Βοήθεια για ένα πιθανό πρόβλημα στο ενισχυτή μου.

Reaction score
84
:( :( :(Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ αν είναι πρόβλημα για τον ενισχυτή το εξής περίεργο : όταν κλείσω τελείως το volume του ενισχυτή και μετά τον κλείσω από το remote control στο standby ακούγεται σε όλα τα ηχεία ένα χαμηλό μπούπ. Το ίδιο και όταν τον ανοίγεις στο on.Βέβαια για να το ακούσεις θα πρέπει να κάθεσαι δίπλα στο ηχείο. Αυτό το έχεται να το κάνει άλλος ενισχυτής.Μήπως δεν γιώνεται(συγχωρέστεμαι για την ορθογραφία) σωστά το τροφοδοτικό? Έχει φίς τύπου τρίγκερ στο πίσω μέρος του διπολικό όμως.Ο ενισχυτής είναι ο YAMAHA RXV-2600 και τον έχω 15 ημέρες.

Reaction score
7
Δοκιμασε τα εξης...
1. Να τον κλεισεις και να τον αναψεις χωρις να εχεις χαμηλωσει την ενταση...
2. Χωρις να εχεις κατι να παιζει και με την ενταση σε κανονικα επιπεδα αλλαζε τις πηγες εναλλαξ ...
...για να "δεις" αν ακουγεται το ιδιο κατα την αλλαγη.
3. Επισης προσεξε μολις τον αναβεις αν μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ακουγεται καποιο "κλικ" απο τα ρελε.
4. Επισης ανουγοκλεισε τον εχοντας καθε φορα διαφορετικη πηγη επιλεγμενη.

Δεν ειναι θεμα γειωσης. Μαλλον κατι παιζει με τη σιγαση-mute.

Reaction score
84
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Δοκιμασε τα εξης...
1. Να τον κλεισεις και να τον αναψεις χωρις να εχεις χαμηλωσει την ενταση...
2. Χωρις να εχεις κατι να παιζει και με την ενταση σε κανονικα επιπεδα αλλαζε τις πηγες εναλλαξ ...
...για να "δεις" αν ακουγεται το ιδιο κατα την αλλαγη.
3. Επισης προσεξε μολις τον αναβεις αν μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ακουγεται καποιο "κλικ" απο τα ρελε.
4. Επισης ανουγοκλεισε τον εχοντας καθε φορα διαφορετικη πηγη επιλεγμενη.

Δεν ειναι θεμα γειωσης. Μαλλον κατι παιζει με τη σιγαση-mute.
Για το πρώτο το έχω κάνει και κάνει μπούπ.
Για το δεύτερο δεν ακούγεται τίποτα. Στο τρίτο μετά το κλίκ από το ρελέ ακούγεται το μπούπ.
Σε οποιαδήποτε πηγή και να τον έχω ακούγεται μπούπ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός