ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Reaction score
5
Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Παρά ταύτα το tweeter παρόλο που έγινε καλύτερο υστερούσε τώρα σε σχέση με το μεγάφωνο της πόρτας. Δοκιμάσαμε κάποιο άλλο σε άλλη θέση και το αποτέλεσμα στ΄αυτιά μου μεταφράστηκε στην πρόταση: ''Νίκο βάλτο όπως είναι...!''
Μεγάλη διαφορά.
Επιτέλους άκουγα ανάλυση και ξεχώριζα πιατίνια και πολύ περισσότερη πληροφορία απ' οτι άκουγα στα ίδια κομμάτια.
Παράλληλα ο ήχος ήταν τόσο γλυκός, με σωστές χροιές και σωστή θέση των οργάνων.

Reaction score
5

Η συνέχεια ήρθε να φέρει το ωραίο αποτέλεσμα της σκηνής μπροστά μου, να συνδυαστεί με ένα ωραίο και δυνατό χαμηλό.
Στον χώρο των αποσκευών άλλαξε το subwoofer με ένα 12” μονοπηνικό.
Οδηγήθηκε με δύο εκ των τεσσάρων καναλιών του ενισχυτή μου γεφυρωμένα και προφανώς όλος ο ενισχυτής ρυθμίστηκε εκ νέου για τις απαιτήσεις των νέων ηχείων και τον συνδυασμό τους με το sub!

O Νίκος έκατσε πολλές ώρες πάνω από το αυτοκίνητο, ρύθμιζε, άκουγε, ξαναρύθμιζε. Με τέτοια υπομονή, σε σημείο να αναρωτιέμαι αν υπήρχε τελικά αντιπροσωπευτικό κοστολόγιο για όλη αυτή τη δουλειά που με τόσο μεράκι εκτελούσε !

Μετά από τόσες ώρες όμως, και με ελάχιστο κόστος μπροστά στη δουλειά του, φθάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που δικαίωσε τόσο εκείνον για τις επιλογές του, όσο και εμένα που έκανα το σωστό: επέλεξα τον συγκεκριμένο λάτρη του σωστού ήχου, να ασχοληθεί και πάλι με το αυτοκίνητό μου!
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε όποιον θέλει να φθάσει στο peak τις δυνατότητες του συστήματός του ή απλά να ξεκινήσει να φτιάχνει ένα πραγματικά ποιοτικό σύστημα από την αρχή!

Και μάλιστα, σε κάθε επίδοξο «επισκέπτη» του χώρου του Νίκου (Alfa Sound Λ.Αργυρουπόλεως 91) θα τον συμβούλευα και το εξής: να ΜΗΝ κάνει το λάθος που έκανα εγώ....
Αφού τελειώσαμε, και πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και το κόστος, του ζήτησα να ακούσω το δικό του αμάξι.
Και απλά ''την άκουσα'' με τις εκπληκτικές υψηλομεσαίες.
Αν λοιπόν δεν θέλετε να «ξενερώσετε», ΜΗΝ το ακούσετε !!!
Δεν θα πιστεύετε πως είναι δυνατόν ένα όχημα χωρίς ενισχυτές να παίζει τόσο εντυπωσιακά...

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον φίλο Νίκο Κωνσταντινίδη για τις ώρες που αφιέρωσε, κάνοντας άλλη μια φορά το αυτοκίνητό μου να παίξει δραματικά καλύτερα.
Νίκο, να 'σαι καλά...!

Reaction score
245
Re: Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Ωχχχχχχχχ
Ποιος τον αντεχει τωρα τον Δημητροπουλο?
Δεν μας φτανανε τα γκαζια,τα μπασιματα στις στροφες,θα τα εχουμε και ΜΟΥΣΙΚΑΤΑ τα Alfa romeo!!!

Γ Ι Α Ν Ν Η ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ:604::604:

Reaction score
245

του ζήτησα να ακούσω το δικό του αμάξι.
Και απλά ''την άκουσα'' με τις εκπληκτικές υψηλομεσαίες.
Αν λοιπόν δεν θέλετε να «ξενερώσετε», ΜΗΝ το ακούσετε !!!
Δεν θα πιστεύετε πως είναι δυνατόν ένα όχημα χωρίς ενισχυτές να παίζει τόσο εντυπωσιακά...

!
Στο λαγκουνα αναφερεσαι φιλε μου?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ελα Φαρσαλα, που χαθηκες βρε; παντρευτηκες;:116:

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Laguna χωρίς ενισχυτές βρε Τάκη?:107:
Τι στο καλο συμβαινει ρε γμτ μου.Ολοι το εχουνε ακουσει,εκτος απο εμενα.Και να πω οτι δεν ξερω που ειναι το μαγαζι να περασω,εστω και μια φορα να το ακουσω!!!!!!!
Δεν παμε καλα.

Reaction score
245

Ελα Φαρσαλα, που χαθηκες βρε; παντρευτηκες;:116:
Δεν χαζεψα ακομα.Στειλε με πμ το κιν γιατι το εχασα μαζι με ολλα τα αλλα,λογω βλαβης και θα τα πουμε

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Ωχχχχχχχχ
Ποιος τον αντεχει τωρα τον Δημητροπουλο?
Δεν μας φτανανε τα γκαζια,τα μπασιματα στις στροφες,θα τα εχουμε και ΜΟΥΣΙΚΑΤΑ τα Alfa romeo!!!
Βασικά η όλη προσπάθεια είναι να μην ακούς αυτά τα χρέπια/σούργελα/παρτάλια/μάτσο παλιοσίδερα, να τρίζουν...
Και η επιλογή συσκευών, επιπέδου κλπ είναι ευθέως ανάλογη.
Εξηγώ:
O Δημητρόπουλος π.χ., που βρίσκεται 4 φορές χειρότερα σε κατασκευαστικό χάλι από μένα, έχει και τετραπλάσιου κόστους σύστημα... για τους παραπάνω λόγους.

:143:

Στο λαγκουνα αναφερεσαι φιλε μου?
Ναι, έχει κάνει τα μαγικά του...

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Βασικά η όλη προσπάθεια είναι να μην ακούς αυτά τα χρέπια/σούργελα/παρτάλια/μάτσο παλιοσίδερα, να τρίζουν...
Και η επιλογή συσκευών, επιπέδου κλπ είναι ευθέως ανάλογη.
Εξηγώ:
O Δημητρόπουλος π.χ., που βρίσκεται 4 φορές χειρότερα σε κατασκευαστικό χάλι από μένα, έχει και τετραπλάσιου κόστους σύστημα... για τους παραπάνω λόγους.

:143:

Ναι, έχει κάνει τα μαγικά του...
Τριζει??????
Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο αμαξι

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Τριζει??????
Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο αμαξι
Αστειεύομαι φίλε μου με τα κλισέ, παραδοσιακά σχόλια περί Ιταλικών.
Η δικιά μου συγκεκριμένα αν και χαμηλωμένη με coilover ανάρτηση και 45 προφίλ στα ελαστικά (και με 61000km) είναι ''εκκλησία''...

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑLFA Sound & ALFA Romeo 159....Τυχαίο?

Αστειεύομαι φίλε μου με τα κλισέ, παραδοσιακά σχόλια περί Ιταλικών.
Η δικιά μου αν και χαμηλωμένη με coilover ανάρτηση και 45 προφίλ στα ελαστικά
.
Ετοιμασου να σε παρει τηλ ο γιαννης απο την Πατρα για ενα συντοmo test-drive.:143::143:
Kαλα ακουσματα και απο εμενα,με το νεο σου ηχοσυστημα

Reaction score
41

Τα λόγια είναι περιττά για τον Νίκο!!
Μπράβο για ακόμα μια φορά

Νίκο, :624:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος