V
VIDEOMIX
Guest
Εχω ενα ζευγάρι ηχεία στο HOME CINEMA, SERWIN-VEGA VS 15''. Tα έπαιζα με εναν 2καναλο ενισχυτή τον YAMAHA 1070.
Απο τότε που το σύστημά μου το στήριξα στον 2500,κατήργησα τον 1070, αλλα τα ηχεία αυτά πιά δεν αποδίδουν όπως με τον άλλο ενισχυτή.
Μήπως ο εν λόγο surround ενισχυτής δεν μπορεί να σηκώσει μεγάλα φορτία;
Μήπως θα ήταν προτειμώτερο να αλλάξω την συνδεσμολογία και να ξαναχρησιμοποιήσω τον δικάναλο για ενίσχυση των Main, και να αφήσω τα υπόλοιπα 5 ηχεία στον 2500;
Θα βοηθούσε αυτό στην ηχητική εικόνα; Θα είχα καλύτερο ήχο απο τα 2 μπροστινά;
Θα λειτουργούσε σωστώτερα και ο 2500 αφού πια δεν θα κουραζώταν τόσο πολύ;
Αν ναι, πως μπορώ να το κάνω αυτό; Πως δηλαδή να συνδέσω τον δικάναλο στον 2500; Κατόπιν, το volume του 1070 σε ποιά στάθμη θα τον έχω; θα λειτουργεί η αυξομοίωση του ήχου απο τον 2500; :?
Απο τότε που το σύστημά μου το στήριξα στον 2500,κατήργησα τον 1070, αλλα τα ηχεία αυτά πιά δεν αποδίδουν όπως με τον άλλο ενισχυτή.
Μήπως ο εν λόγο surround ενισχυτής δεν μπορεί να σηκώσει μεγάλα φορτία;
Μήπως θα ήταν προτειμώτερο να αλλάξω την συνδεσμολογία και να ξαναχρησιμοποιήσω τον δικάναλο για ενίσχυση των Main, και να αφήσω τα υπόλοιπα 5 ηχεία στον 2500;
Θα βοηθούσε αυτό στην ηχητική εικόνα; Θα είχα καλύτερο ήχο απο τα 2 μπροστινά;
Θα λειτουργούσε σωστώτερα και ο 2500 αφού πια δεν θα κουραζώταν τόσο πολύ;
Αν ναι, πως μπορώ να το κάνω αυτό; Πως δηλαδή να συνδέσω τον δικάναλο στον 2500; Κατόπιν, το volume του 1070 σε ποιά στάθμη θα τον έχω; θα λειτουργεί η αυξομοίωση του ήχου απο τον 2500; :?