Β&W 685 ή Monitor Audio Bronze BX2??

F

Fotis239

Guest
Καλησπερα σας!Θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη ηχειων..Προς το παρον εχω τα Dali Concept 6,τα οποια τα οδηγω με Marantz PM-8003 και ως πηγη χρησιμοποιω laptop(περιμενω να ερθει η Audiotrack Prodigy Cube).
Το δωματιο ειναι 12 τ.μ. Μουσικη ακουω περισσοτερο ηλεκτρονικη και ροκ.
Σκεφτηκα λοιπον να ανεβω λιγο κατηγορια και να το γυρισω σε ηχεια βασης.

Ακουσα τα Β&W αλλα μου φανηκε καπως περιεργος ο ηχος τους.
Οσο για τα Monitor Audio,δυστυχως δεν μπορω να τα ακουσω καπου εδω στη Θεσσαλονικη,ωστοσο εχω ακουσει οτι ειναι εντιμη εταιρεια και τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι πολυ καλα και αναλυτικα για την τιμη τους.Βραβευτηκαν ως καλυτερο προιον απο το What hi-fi..Bεβαια δεν εμπιστευομαι και πολυ σαυτα που λεγονται,διοτι και αυτοι προσπαθουν να προωθησουν συγκεκριμενα προιοντα απο οτι εχω καταλαβει..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Β&W 685 ή Monitor Audio Bronze BX2??

...παντως τα 685 ειναι μια κλαση πανω απο τα ΒΧ2 ακομα και σε κατηγορια τιμης. 230 λιρες Αγγλιας το ΒΧ2, 380 το 685. Βεβαια αυτο δε λεει τιποτα αν δε "συμφωνει" και το αυτι σου. Aν πας σε αυτη την τιμη τσεκαρε και τα εισαγωγικα μοντελα βασης της Dynaudio.

F

Fotis239

Guest

Για τα 685 εχω διαβασει σχολια οτι ενοχλει τον ακροατη το μπασσο του..Αντιθετως εγω το βρηκα ενοχλητικο λογω ελλειψης χαμηλου..Μου αρεσαν ομως οι μεσαιες του..Αξιζει τον κοπο να γινει η αλλαγη απο τα Dali που εχω?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για το χωρο που εχεις τα Dali ειναι τεραστια και σιγουρα το μπασσο τους φορτιζεται περισσοτερο, γιαυτο κ σου φαινονται αμπασσα τα 685. Τα 685 ειναι πολυ σωστοτερο ηχειο για το χωρο, θα ακουστει πιο καθαρο στα μεσαια γιατι το μπασσο του θα ναι εκει που πρεπει κ δεν θα κανει μουντο το συνολικο αποτελεσμα, και σιγουρα θα χεις καλυτερη στερεοφωνικη εικονα. Τωρα , τα προταιρηματα του dali τα ξερεις καλυτερα απο μενα οποτε επιλεγεις.

F

Fotis239

Guest

Ειναι ακριβως αυτο που λες!!Μου ακουγονται μουντα τα ηχεια μου..Δεν εχουν την στερεοφωνικη εικονα που θα ηθελα..Ισως ψαξω και για κατι αλλο εκτος απο αυτα τα 2..οπως Quad,Canton..Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ειναι ακριβως αυτο που λες!!Μου ακουγονται μουντα τα ηχεια μου..Δεν εχουν την στερεοφωνικη εικονα που θα ηθελα..Ισως ψαξω και για κατι αλλο εκτος απο αυτα τα 2..οπως Quad,Canton..Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..
Για να διευρυνεις τη λιστα σου, Dynaudio dm 2/6, Kef Q300, Monitor Audio RX1 και τα ολοκαινουρια Epos Epic 1 που αξιζουν την προσοχη σου γιατι η εταιρια εχει παραδοση σε αυτη την κατηγορια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Ειναι ακριβως αυτο που λες!!Μου ακουγονται μουντα τα ηχεια μου..Δεν εχουν την στερεοφωνικη εικονα που θα ηθελα...
Αν υπάρχει η δυνατότητα μέσα στο σπίτι, αντί σε χώρο 3 x 3 x 4, βάλτα να παίξουν σε ένα χώρο 3 x 4 x 5, με κάποιον αέρα 1 μέτρου πίσω τους, έστω προσωρινά.

F

Fotis239

Guest

Κωστα δυστυχως στο σαλονι δεν μπορω να τα βαλω διοτι εχω ενα 5.1..Ειναι το μονο δωματιο που μου εχει μεινει..Τα Dali τα εβαλα ηδη στις αγγελιες και αναμενω..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef