Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με τον ενισχυτή του καινούριου μου συστήματος...
Κατ'αρχήν αυτά που ήδη υπάρχουν
HITACHI PD7200
SONY RDX1010 RECORDER με HDMI output με δυνατότητα upscaling σε 720p,1080i
XBOX (σύντομα ΧΒΟΧ360)
2-3 δορυφορικοί δέκτες...
Λοιπόν...έχω δύο επιλογές
PIONEER AX5Ai με 700 € ή
YAMAHA RX-V2600 με 1100 €
σκέφτομαι τωρα: τι είναι προτιμότερο να πάρω τον PIONEER με λιγότερα χρήματα (τα οποία θα διαθέσω σε ένα καλύτερο σετ ηχείων-αντί των B&W MT20 τα ΜΤ30-) και να συνδέσω όλες τις συσκευές μου στον ενισχυτή και μετά με ένα καλώδιο svideo η rca να δώσω την εικόνα στο sony για upscaling και έξοδο στην τηλεόραση
ή
να πάρω τον YAMAHA και να κάνω "σωστά" τις συνδέσεις...δηλαδή όλες στον ενισχυτή και απο κει στην τηλεόραση?????
Βλέπετε ότι δεν συζητάω για ποιότητα ήχου κλπ, γιατί θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους δύο...μπορεί να κάνω και λάθος όμως.... :?:
Κατ'αρχήν αυτά που ήδη υπάρχουν
HITACHI PD7200
SONY RDX1010 RECORDER με HDMI output με δυνατότητα upscaling σε 720p,1080i
XBOX (σύντομα ΧΒΟΧ360)
2-3 δορυφορικοί δέκτες...
Λοιπόν...έχω δύο επιλογές
PIONEER AX5Ai με 700 € ή
YAMAHA RX-V2600 με 1100 €
σκέφτομαι τωρα: τι είναι προτιμότερο να πάρω τον PIONEER με λιγότερα χρήματα (τα οποία θα διαθέσω σε ένα καλύτερο σετ ηχείων-αντί των B&W MT20 τα ΜΤ30-) και να συνδέσω όλες τις συσκευές μου στον ενισχυτή και μετά με ένα καλώδιο svideo η rca να δώσω την εικόνα στο sony για upscaling και έξοδο στην τηλεόραση
ή
να πάρω τον YAMAHA και να κάνω "σωστά" τις συνδέσεις...δηλαδή όλες στον ενισχυτή και απο κει στην τηλεόραση?????
Βλέπετε ότι δεν συζητάω για ποιότητα ήχου κλπ, γιατί θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους δύο...μπορεί να κάνω και λάθος όμως.... :?: