Αυτόνομα αυτοκίνητα

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.909
Ρε φαλάκρα, ζητάς μια λειτουργία που δεν την παρέχει το σύστημα, δεν έχει lane centering.
Δεν ξέρω τι γίνεται στα νέα μοντέλα με το καινούργιο 5.χ software, αλλά στα δικά μας με το 3.x δεν υπάρχει αυτό.
Είναι old school :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.327
Ρε φαλάκρα, ζητάς μια λειτουργία που δεν την παρέχει το σύστημα, δεν έχει lane centering.
Ποιο lane centering καλέ; 😂🤣😁
Δεν έχει "self drive" - αυτόνομη οδήγηση που λέμε στο παρόν θρεντ γενικά, όχι να το κρατάει στη μέση της λωρίδας, αυτό είναι πολυτέλειες! 😂🤣😁

Όχι να στρίβει στα στενά, να βγαίνει από Περιφερειακή οδό ή αυτοκινητόδρομο, όχι να σταματάει στα φανάρια, όχι να σταματάει στα σήματα ΣΤΟΠ, τίποτα δεν έχει που να σχετίζεται με αυτόνομη οδήγηση.

Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, συμφωνούμε.
Μηδέν.

Ωστόσο, διαφημίζουν "semi-autonomous" οι παρλαπίπες, μιλάμε για την απόλυτη γελοιοτητα. 😂🤣😁

Μετά σε ενοχλεί δήθεν το Supervised FSD πακέτο της Τέσλα. :fuckyou:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.909
Δεν έχει self drive και πουθενά δεν το διαφημίζει έτσι.
Δύο πράγματα προσφέρει ουσιαστικά: cruise control με διατήρηση απόστασης από το μπροστινό και start/stop. Και αλλαγή λωρίδας με την χρήση του φλας στο μεγάλο πακέτο που δεν έχω εγώ. Τίποτα άλλο. Drive assist είναι, όχι self drive.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.327
Δεν έχει self drive και πουθενά δεν το διαφημίζει έτσι.
1000016812.jpg

"hands on semi-autonomous capability"

😂😂😁

Δηλαδή τι καταλαβαίνει ο απλός άνθρωπος διαβάζοντας "hands on semi-autonomous capability"; 🤣😂😁

Πόσα ψιλά γράμματα πρέπει να διαβάσει;😂😁🤪

Εδώ κι εσύ σύγκρινες το FSD της Τέσλα με αυτό, και καλά δεν είναι τόσο χάλια συγκριτικά με το Τέσλα, και μήπως δε το έχω ενεργοποιήσει σωστά! 🤣😂😁🤪
Δεν είναι τόσο χάλια ρε. Μπας και το έχεις απενεργοποιήσει από το μενού;
😂😁🤣😂😂😁🤪😁😂🤣🤣😂😁😁

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522