petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 110
Πωλείται ένα Icy Box Caddy (IB-172SK-B)
Δίνεται χωρίς κουτί, με τα δύο καλώδια SATA που είχε.
Παίζει να είχε και κλειδάκια (δέχεται πολύγωνο σχήμα, αν έχετε σχετικά κατσαβιδάκια / κεφαλές θα μπορείτε να το κλειδώνετε), όμως δεν τα έχω. Φυσικά είναι ξεκλείδωτο.
Σας επιτρέπει (αν το επιτρέπει και το BIOS της μητρικής σας για τις SATA), να περνάτε μέσα του, μέσω της πρόσοψης πύργου PC σας, έναν HDD κανονικού μεγέθους (που κανονικά είναι εσωτερικός) ή μικρότερο μέγεθος πχ SSD και να λειτουργούν εν λειτουργία του υπολογιστή / plug and play.
Υποστηρίζει δύο δίσκους ταυτόχρονα.
Ζήτημα να το χρησιμοποίησα 1 - 2 φορές στις αρχές που ασχολιόμουν με τεχνικά υπολογιστών, δεν μου ξανά χρειάστηκε γι' αυτό το έβγαλα, το ξεσκόνισα και το δίνω.
Είχε αγοραστεί 36 ευρώ με τα μεταφορικά.
Δίνεται στα 15 ευρώ.
Συνάντηση Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 (στο Σκλαβενίτη)
ή Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών (πρώην Media Markt)
ή με λίγη προσπάθεια, μετρό Περιστέρι
Φωτογραφίες διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.
Δίνεται χωρίς κουτί, με τα δύο καλώδια SATA που είχε.
Παίζει να είχε και κλειδάκια (δέχεται πολύγωνο σχήμα, αν έχετε σχετικά κατσαβιδάκια / κεφαλές θα μπορείτε να το κλειδώνετε), όμως δεν τα έχω. Φυσικά είναι ξεκλείδωτο.
Σας επιτρέπει (αν το επιτρέπει και το BIOS της μητρικής σας για τις SATA), να περνάτε μέσα του, μέσω της πρόσοψης πύργου PC σας, έναν HDD κανονικού μεγέθους (που κανονικά είναι εσωτερικός) ή μικρότερο μέγεθος πχ SSD και να λειτουργούν εν λειτουργία του υπολογιστή / plug and play.
Υποστηρίζει δύο δίσκους ταυτόχρονα.
Ζήτημα να το χρησιμοποίησα 1 - 2 φορές στις αρχές που ασχολιόμουν με τεχνικά υπολογιστών, δεν μου ξανά χρειάστηκε γι' αυτό το έβγαλα, το ξεσκόνισα και το δίνω.
Είχε αγοραστεί 36 ευρώ με τα μεταφορικά.
Δίνεται στα 15 ευρώ.
Συνάντηση Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 (στο Σκλαβενίτη)
ή Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών (πρώην Media Markt)
ή με λίγη προσπάθεια, μετρό Περιστέρι
Φωτογραφίες διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.