Βοήθεια για αγορά ηχείων

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
Πρώτο μου μήνυμα εδώ αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό.
Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά ηχείων βάσης. Έχω έναν luxman a -312 (κληρονομιά από τον μεγαλύτερο αδερφό) και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ζευγάρι ηχείων βάσης ( <= 400 ευρώ). Το δώματιο είναι περίπου 20 τμ, θα έχει μόνο ένα πικ απ πάνω του ο ενισχυτής και δεν προβλέπεται κάτι άλλο στο μέλλον. Έχω ακούσει τα Klipsch RB-41 II και μου άρεσαν ιδιαίτερα. Δυστυχώς , όχι πάνω στον ενισχυτή μου και γενικά δεν έχω δυνατότητα να πάω σε μαγαζί για δοκιμές.
Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
1.187
Καλημέρα σε όλους.
Πρώτο μου μήνυμα εδώ αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό.
Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά ηχείων βάσης. Έχω έναν luxman a -312 (κληρονομιά από τον μεγαλύτερο αδερφό) και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ζευγάρι ηχείων βάσης ( <= 400 ευρώ). Το δώματιο είναι περίπου 20 τμ, θα έχει μόνο ένα πικ απ πάνω του ο ενισχυτής και δεν προβλέπεται κάτι άλλο στο μέλλον. Έχω ακούσει τα Klipsch RB-41 II και μου άρεσαν ιδιαίτερα. Δυστυχώς , όχι πάνω στον ενισχυτή μου και γενικά δεν έχω δυνατότητα να πάω σε μαγαζί για δοκιμές.
Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πολύ καλό το RB-41 αλλά αν έχεις την δυνατότητα να πας στο RB-61 II αξίζει τον κόπο τα παραπάνω χρήματα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα των Klipsch είναι ότι έχουν μεγάλη ευαισθησία και δεν ζορίζουν τους ενισχυτές. Παίζουν με όλους.

Reaction score
0
Ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα και για τις απαντήσεις.
Δυστυχώς για RB -61 δύσκολο. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις λόγω δισκοθήκης (100 τμχ) και μουσικής που ακούω. Απλά η μεγάλη μου φοβία είναι πως θα "δέσουν" με τον Α 312 γιατί "πριμάρει" κάπως!

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Ώστε πριμαρει ο Luxman.
Δεν του το είχα.
Ποιας χρονολογίας είναι κατασκευή;
Χρησιμοποιεί fet στην έξοδο;

Reaction score
0
Είναι του 1996. Τώρα για το fet που λες δεν ξέρω, είμαι και άσχετος! Αυτά κατάφερα να βρω
CPO -
4 ohm...........70w + 70w
8 ohm...........55w + 55w
8 ohm...........40w + 40w (20hz to 20hz)

DP
2 ohm...........95w + 95w
4 ohm...........85w + 85w
8 ohm...........60w + 60w

THD
1 shz, 50w/8ohms......0.01%

Αν θέλεις μπορω να σου στείλω και manuall.

nima

Banned
Reaction score
618
"Καλησπέρα Νίκο και συγνώμη που σε ενοχλω και πάλι. Σε έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά θέλω τη βοήθεια σου. Μπορείς να μου προτείνει ηχεία για την ίδια περιπτωση αλλά στο ψυχολογικό όριο των 250-300 ευρώ;
Ευχαριστώ!"

nima

Banned
Reaction score
618
Κάνε καμιά πρόταση για το φίλο μας και άσε τα σχόλια, το δημοσίευσα για να μη γράφουμε για ηχεία που δεν μπορεί (θέλει) να αγοράσει, δεν είναι και top secret! :p

Reaction score
15.469
στις αγγελιες υπαρχουν ενιοτε οικονομικα και αξιολογα πραγματα ,αυτο που μαλλον ψαχνει ο φιλος μας ειναι ενα-δυο βασικα πραγματα (οχι απαραιτητα μοντελα ), κανονες για να κανει την επιλογη του

Reaction score
0
Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Είναι αλήθεια ότι είχα ξεκινήσει με το =<400 αλλά δεν μου καθόταν καλά στο στομάχι :) . Είχα διαβάσει αρκετά reviews για ηχεία πάνω σε αυτήν την κατηγορία αλλά ήθελα την γνώμη σας , μιάς και ο ενισχυτής που έτυχε να έχω είναι παλιός και όχι απο τους δημοφιλείς. Με την βοήθεια του Nima (βοήθησε πάρα πολύ και ευχαριστώ για αυτό) κατέληξα σε αυτά που link-αρε. Αν υπάρχει καμμιά διαφωνία θα ήθελα να την ακούσω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut