Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Reaction score
0
Έχω τον A/V ραδιοενισχυτή SONY STR-DB725 QS εδώ και μία δεκαετία.
Οι υποδοχές του ειναι

Έχω και το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER το οποίο δυστυχώς δεν κάνει ακόμα DTS downmix στην tv.
(Η τηλεόρασή μου είναι η Philips 37PFL9603D).
Η έξοδος ήχου του EGREAT EG-M31B είναι Οπτική (optical).
Οι είσοδοι του A/V είναι αναλογικοί.
Υπάρχει περίπτωση να ακούσω ήχο DTS από τον A/V ραδιοενισχυτή ή πρέπει να καταφύγω στην αγορα ενός νεόυ A/V.
Έχω αρκετές ταινίες mkv με κωδικοποίηση ήχου DTS με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου ήχο κατά την αναπαραγωγή από το EGREAT EG-M31B.

Reaction score
1
Ίσως κάποιος αποκωδικοποιητής Dolby Digital/DTS να κάνει αυτό που θέλεις. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα μοντέλο της Creative αλλά δεν το βρίσκω πλέον πουθενά.

Ή αν είχες κάποιο player με 5.1 εξόδους...

Η TV σου μήπως έχει έστω στερεοφονική έξοδο ήχου για ενισχυτή; Συνήθως έχουν τα νέα μοντέλα.

Η επόμενη λύση θα ήταν αγορά πολυκάναλου ενισχυτή με ψηφιακή οπτική είσοδο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Ίσως κάποιος αποκωδικοποιητής Dolby Digital/DTS να κάνει αυτό που θέλεις. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα μοντέλο της Creative αλλά δεν το βρίσκω πλέον πουθενά.

Ή αν είχες κάποιο player με 5.1 εξόδους...

Η TV σου μήπως έχει έστω στερεοφονική έξοδο ήχου για ενισχυτή; Συνήθως έχουν τα νέα μοντέλα.

Η επόμενη λύση θα ήταν αγορά πολυκάναλου ενισχυτή με ψηφιακή οπτική είσοδο.
Aποκωδικοποιητή Dolby Digital/DTS μόνο του δεν βάζω.
Αν είχα έναν player με 5.1 εξόδους μήπως θα έκανα τη σύνδεση κάπως έτσι: EGREAT EG-M31B με HDMI στην TV,EGREAT EG-M31B με οπτική ή HDMI με τον 5.1 player(στον οποίο θα συνέδεα τα ηχεία του A/V)
Ναι η TV μου έχει στερεοφωνική έξοδο για ενισχυτή,αλλά αυτό δεν με βοηθάει σε κάτι.
Θα συμφωνήσω ότι μάλλον θα πάω για αγορά νέου A/V πολυκάναλου ενισχυτή....στο εγγύς μέλλον.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Έχω τον A/V ραδιοενισχυτή SONY STR-DB725 QS εδώ και μία δεκαετία.
Οι υποδοχές του ειναι

Έχω και το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER το οποίο δυστυχώς δεν κάνει ακόμα DTS downmix στην tv.
(Η τηλεόρασή μου είναι η Philips 37PFL9603D).
Η έξοδος ήχου του EGREAT EG-M31B είναι Οπτική (optical).
Οι είσοδοι του A/V είναι αναλογικοί.
Υπάρχει περίπτωση να ακούσω ήχο DTS από τον A/V ραδιοενισχυτή ή πρέπει να καταφύγω στην αγορα ενός νεόυ A/V.
Έχω αρκετές ταινίες mkv με κωδικοποίηση ήχου DTS με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου ήχο κατά την αναπαραγωγή από το EGREAT EG-M31B..
Η είσοδος s-link ctrl a1 τι είναι?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Δεν γινεται να συνδεθει ψηφιακη εξοδος σε αναλογικη εισοδο. Το Α1 λογικα πρεπει να ειναι εξοδος τηλεχειρισμου σε καποια πηγη της εταιριας.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef