Βοηθεια για καινουριο Home cinema

Reaction score
0
Θα ηθελα την βοηθεια σας για την αγορα ηχειων και ενισχυτη (για 5.1). Ο χωρος που θα τοποθετηθoυν (ενιαιος σαλονι, κουζινα) ειναι περιπου 40τμ και 2.75μ υψος.

Αυτη εδω ειναι η κατοψη https://www.dropbox.com/s/noj7hr6ep27mouh/Apotuposi-2.jpg?dl=0 . Ο καναπες ειναι στα 3.5μ περιπου απο την TV. Το επιππλο πισω απο τον καναπε ειναι χαμηλο, οποτε δεν δημιουργει προβλημα.

H TV ειναι μια Samsung 46" και ταινιες και μουσικη παιζουν απο ενα HTPC. Η χρηση θα ειναι 60% ταινιες, 40% μουσικη.
Προς το παρον υπαρχουν τα Logitech Z5500, αλλα θελω να τα αλλαξω με κατι καλυτερο, δινοντας πανω κατω 1000 ευρω.

Σκεφτομαι λοιπον να παρω ενα ενισχυτη DENON και ειμαι αναμεσα στους AVR-X2000, AVR-X2100W και AVR-X3000.
Δεν ξερω αν ο 2100W εχει κατι καλυτερο απο τα δυο παλαιοτερα μοντελα εκτος απο το bluetooth και το WIFI. Αν η διαφορα ειναι μονο αυτη νομιζω ειναι καλυτερα να παω στα παλιοτερα μοντελα καθως θα τον συνδεσω με ethernet αφου το router θα ειναι ακριβως διπλα του.

Και παμε στα ηχεια.... μπορειτε να μου προτεινεται καποια? Τα μονο που εχω ακουσει σε αυτα τα χρηματα ειναι τα Cambridge audio S30, τα οποια μου φανηκαν αρκετα καλα, αλλα δεν ξερω αν θα ειναι αρκετα για το χωρο μου.

Ευχαριστω!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Κάλως ήρθες!

Είναι πολύ καλά τα Cambridge αλλά ανάλογα με την ένταση που ακούς ίσως να μην αρκούν.
Όπως βλέπω το σχέδιο θα είναι καλύτερα τα L-R να μπουν κοντά στην TV και όχι στις γωνίες του δωματίου.

Reaction score
0
Κάλως ήρθες!

Είναι πολύ καλά τα Cambridge αλλά ανάλογα με την ένταση που ακούς ίσως να μην αρκούν.
Όπως βλέπω το σχέδιο θα είναι καλύτερα τα L-R να μπουν κοντά στην TV και όχι στις γωνίες του δωματίου.
Καποια γνωμη για τον ενισχυτη?

Reaction score
58
Καποια γνωμη για τον ενισχυτη?

Καλημέρα.
Τον x2000 τον έχω και δεν με έχει δυσαρεστήσει καθόλου.
Γενικά είναι πολύ καλός για τα χρήματά του,αλλά είναι δύσκολο να τον βρείς τώρα πια.
Ο 2100 εκτός από το bluetooth και το wi-fi έχει και δεύτερη έξοδο hdmi'κατά τα άλλα είναι ίδιοι.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo