- Reaction score
- 2.316
Απλα για την βοηθεια στο φιλο που ανοιξε το θεμα,και επειδή εχω ξυλινο πατωμα συμφωνω με τον ep4nder...
Xωρις διαθεση αντιπαράθεσης.
Xωρις διαθεση αντιπαράθεσης.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο...αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν περισσότερα από εσένα, να έχεις ανοιχτά αυτιά και μυαλό και κυρίως να μην είσαι ΞΕΡΟΛΑΣ...Θα ήθελα να μας πληροφορήσεις με πιο τρόπο μέσα σε 5 χρόνια απέκτησες όλη την εμπειρία και τη γνώση που έχεις και άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν ούτε σε 30 χρόνια, μην πεις είναι θέμα εξυπνάδας ή διαβάσματος, είναι η εύκολη απάντηση αλλά δεν αποδεικνύει τίποτα.
Συμφωνώ με την πρόταση για τα Focal.Για κοίτα μήπως μπορείς να δοκιμάσεις αυτά. http://www.avsite.gr/forum/threads/focal-chorus-705v-και-βασεις-focal-s700v.139762/#post-1875103
Φίλε αυτό που λες για τσιμπημένα ψηλά στην περίπτωση του παιδιού δεν είναι σωστό νομίζω. Οι πιο πολλές παραγωγές στο συγκεκριμένο είδος είναι χάλια και ένα ηχείο τονισμένο ψηλά θα χειροτερεύσει την κατάσταση...Ως heavy-μεταλάς ο ίδιος αυτό που προτείνω είναι ηχείο βάσης με γρήγορο χαμηλό και λίγο "τσιμπημένα" υψηλά..... ώστε να μπορείς στο μέλλον (σε καλύτερες συνθήκες) να το συνδυάσεις με ένα καλό sub για να έχεις και έκταση χαμηλά.
Δυστυχως ο φιλος ειναι απο Θεσσαλονικη και δεν ειναι πρακτικα δυνατοΣυμφωνώ με την πρόταση για τα Focal.
Η παραπάνω αγγελία ανήκει σε φιλο μου, ο οποίος συμπτωματικά τα παίζει σε χώρο <20 τμ, με ξύλινο πάτωμα και με ενισχυτή 40 watt και με θέση ακρόασης 2μ όπως και στην δικη σου περίπτωση.Εκτός από Πολύ όμορφα ειναι και Πολύ μουσικά ηχεία.
Σίγουρα αξίζουν μια ακρόαση.
Έχεις δίκιο, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου γιατί στου Παντελή ακούγονται πολύ γεμάτα στο χαμηλό και με αρκετή έκταση για το μέγεθός τους.Ένα 5.5'' γούφερ για 20 τ.μ....δεν είναι και ότι καλύτερο όσον αφορά στην απόδοση χαμηλά πάντως. Πώς σου ακούστηκαν, επαρκή? Θα προτιμούσα ένα πιο μεγάλο βάσης νομίζω για αυτόν τον χώρο, θεωρητικά τουλάχιστον.