Βάση τοίχου για πλασμα

Reaction score
0
Καλησπέρα στο Forum , έχω μια panasonic πλάσμα PX80 42 ίντζες και ψάχνω βάση για στήριξη στο τοίχο ,δεν ξέρω ποιά ειναι η κατάλληλη βάση απο τις εκατοντάδες που υπάρχουν στο έμποριο , τι πρέπει να κοιτάξω απο πλευράς προδιαγραφών?
Μπόρειτε να προτείνετε καμμιά?

Reaction score
2
Απάντηση: Βάση τοίχου για πλασμα

γεια χαρα, εγω πηρα προσφατα μια πολυ απλη με 17€
http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=33_206&products_id=48904
για την 50" plasma που εχω. Η βαση ειναι οτι πιο απλο υπαρχει, ειναι σταθερη και δεν περιστρεφεται η TV.
Το μονο προβλημα, εαν το θεωρεις προβλημα, ειναι οτι ειναι πολυ κολλητα η TV στον τοιχο και δεν αφηνει περιθωρια
να βαζεις και να βγαζεις βυσματα πισω απ την τηλεοραση απαξ και την στερεωσεις.
Κατα τ'αλλα η ποιοτητα κατασκευης φανηκε παρα πολυ καλη, το κουτι περιεχει πολλες διαφορετικες βιδες και αποστατες
που θα χρειαστουν αναλογα την τηλεοραση που εχεις, και περιεχει μεχρι και ουπα και βιδες για τον τοιχο, οπως επισης και
ενσωματομενη αμπουλα αλφαδι.

Απο πλευρας προδιαγραφων να κοιταξεις το βαρος η τις ιντσες που δινει ο κατασκευαστης, οπως και τις αποστασεις (vesa νομιζω τις ονομαζει αν θυμαμαι καλα) ...Μετρα στο πισω μερος της τηλεορασης σου, θα ειναι λογικα 40cm x 40cm οι αποστασεις για τις βιδες που θα πιασουν πανω στη βαση.

Reaction score
0
Απάντηση: Βάση τοίχου για πλασμα

γεια χαρα, εγω πηρα προσφατα μια πολυ απλη με 17
http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=33_206&products_id=48904
για την 50" plasma που εχω. Η βαση ειναι οτι πιο απλο υπαρχει, ειναι σταθερη και δεν περιστρεφεται η TV.
Το μονο προβλημα, εαν το θεωρεις προβλημα, ειναι οτι ειναι πολυ κολλητα η TV στον τοιχο και δεν αφηνει περιθωρια
να βαζεις και να βγαζεις βυσματα πισω απ την τηλεοραση απαξ και την στερεωσεις.
Κατα τ'αλλα η ποιοτητα κατασκευης φανηκε παρα πολυ καλη, το κουτι περιεχει πολλες διαφορετικες βιδες και αποστατες
που θα χρειαστουν αναλογα την τηλεοραση που εχεις, και περιεχει μεχρι και ουπα και βιδες για τον τοιχο, οπως επισης και
ενσωματομενη αμπουλα αλφαδι.

Απο πλευρας προδιαγραφων να κοιταξεις το βαρος η τις ιντσες που δινει ο κατασκευαστης, οπως και τις αποστασεις (vesa νομιζω τις ονομαζει αν θυμαμαι καλα) ...Μετρα στο πισω μερος της τηλεορασης σου, θα ειναι λογικα 40cm x 40cm οι αποστασεις για τις βιδες που θα πιασουν πανω στη βαση.
Ευχαριστω για την απαντηση
Οι αποστασεις των βιδων οριζοντια ειναι 66 εκατοστα και καθετα 33 εκατοστα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.178
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giorgosfs90