Βελονα για JVC JL-A20

Reaction score
221
ειναι λογικη επιλογη για το πικαπ φιλε,αν μπορεις βαλε του ελλειπτικη βελονα υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για βελονα σε stanton 500 και παιρνει και τις βελονες για pickering v15

Reaction score
18
ειναι λογικη επιλογη για το πικαπ φιλε,αν μπορεις βαλε του ελλειπτικη βελονα υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για βελονα σε stanton 500 και παιρνει και τις βελονες για pickering v15
Δηλαδη να μην παω σε κεφαλοβελονα αλλα μονο σε βελονα??? Αρα να μην ψαχνω για σφαιρικη βελονα??? Οσο για το pickering τι ακριβώς ειναι αυτο? :)

Reaction score
221
Δηλαδη να μην παω σε κεφαλοβελονα αλλα μονο σε βελονα??? Αρα να μην ψαχνω για σφαιρικη βελονα??? Οσο για το pickering τι ακριβώς ειναι αυτο? :)
χρειαζεσαι εναν απλο ελεγχο αν ειναι ok τα πηνια,ψαξε να δεις ποσες επιλογες εχεις για βελονα και θα ηταν προτιμοτερο να βαλεις ελλειπτικη 500EL νομιζω λεγεται.Η pickering v15 ειναι αλλη κεφαλη σχεδον ιδια με τηυν stanton 500 και η μια δεχεται τη βελονα της αλλης

Reaction score
890
Εγώ πάντως θα επιμείνω στην πρότασή μου για καινούργια κεφαλοβελόνα. Και αν, για κάποιο λόγο δε θέλεις την Ortofon 2M Red (π.χ. τη θεωρείς ακριβή ή ...δε σου αρέσει το χρώμα της) μπορείς να πάρεις μία τέτοια (http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=audio+technica+at+95&_frs=1) κάπου στο 1/4 της τιμής της προηγούμενης. Και μη την υποτιμήσεις επειδή είναι φθηνή. Πολλοί θεωρούν την ΑΤ95 εξαιρετική, για τα χρήματά της βέβαια. Και διαθέτει και ελλειπτική βελόνα.

Reaction score
18
Εγώ πάντως θα επιμείνω στην πρότασή μου για καινούργια κεφαλοβελόνα. Και αν, για κάποιο λόγο δε θέλεις την Ortofon 2M Red (π.χ. τη θεωρείς ακριβή ή ...δε σου αρέσει το χρώμα της) μπορείς να πάρεις μία τέτοια (http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=audio technica at 95&_frs=1) κάπου στο 1/4 της τιμής της προηγούμενης. Και μη την υποτιμήσεις επειδή είναι φθηνή. Πολλοί θεωρούν την ΑΤ95 εξαιρετική, για τα χρήματά της βέβαια. Και διαθέτει και ελλειπτική βελόνα.
Ειχα βρει αυτη και ελεγα να παρω. Με το σκεπτικό ότι το αντιβαρο που εχω ειναι και στα γραμμαρια που χρειαζεται η βελονα. http://www.odes.gr/shop/hi-fi/picku...5-04-39-36_/audio-technica-atn-110e-timi.html

Reaction score
1.173
Πάρε μία σφαιρική βελόνα, ειδικά εάν δεν έχεις σε καλή κατάσταση βινύλια.
Δεν χρειάζεται και πολλές ρυθμίσεις.

Μουσικούλα θα ακούς μια χαρά.

Εάν νιώσεις ότι κάτι σου λείπει ή ότι θες λεπτομέρεια παραπάνω βάζεις και μια ελλειπτική.
Και εάν είναι η Pickering όπως σου είπαν παραπάνω, αναβαθμίζεται και με το παραπάνω.

Μην την αλλάξεις.

Reaction score
890
Την 110 δεν την ξέρω, δηλαδή δεν την έχω ακούσει. Αν κάποιος έχει εμπειρία από δαύτη, ας πει τη γνώμη του.

Reaction score
18
Την 110 δεν την ξέρω, δηλαδή δεν την έχω ακούσει. Αν κάποιος έχει εμπειρία από δαύτη, ας πει τη γνώμη του.
Απλα ψάχνοντας για βελονα ειτε σε z-1s ειτε σε pickering v15 αυτο που παρατηρω ειναι οτι ναι μεν μοιαζουν αλλα δεν ειναι ιδιες με αυτη που εχω οποτε φοβαμαι μη παρω βελονα και τελικα δεν κανει στην κεφαλη. Ημουν πσντως στην λυση της ΑΤ95

Reaction score
221
στη φωτογραφια που ανεβασες φαινεται καθαρα η βελονα σου, ειναι stanton 500 η pickering v15 οποια βελονα να παρεις για αυτα τα 2 μοντελα θα ταιριαζει.Αυτη ειναι η πιο οικονομικη λυση αν δεν θες να το πολυψαξεις,η at95e ειναι πολυ καλη κεφαλη,μπορεις να τη βρεις γυρω στα 40 ευρω και επισης θα εισαι ευχαριστημενος απο τον ηχο της

Reaction score
18
Ηρθε και η κεφαλη! Για να δούμε πως θα παιζουμε πλεον :)
Εχω εναν βόμβο απο το πικαπ. Θα δοκιμασω να κανω κατι με τις γειωσεις. Εχετε καποια αλλη σκεψη στο τι φταίει??

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo