- Reaction score
- 0
Χαίρεται σε όλους σας.. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και ήδη έχω χάσει τη μπάλα βρίσκοντας πολυ σημαντικές πληροφορίες εδώ μέσα οπότε να είστε όλοι καλά
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας τηλεόρασης στο καινούριο σπίτι μου και καθότι άσχετος με την αγορά προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση αρκετό καιρό..
Λοιπόν καταρχάς η θέση της TV θα είναι πάνω από τζάκι. Αρχικά με προβλημάτισε το όλο θέμα αλλά ρωτώντας διάφορους και κυρίως τζακάδες μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσείς τι γνώμη έχετε παρεπιπτόντως;
Η απόσταση από τον καναπέ (καναπές "Γάμμα")είναι ας πούμε 2 - 3 μέτρα. Προσανατολίζομαι σε αγορά Led Lcd 42''.. H σύζυγος επιμένει ότι μεγαλύτερη θα είναι άκομψη και θα είναι υπερβολική καθώς ο τοίχος πάνω από το τζάκι ήδη εκατέρωθεν είναι περιορισμένος καθώς έχει κάτι σαν εντοιχισμένες βιτρίνες.
Θα πω πάνω κάτω τι ακριβώς μας ενδιαφέρει σαν χρήση και θα ήθελα κάποιες προτάσεις αν σας είναι εύκολο για να προσανατολιστώ κάπου.
Ενδιαφέρομαι λοιπόν κυρίως για:
Ευχαριστώ ήδη..
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας τηλεόρασης στο καινούριο σπίτι μου και καθότι άσχετος με την αγορά προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση αρκετό καιρό..
Λοιπόν καταρχάς η θέση της TV θα είναι πάνω από τζάκι. Αρχικά με προβλημάτισε το όλο θέμα αλλά ρωτώντας διάφορους και κυρίως τζακάδες μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσείς τι γνώμη έχετε παρεπιπτόντως;
Η απόσταση από τον καναπέ (καναπές "Γάμμα")είναι ας πούμε 2 - 3 μέτρα. Προσανατολίζομαι σε αγορά Led Lcd 42''.. H σύζυγος επιμένει ότι μεγαλύτερη θα είναι άκομψη και θα είναι υπερβολική καθώς ο τοίχος πάνω από το τζάκι ήδη εκατέρωθεν είναι περιορισμένος καθώς έχει κάτι σαν εντοιχισμένες βιτρίνες.
Θα πω πάνω κάτω τι ακριβώς μας ενδιαφέρει σαν χρήση και θα ήθελα κάποιες προτάσεις αν σας είναι εύκολο για να προσανατολιστώ κάπου.
Ενδιαφέρομαι λοιπόν κυρίως για:
- ταινίες.
- αθλητικά.
- το 3d δε μου είναι αδιάφορο, αν πιστεύετε ότι αξίζει σαν feature αλλά δεν είναι και προτεραιότητα.
- smart μου είναι παντελώς αδιάφορο θεωρώ ότι οτιδήποτε ιντερνετικό θέλω να κάνω, υπάρχουν και λάπτοπ και πισιά στο σπίτι (αν έχετε διαφορετική άποψη παρακαλώ επιχειρηματολογήστε)
- θα ήθελα να μην έχω πρόβλημα σε σύνδεση με λάπτοπ ή να δω μια κατεβασμένη ταινία μέσω σκληρού ή USB ή απευθείας από λάπτοπ και να παίζουν σωστά υπότιτλοι..
- Μπάτζετ ~400 - 450 Ε, ε οκ αν κάτι είναι εξαιρετική περίπτωση ίσως ανέβουμε λίγο.
- Σε label προσανατολίζομαι σε LG Samsung χωρίς να απορρίπτω και κάτι άλλο.
Ευχαριστώ ήδη..