Βenz Micro Wood L2

Reaction score
0
Πωλείται η παραπάνω κεφαλή στα 390€. Είναι αγορσμένη στις αρχές 2009 1ο χέρι με περίπου 250 ώρες και η τιμή καινούργιας είναι 970€

Στο κουτί της με τα χαρτιά κ τα εργαλεία της. Κωδικός 30774. Έχει τοποθετηθεί συνολικά δύο φορές, μια στο Nottingham Analogue SpaceDeck και μία στο Mk2. Άριστος ήχος και εμφάνιση

Γεννήτρια: Kινητού πηνίου, cross coil
Ακίδα/στέλεχος: Διαμάντι 6x40μm/συμπαγές από Βόριο
Eξοδος: 0.3mV, 3.54cm/sec
Απόκριση συχνότητας: 20Ηz-20kHz (+/-1dB)
Iσορροπία καναλιών: <0.5dB
Διαχωρισμός καναλιών: >35dB/1kHz
Μάζα: 9gr
Ενδοτικότητα: 15μm/mN (δυναμική)
Δύναμη ανάγνωσης: 1.8-2.2gr
Συνιστώμενο φορτίο: 100Ω (100Ω-47kΩ)

Κριτική του AVmentor.gr εδώ

Τελικώς...
...όλα συνηγορούν ότι η Wood L2 είναι μία κεφαλή με άποψη και αυτό, σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία τιμής, είναι κάτι που μόνο ως θετικό μπορεί να εκτιμηθεί. Η Benz Μicro απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ένας απλός διεκπεραιωτής στον χώρο του βινυλίου κάτι που φαίνεται σε αυτό ακριβώς το σημείο: Ακριβής όπου χρειάζεται, με πολύ καλή έκταση και δυνατότητες απόδοσης λεπτομερειών, αλλά παράλληλα κομιστής μίας συγκεκριμένης αισθητικής πρότασης συνεπούς προς την φήμη της εταιρίας, η Wood L2 απευθύνεται στον σοβαρό ακροατή δίσκων. Μη τα θέλετε όλα στο πιάτο: Αν κινείστε στην κατηγορία του χιλιάρικου, πρέπει οπωσδήποτε να την ακούσετε!

Reaction score
0
Απάντηση: Βenz Micro Wood L2

Nα πω εδώ ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθώ σημαντικά από την αρχική μου τιμή για την κεφαλή αυτή.

Τα αναλογικά είναι γενικώς η αδυναμία μου, πιστεύω ότι οι καλές κεφαλές έχουν απίστευτη λεπτοδουλειά για να γίνουν σωστά ενώ επίσης η συγκεκριμένη, μαζί με μια ortofon spu (δε θυμάμαι ποιά) που είχα ακούσει πάνω σε thorens 521 / sme 3012 είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε αναλογικό.

Επίσης σημαντικό ότι η ανταλλακτική αξία της κεφαλής είναι αρκετά μεγάλη (δες εδώ σε σχέση με εδώ πχ) σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να μην την κρατήσει, κάτι που θεωρώ απίθανο δεδομένης της τιμής/απόδοσης/κατάστασης της συγκεκριμένης κεφαλής

Reaction score
0

Μαζί με την κεφαλή, ως πακέτο, προσφέρω και μια ζυγαριά SHURE SFG-2 στην τιμή των 15 ευρώ. Δηλαδή κεφαλή + ζυγαριά = 305€

Reaction score
0

390+15=405 Ευρώ βεβαίως κ όχι 305. Ευχαριστώ πολύ GeoVaz!

Reaction score
0

..και μια καλλιτεχνική φωτό της δικιάς μου. Εάν κάποια/κάποιος τη θέλει για Technics sl 1200/1210 Mk[x] παραδίδεται ρυθμισμένη με το headshell στα 410€

Reaction score
0

Επειδή πολλοί από εσάς ρωτάτε: Η ζυγαριά δεν δίνεται μόνη της. Θα δοθεί μόνη της εφόσον ο αγοραστής της κεφαλής δεν πάρει τη ζυγαριά

Reaction score
1.685

Τελειως πληροφοριακα θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι η συγκεκριμενη κεφαλη εχει καταργηθει και αντικατασταθει με την σειρα S στην οποια ανηκει η τιμη της καινουργιας που αναφερεσαι.

Reaction score
0

Ευχαριστώ το μέλος για την ενημέρωση

Η τιμή προσφοράς μου παραμένει η ίδια, και πιστεύω είναι εξαιρετική

Reaction score
0

H κεφαλή κατεβαίνει στα 365€.

Δεκτές και ανταλλαγές με οικονομικότερη ΜΜ κεφαλή + διαφορά

Reaction score
336

Nικολα σ ευχαριστω πολυ!!!

οπως και για την αψογη συναλαγη που ειχαμε!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi