Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Όχι ταβάνι, είναι ο τοίχος πίσω και σχεδόν πάνω από το κεφάλι μουΣε οικονομική Vogel's (PPC1500) ή το αντίστοιχο μοντέλο με τηλεσκοπικό βραχίονα για να κατεβάσεις τον προβολέα αν έχεις πολύ ψηλοτάβανο χώρο.
Σε πιο ποιοτική και futureproof λύση πας σε Chief (Legrand) αλλά ανεβαίνει αρκετά το κοστολόγιο.
Καθώς και η Ελληνική Unitech Systems με τα PCM ceiling mounts ( https://www.unitech-systems.eu/prod...jector-mounts-pm/projector-ceiling-mounts-pcm )
Edit: επιτοίχια θες ή στο ταβάνι; με έμπλεξες με το δεν θέλω να πέσει στο κεφάλι αλλά γράφεις επιτοίχια πιο πριν.
Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά το σημείο που θα μπει ο προβολέας είναι ανάμεσα από το παράθυρο και από το κουρτινοξυλοEνα απλο ραφι στις διαστασεις και για το βαρος των προβολεων της κατηγοριας που κοιτας .
Μπορεις και απλα δυο γωνιες με ντιζαιν του γουστου σου και ενα κομματι ξυλου .
* υπολογισε στο μερος του τοιχου σχετικο κενο για καλωδιωσεις .
Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά το σημείο που θα μπει ο προβολέας είναι ανάμεσα από το παράθυρο και από το κουρτινοξυλο
Οπότε αναγκάστηκα θέλω κάτι τέτοιο:
Για να κλείσουν οι κουρτίνες μέχρι τουλάχιστον και την βάση
η συγκεκριμένη που έστειλα κάνει;λέει έως 15 κιλά… ή να κοιτάξω και για κράνος παράλληλαΦορα και κανα κρανος
Σε πειραζω, στερεωσε καλα οποια βαση ειναι στα κιλα προδιαγραφων, καλο ειναι να μην ειναι οριακα ...
Και γιατί αυτό είναι εμπόδιο;Όχι ταβάνι, είναι ο τοίχος πίσω και σχεδόν πάνω από το κεφάλι μου
Το ταβάνι είναι γυψοσανίδα