- Reaction score
- 12.260
Φέρτε μου τα κορίτσια και τα βινύλια, χάρισμά σας!!
Με τόσο έντονη κλίση που είχε το πικάπιον, αναρωτιέμαι τί πραγματικά άκουγε η Μελίνα... Ξενερώνω που βλέπω το τσιγάρο, αλλά η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια άλλη εποχή, οπότε πάσο.
Αλλά από πιάσιμο δεν έχει ιδέα...Και μια πραγματική κοκκινομάλλα, για Δεκέμβριο @Decembered (εάν δεν έχει ήδη ποσταρισθεί)
Να τα μεγάλα ζητήματα ζωής ενός οπαδού του πικάπ ... την αφήνεις να σου ξυρίσει την κεφαλή ή χωρίζεις ?Αλλά από πιάσιμο δεν έχει ιδέα...
Ε, εντάξει τότε θα ακούω με την φτηνή μου, τι να κάνουμε τώρα.. Μια παλιά μου φιλενάδα 1987, είχε κλωτσήσει το πικάπ μουΤο πιο ανησυχητικό είναι πως δεν βλέπω και να εκδηλώνεται προθυμία να της δείξουν πως την πιάνουν !!!
-Ε, εντάξει τότε θα ακούω με την φτηνή μου, τι να κάνουμε τώρα.. Μια παλιά μου φιλενάδα 1987, είχε κλωτσήσει το πικάπ μου
Δεν κρατάω επαφές με πρώην μου ποτέ .... αυτά είναι των νέων γενεών αυνήθειες μάλλον απο ότι καταλαβαίνω που είναι πιο πολιτισμμένοι ή εαν έχει κάποιος παιδί.-
........της λες καλημέρα ακόμα ;
Ενώ αν δεν είχε θ' άκουγε καλύτερα απ' το ηχείο των τεσσάρων watt!Με τόσο έντονη κλίση που είχε το πικάπιον, αναρωτιέμαι τί πραγματικά άκουγε η Μελίνα...
'Επαιρνε το DUAL ακουστικά ή πάει αλλού το βύσμα;