire-roasting power comes from a 565-inch big-block on nitrous.www.dragzine.com
Μία από τις αγαπημένες Ferrari του Steve McQueen ψάχνει νέο ιδιοκτήτη
Μια Ferrari 275 GTB/4 που κάποτε ανήκε στον Steve McQueen βγαίνει σε δημοπρασία τον Αύγουστο από τον οίκο RM Sotheby's. Το άψογα ανακαινισμένο αυτοκίνητο ήταν αυτό που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός για να πηγαινοέρχεται στα γυρίσματα της ταινίας «Bullitt».www.insider.gr