Βλέπετε Survivor;

Reaction score
725
Ευτυχως τελειωσε η σαβουρα...
Βεβαια η σαβουριαση συνεχιζεται με το survivor 2.
Θα το εβλεπα μονο αν πηγαινανε Τσιπρας,Παπανδρεου,Καραμανλης (πειναααα),Λεβεντης,Μητσοτακης και Κασιδιαρης σε ρολο εκπληξη..αν ξεχναω καποιον βοηθηστε με.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Θα δω το Survivor 2 μόνο εάν έχει..... :rolleyes:
Προς τους κκ. διαχειριστάς: Μήπως εκτός από τα LIKE, πρέπει να προστεθούν και καρδούλες ως σύντομο σχόλιο σε Post σαν το ανωτέρω;;; :dance2:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.946

Reaction score
8.347
απο το survivor ειχα δει αποσπάσματα από δυο τρια επεισοδια.Αλλα ξερω ότι ειχε μεγαλη τηλεθεαση.Χτες ετυχε και ειδα λιγο στο Ε ένα που λεγεται survival,το οποιο μου φανηκε απολυτως το ιδιο ,κατι ημίγυμνοι σε μια παραλια που κανανε καποια αγωνίσματα.Αλλα δεν ακουω κανενα ντορο γι αυτό.Καποιοςπου είναι γνωστης μπορει να μου πει τι διαφορα εχουν αυτά τα δυο?και γιατι ειχε επιτυχια το πρωτο ενώ το δευτερο δεν φαινεται να εχει?

Reaction score
16.326
«Survivor»: Μαζί με την τηλεθέαση «εκτόξευσε» και τους οργασμούς των Ελλήνων!

"1) Σύμφωνα με την εξελικτική θεωρία, οι άνθρωποι επιβιώνουν από τρία βασικά ένστικτα, την πείνα, τον φόβο και το σεξ. Με την τροφή διατηρούνται στη ζωή. Με τον φόβο συνεχίζουν τη ζωή και με το σεξ αναπαράγουν τη ζωή."
http://www.zougla.gr/sexuality/arti...8easi-ektoksefse-ke-tous-orgasmous-ton-elinon

Αυτό πιστεύω ειναι ένα πολυ ενθαρρυντικό νέο για το μέλλον της Ελλάδας.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.226
Τέρμα πια με τις παραγωγές που ευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και οπαδοποιούν τις μάζες με "πρότυπα" τύπου Ντάνου. Πάω να δω κανένα καλό ντοκυμαντέρ στην ΕΡΤ. :roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
8.347
κανεις δεν μου απαντησε,ρωτησα καποιους φιλος που βλεπανε survivor,αυτό που δειχνει το Ε δεν τους αρεσει γιατι μου λενε οι παιχτες είναι βαρετοι και η παραγωγη είναι φτηνιαρικη.
Δηλαδη υποθετω ο ελληνας για να εντυπωσιαστεί πρπει να τους κουβαλάνε σε εξωτικα μερη,η ελλαδα δεν τους κανει.Κατά τα αλλα δεν ξερω τι ua πει βαρετοι παιχτες,τα ιδια μου φαινονται,αυτοι μοy μοιαζουν πιο γυμνασμενοι από το κρεας τον Σπαλιαρα και κατι αλλους του survivor.Εγω αυριο θα δω το ελληνικογιατι εχω περιεργεια να δω τι θα κανουν τωρα που πιανει κρυο,οι αλλοι ηταν στους 40βαθμους ολο τον καιρο survivor της πλακας!!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1