Βάση στήριξη

Reaction score
3
Καλησπέρα
Ψάχνω για επιτοίχια βάση για τον Sony sxrd vpl hw10
Έχετε να μου προτείνετε κάποιες; Και γενικά τι να προσέξω γιατί το μηχάνημα είναι μεγάλο τόσο σε όγκο, όσο και σε κιλά (10-11 κιλά)
Δε θα θελα να μου πέσει στο κεφάλι 😀

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.887
Σε οικονομική Vogel's (PPC1500) ή το αντίστοιχο μοντέλο με τηλεσκοπικό βραχίονα για να κατεβάσεις τον προβολέα αν έχεις πολύ ψηλοτάβανο χώρο.
Σε πιο ποιοτική και futureproof λύση πας σε Chief (Legrand) αλλά ανεβαίνει αρκετά το κοστολόγιο.
Καθώς και η Ελληνική Unitech Systems με τα PCM ceiling mounts ( https://www.unitech-systems.eu/prod...jector-mounts-pm/projector-ceiling-mounts-pcm )

Edit: επιτοίχια θες ή στο ταβάνι; με έμπλεξες με το δεν θέλω να πέσει στο κεφάλι αλλά γράφεις επιτοίχια πιο πριν.

Reaction score
3
Σε οικονομική Vogel's (PPC1500) ή το αντίστοιχο μοντέλο με τηλεσκοπικό βραχίονα για να κατεβάσεις τον προβολέα αν έχεις πολύ ψηλοτάβανο χώρο.
Σε πιο ποιοτική και futureproof λύση πας σε Chief (Legrand) αλλά ανεβαίνει αρκετά το κοστολόγιο.
Καθώς και η Ελληνική Unitech Systems με τα PCM ceiling mounts ( https://www.unitech-systems.eu/prod...jector-mounts-pm/projector-ceiling-mounts-pcm )

Edit: επιτοίχια θες ή στο ταβάνι; με έμπλεξες με το δεν θέλω να πέσει στο κεφάλι αλλά γράφεις επιτοίχια πιο πριν.
Όχι ταβάνι, είναι ο τοίχος πίσω και σχεδόν πάνω από το κεφάλι μου
Το ταβάνι είναι γυψοσανίδα

Reaction score
6.571
Eνα απλο ραφι στις διαστασεις και για το βαρος των προβολεων της κατηγοριας που κοιτας .
Μπορεις και απλα δυο γωνιες με ντιζαιν του γουστου σου και ενα κομματι ξυλου .
* υπολογισε στο μερος του τοιχου σχετικο κενο για καλωδιωσεις .

Reaction score
3
Eνα απλο ραφι στις διαστασεις και για το βαρος των προβολεων της κατηγοριας που κοιτας .
Μπορεις και απλα δυο γωνιες με ντιζαιν του γουστου σου και ενα κομματι ξυλου .
* υπολογισε στο μερος του τοιχου σχετικο κενο για καλωδιωσεις .
Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά το σημείο που θα μπει ο προβολέας είναι ανάμεσα από το παράθυρο και από το κουρτινοξυλο 😂
Οπότε αναγκάστηκα θέλω κάτι τέτοιο:
Για να κλείσουν οι κουρτίνες μέχρι τουλάχιστον και την βάση

Reaction score
6.571
Φορα και κανα κρανος :p
Σε πειραζω, στερεωσε καλα οποια βαση ειναι στα κιλα προδιαγραφων, καλο ειναι να μην ειναι οριακα ...

Reaction score
3
Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά το σημείο που θα μπει ο προβολέας είναι ανάμεσα από το παράθυρο και από το κουρτινοξυλο 😂
Οπότε αναγκάστηκα θέλω κάτι τέτοιο:
Για να κλείσουν οι κουρτίνες μέχρι τουλάχιστον και την βάση
Φορα και κανα κρανος :p
Σε πειραζω, στερεωσε καλα οποια βαση ειναι στα κιλα προδιαγραφων, καλο ειναι να μην ειναι οριακα ...
η συγκεκριμένη που έστειλα κάνει;λέει έως 15 κιλά… ή να κοιτάξω και για κράνος παράλληλα 🤪

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.887
Όχι ταβάνι, είναι ο τοίχος πίσω και σχεδόν πάνω από το κεφάλι μου
Το ταβάνι είναι γυψοσανίδα
Και γιατί αυτό είναι εμπόδιο;
Βλέπω παρακάτω κάτι για παράθυρα, κουρτίνες, κλπ...

Τρυπάς γυψοσανίδα, και η βάση βιδώνεται στο ταβάνι, ο προβολέας έρχεται σύριζα ή και πιο κάτω αν θες με την γυψοσανίδα με το adjustable pole mount.

Ένα κλικ μερεμέτι, αλλά πολύ καλύτερο και less obtrusive αποτέλεσμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Members
38.459
Νεότερο μέλος
nikolaosgeo