Βοήθεια για Philips 37pf9830

Reaction score
0
Αφου λοιπόν πέρασα από τον φίλο Ανδρέα και έδωσα προκαταβολή για την Amoi (παραπιπτόντως Αντρέα ευχαριστώ για την φιλοξενία) και πήρα την πρώτη γεύση από την συγκεκριμένη τηλεόραση (δεν μπόρεσα να την δω για πάρα πολύ γιατί δεν είχα χρόνο) την επόμενη μέρα έφυγα για Θεσσαλονίκη που με φιλοξένησε ένας φίλος.

Μπαίνω μέσα στο σαλόνι του και τι να δω. Μια 37αρα 9830 να με κοιτάζει προκλητικά. Τι να πω στον φίλο μου τώρα? Ότι έκανε καλή επιλογή? ή ότι έκανε πατατιά? Ξεκινάμε να μιλάμε για την τηλεόραση και την επιλογή του και αφού την έφτυσα να μην την ματιάσω ξεκίνησα να του λέω όλα όσα έχουν ακουστεί και συμβεί για την τηλεόραση. Δεν ήθελα να τον τρομάξω πολύ αφού ο φίλος μου δεν ασχολήθηκε ιδιαιτερα πριν επιλέξει. Ήθελε να πάρει την καλύτερη και όλα έδειχναν τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Υπ'οψιν ότι την αγόρασε πριν περίπου δύο μήνες.

Γιατί ξεκινάω αυτό το νέο thread; Πρώτα από όλα για να δηλώσω ότι δεν έχουν πέσει όλα τα κάστρα και δεύτερον για να μάθω αν υπάρχει κάποιος ειδικός στη Θεσσαλονίκη που να μπορεί να του την ρυθμίσει γιατί την έχει που την έχει, να βλέπει τουλάχιστον την καλύτερη δυνατή εικόνα. Η τηλεόραση είναι αρύθμιστη.

Reaction score
73
Μπαίνω μέσα στο σαλόνι του και τι να δω. Μια 37αρα 9830 να με κοιτάζει προκλητικά. Τι να πω στον φίλο μου τώρα? Ότι έκανε καλή επιλογή? ή ότι έκανε πατατιά? Ξεκινάμε να μιλάμε για την τηλεόραση και την επιλογή του και αφού την έφτυσα να μην την ματιάσω ξεκίνησα να του λέω όλα όσα έχουν ακουστεί και συμβεί για την τηλεόραση. Δεν ήθελα να τον τρομάξω πολύ αφού ο φίλος μου δεν ασχολήθηκε ιδιαιτερα πριν επιλέξει. .
Κύριε Ρούβαλη θα σας ευχαριστουσα εκ των προτερων αν ειχατε την διάθεση
να μου πειτε και σε μενα αυτα που ειπατε στο φίλο σας για την 9830.
Τι εχουν ακουστει και συμβει με την 9830...?

Ειμαι κατοχος μιας 32-αρας 9830 που την πηρα και εγω πριν 3 μηνες περίπου.
Αν διαβασατε το τοπικ που ανοιξα θα ειδατε το προβλημα που αντιμετωπίζω.
Αν δεν θελετε να τα γραψετε δημοσια σας παρακαλώ στειλτε μου ενα πμ.
Θα το εκτιμουσα ιδαιτερα η εστω να τα πουμε και τηλεφωνικά.

Εγω προσπάθησα να τη ρυθμισω με το DVD των ρυθμισεων που εδωσε η ετησια εκδοση του HITECH HOME CINEMA-2005.
Aν αυτό το θεωρειται ικανοποιητικό μπορω να το στειλω στο φιλο σας... βεβαια υπάρχει και το
κρυφό μενου των PHILIPS αλλα δεν το άγγιξα ακόμα για να πω την αλήθεια. Τωρα αν υπάρχει ανθρωπος στη Θεσ/κη
που ξερει καλα τις 9830 και ξερει να τις ρυθμισει τότε θα ηθελα να το ξερω και εγω...
μιας και μενω Θεσ/κη.

Τελικά καναμε πατατα εμεις οι κατοχοι της 9830...? Τοσο πολύ μας ξεγέλασε το σύνολο του "ειδικου τύπου" της Πατριδας μας...?
Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω αυτα που ξερετε για τις 9830...

Reaction score
0
Κύριε Ρούβαλη θα σας ευχαριστουσα εκ των προτερων αν ειχατε την διάθεση
να μου πειτε και σε μενα αυτα που ειπατε στο φίλο σας για την 9830.
Τι εχουν ακουστει και συμβει με την 9830...?

Ειμαι κατοχος μιας 32-αρας 9830 που την πηρα και εγω πριν 3 μηνες περίπου.
Αν διαβασατε το τοπικ που ανοιξα θα ειδατε το προβλημα που αντιμετωπίζω.
Αν δεν θελετε να τα γραψετε δημοσια σας παρακαλώ στειλτε μου ενα πμ.
Θα το εκτιμουσα ιδαιτερα η εστω να τα πουμε και τηλεφωνικά.
Καταρχήν θα πρέπει να ηρεμήσετε γιατί για την 32αρα δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα. Τα περισσότερα προβλήματα βγήκαν στην 42αρα και λιγότερα στην 37αρα. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι όσοι έχουν τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις θα είναι προβληματικές ή ότι πρέπει να πανικοβάλονται και κάθε φορά που ανοιγουν την τηλεοραση τους θα παθαίνουν καρδιακό μέχρι να ανοίξει.

Σε μερικές τηλεοράσεις το μαύρο γίνεται μπλε. Σε κάποιους μένει μόνιμα και σε άλλους μολις σβήσεις την τηλεόραση και την ανοιξεις σταματάει. Σε άλλους πάνω στο εμφανιζόμενο μπλε υπάρχουν και παράσιτα.

Η Philips ανακοινωσε ότι σταματάει την παραγωγή της 37αρας και της 42αρας γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα παραγωγής panels που να καλύπτουν την ζήτηση και έβγαλε σαν αντικατάσταση την 9730 με ανάλυση panel στα 1366x768 που είναι και η ανάλυση της δικιάς σου 32αρας. Το πόσο περίεργο είναι αυτό το αφήνω στη δικιά σου κρίση.

Ο φίλος μου την έχει την τηλεόραση 2 μήνες και δικός του φίλος από όπου την είδε και την προτίμησε την έχει ήδη 5 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί λοιπόν να μιλάμε απλά για ελαττωματική παρτίδα στις 37αρες και 42αρες απλά η φήμη ενισχύθηκε ιδιαίτερα από την απόσυρση που έκανε η Philips.

Πάντως η τηλεόραση έχει καταπληκτική εικόνα και εύχομαι καλές θεάσεις σε όποιον την έχει

Reaction score
73
Στην επίσημη σελιδα της η ΦΙΛΙΠΣ εχει τις νεες εκδοσεις λογισμικου για τα προβληματα που αναφερεις.
οποτε το κατεβαζεις σε USB -Flash memory και το περνας πανευκολα στην TV.
Ισως με το νεο να λυνονται αυτα τα προβλήματα....
τουλάχιστον ετσι λεει η ΦΙΛΙΠΣ στη σελίδα της...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan