Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Στο λαγκουνα αναφερεσαι φιλε μου?του ζήτησα να ακούσω το δικό του αμάξι.
Και απλά ''την άκουσα'' με τις εκπληκτικές υψηλομεσαίες.
Αν λοιπόν δεν θέλετε να «ξενερώσετε», ΜΗΝ το ακούσετε !!!
Δεν θα πιστεύετε πως είναι δυνατόν ένα όχημα χωρίς ενισχυτές να παίζει τόσο εντυπωσιακά...
!
Στο λαγκουνα αναφερεσαι φιλε μου?
Τι στο καλο συμβαινει ρε γμτ μου.Ολοι το εχουνε ακουσει,εκτος απο εμενα.Και να πω οτι δεν ξερω που ειναι το μαγαζι να περασω,εστω και μια φορα να το ακουσω!!!!!!!Laguna χωρίς ενισχυτές βρε Τάκη?:107:
Δεν χαζεψα ακομα.Στειλε με πμ το κιν γιατι το εχασα μαζι με ολλα τα αλλα,λογω βλαβης και θα τα πουμεΕλα Φαρσαλα, που χαθηκες βρε; παντρευτηκες;:116:
Βασικά η όλη προσπάθεια είναι να μην ακούς αυτά τα χρέπια/σούργελα/παρτάλια/μάτσο παλιοσίδερα, να τρίζουν...Ωχχχχχχχχ
Ποιος τον αντεχει τωρα τον Δημητροπουλο?
Δεν μας φτανανε τα γκαζια,τα μπασιματα στις στροφες,θα τα εχουμε και ΜΟΥΣΙΚΑΤΑ τα Alfa romeo!!!
Ναι, έχει κάνει τα μαγικά του...Στο λαγκουνα αναφερεσαι φιλε μου?
Τριζει??????Βασικά η όλη προσπάθεια είναι να μην ακούς αυτά τα χρέπια/σούργελα/παρτάλια/μάτσο παλιοσίδερα, να τρίζουν...
Και η επιλογή συσκευών, επιπέδου κλπ είναι ευθέως ανάλογη.
Εξηγώ:
O Δημητρόπουλος π.χ., που βρίσκεται 4 φορές χειρότερα σε κατασκευαστικό χάλι από μένα, έχει και τετραπλάσιου κόστους σύστημα... για τους παραπάνω λόγους.
:143:
Ναι, έχει κάνει τα μαγικά του...
δεν ανεβαζεις και καμια φωτο να το δουμε πιο καλα??
Αστειεύομαι φίλε μου με τα κλισέ, παραδοσιακά σχόλια περί Ιταλικών.Τριζει??????
Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο αμαξι
Ετοιμασου να σε παρει τηλ ο γιαννης απο την Πατρα για ενα συντοmo test-drive.:143::143:Αστειεύομαι φίλε μου με τα κλισέ, παραδοσιακά σχόλια περί Ιταλικών.
Η δικιά μου αν και χαμηλωμένη με coilover ανάρτηση και 45 προφίλ στα ελαστικά
.
δεν ανεβαζεις και καμια φωτο να το δουμε πιο καλα??