ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...

Reaction score
6
Άλλη μια Ευρωπαική διοργάνωση την οποία οι φίλαθλοι του ολυμπιακού δεν πήραν μυρωδιά... :142:

Κοιτάχτε μη χάσετε και τον τελικό.

Τελικό είπα; :204:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...

Άλλη μια Ευρωπαική διοργάνωση την οποία οι φίλαθλοι του ολυμπιακού δεν πήραν μυρωδιά... :142:

Σαμπως προφταινουμε..αλιμονο ..οπου γαμο και χαρα...η Βαζελω πρωτη !!

Πρωτη ειπα ? :204:

Δε μεεε λες...το cd της eurovision το εχεις διπλα στα dvd ? :142:

Και τελοσπαντων τωρα μεγαλωσες πια .Ισως πρεπει να ξεκολλησεις απο τον Σακη και να δεις και αλλους καλλιτεχνες.. :142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...

Σαμπως προφταινουμε..αλιμονο ..οπου γαμο και χαρα...η Βαζελω πρωτη !!

Πρωτη ειπα ?

Δε μεεε λες...το cd της eurovision το εχεις διπλα στα dvd ?

Και τελοσπαντων τωρα μεγαλωσες πια .Ισως πρεπει να ξεκολλησεις απο τον Σακη και να δεις και αλλους καλλιτεχνες..
Εγώ φταίω που πάω να σας ανοίξω τα μάτια και να σας δείξω τις Ευρώπες. :136:

Έχει βγει πρώτη η ομάδα σου στη Eurovision? Με ποιο τραγούδι; Αυτό; :143:

Το cd με τα τραγούδια μέχρι το '80 είναι στη δισκοθήκη. Το άλλο κάπου στο αμάξι. :138:

Προς το παρόν πάρε αυτό και αυτό. :136:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...

Ναι και όπως πάντα οι Σκοπιανοί έχουν καταφέρει να γράφει F.Y.R. Macedonia αντί F.Y.R.O.M. :122:
Μέχρι τώρα πάντως είναι το καλύτερο τραγούδι μαζί με αυτά της Μάλτας και της Τουρκίας...
Κατ' αρχάς στέκουν 'μουσικά' και έπειτα αποδίδονται από τραγουδιστές και όχι από σούργελα...
Είναι τα μοναδικά τρία τραγούδια που σταματήσαμε να μιλάμε και να γελάμε όταν μεταδίδονταν...Αυτό είναι ένα δυνατό κριτήριο αξιολόγησης για μένα...
Γενικά όλοι αυτοί οι π@π@ρες που επιλέγουν και προτείνουν τις συμμετοχές και βάζουν σε τόσα έξοδα το κράτος δεν είναι άξιοι να καταλάβουν κάτι τόσο απλό...
ΔΕΝ χρειάζονται ούτε κολοτούμπες, ούτε χορευτικά, ούτε φωτιές και βεγγαλικά, ούτε ψευτο-εθνικ αναφορές...

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ χρειάζεται...Είναι τόσο πολύ απλό...

Reaction score
44
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ χρειάζεται...Είναι τόσο πολύ απλό...
το οποιο θα παει ''απατο"...

Reaction score
4
Απάντηση: ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...

Εγώ είδα τον Μητσικώστα την Δευτέρα και μου κίνησε την περιέργεια να δω το σόου του Sakis....

Η γιουροβιζιον δεν με ενδιαφέρει καθόλου...όσα τραγούδια έχω δει στο παρελθόν (φετινό κανένα) μου μοιάζουν ρε παιδάκι μου.....
και όλα στη Παγκόσμια γλώσσα..., αυτά τα σπασμένα αγγλικά.....χαχαχα
Κάτι σε απόκριες μου κάνουν..., κάτι σε "εφηβικό"..., μπλιαχ..:418:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Kαλα βρε παλιομπετουγιες......γιατι δεν το παραδεχεστε.....αφου ψοφατε για την Ευρομασταροβιζιον......γιατι ντρεπεστε?
Αφου ολοι σας θα την γραψετε και μετα θα τρεχετε για τεστ σε διαφορα συστηματα!!!!!
Ουνα χαθειτε!!!!!
Εχετε ξεσκιστει αυτες τις μερες να αγοραζετε 40αρες τελεορασεις και full home cinema δια το συμβαν λεγω!!!!
Και συ μωρη κουφαλα Sudoke γιατι δεν παραδεχεσε οτι θα εισαι παρων και οτι θα ζητησεις και αντιγραφο το ΕΘΝΟΣΑΚΗ μας?????

Reaction score
874

Kαλα βρε παλιομπετουγιες......γιατι δεν το παραδεχεστε.....αφου ψοφατε για την Ευρομασταροβιζιον......γιατι ντρεπεστε?
Αφου ολοι σας θα την γραψετε και μετα θα τρεχετε για τεστ σε διαφορα συστηματα!!!!!
Ουνα χαθειτε!!!!!
Εχετε ξεσκιστει αυτες τις μερες να αγοραζετε 40αρες τελεορασεις και full home cinema δια το συμβαν λεγω!!!!
Και συ μωρη κουφαλα Sudoke γιατι δεν παραδεχεσε οτι θα εισαι παρων και οτι θα ζητησεις και αντιγραφο το ΕΘΝΟΣΑΚΗ μας?????
Τι τα λε ρε...τι τα λε...
Σου 'χω πει να μην τα λε, και συ τα λε...:144:

Οκ...ναι...το παραδέχομαι λοιπόν πως είμαι με τον Sakis στο Moscow και χθες το βράδι γλεντάγαμε μαζί με κάτι άσκημες κοντές και γρηές ρωσίδες στις...μπαλλλαλλάικες(τοπικά μπουζούκια)...:140:

Ήτανε να έρθουν και από τη Σαλλλονίκη κάτι άτομα αλλά τελικά δεν ήρθαν στις Μπαλλλαλλλάικες...:142:

Reaction score
6
Καλά, καλά δεν πα να λέτε εσείς...

Ορίστε ένα κομμάτι του '73 που αντί για πρώτη θέση πήρε την τέταρτη στη Γκαγκατσογιουροβίζιον. :142::143:

[YOUTUBE]U1zHcYm4qns&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
14

'Aσχετα με το προιόν που λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision και που κάποιες φορές είναι διασκεδαστικό επειδή είναι καλό και κάποιες είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό επειδή έίναι ότι πιο κιτς και γραφικό υπάρχει ,οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Ρουβάς στην πορεία του έχει δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό που κάνει..σε όλα τα επίπεδα.
Έτυχε μετά από μια ορκωμοσία φίλου το 1998 να πάω σε κέντρο με ελληνικά φέτος:105:..
Με πήγανε στον Ρουβά..
Ο τύπος ήταν ολόσωστος σε όλη την συναυλία/εμφάνισή του και είχε εξαιρετική σκηνική παρουσία..εξαιρετική.
Και έχω δεί live τους διεθνώς απολύτως κορυφαίους του είδους ..(θεωρητικά)
Για μένα του αξίζουν μπράβο γιατί αυτό που κάνει , μεγάλο ή ασήμαντο, το κάνει με απόλυτο επαγγελματισμό προσύλωση και καλλιέργεια του ταλέντου του..
Θα δώ φέτος τον διαγωνισμό...
( η αλήθεια είναι βέβαια ότι κάθε χρόνο τον βλέπω αν έχει καμιά καλή ξανθούλα από βόρεια Ευρώπη..συνήθως έχει πολλές..:138:)

Reaction score
59

Aλλο ενα αδικημενο που επρεπε να βγει 1ο το 1995

[youtube]E_yw9-kjm7E[/youtube]

Reaction score
1.844

Με όλα αυτά που περιγράφετε, χαρακτηρίζετε τη Γιουροβίζιον σαν ένα στημένο πανάκριβο πανηγυράκι, χωρίς καμμιά καλλιτεχνική αξία.

Έ, ναι; :125:

Reaction score
6
Όχι. Έτσι την είχε χαρακτηρίσει ο Χατζηδάκις.

Εμείς λέμε ότι είναι ένα τηλεοπτικό show με μεγάλη απήχηση.

Καλλιτεχνικές ανησυχίες κλπ. είναι για άλλες καταστάσεις. Όχι για τη Eurovision.

Reaction score
1.844

Και γιατί το ένα ακυρώνει το άλλο; :601:

Εξάλλου δεν μιλάω για καλλιτεχνική αξία επιπέδου, αλλά έστω MTV. Ούτε εκεί δεν φτάνει.

Επίσης ο χαρακτηρισμός είναι δικός μου, δεν ξέρω αν στο βάθος του μυαλού μου είναι εντυπωμένη η άποψη του Χατζηδάκι, αλλά το έγραψα όπως το νιώθω, όπως είναι η κυρίαρχη άποψή μου γι' αυτό.

Μια ολοκληρωτική γελοιότητα, χωρίς επόμενη μέρα! :419: Που σαν μόνο σκοπό έχει τα λεφτά ν' αλλάξουν χέρια.

Reaction score
6

Και γιατί το ένα ακυρώνει το άλλο; :601:

Εξάλλου δεν μιλάω για καλλιτεχνική αξία επιπέδου, αλλά έστω MTV. Ούτε εκεί δεν φτάνει.

Επίσης ο χαρακτηρισμός είναι δικός μου, δεν ξέρω αν στο βάθος του μυαλού μου είναι εντυπωμένη η άποψη του Χατζηδάκι, αλλά το έγραψα όπως το νιώθω, όπως είναι η κυρίαρχη άποψή μου γι' αυτό.

Μια ολοκληρωτική γελοιότητα, χωρίς επόμενη μέρα! :419: Που σαν μόνο σκοπό έχει τα λεφτά ν' αλλάξουν χέρια.

Δεν το ακυρώνει αλλά ούτε είναι και υποχρεωτικό.

MTV και καλλιτεχνική αξία; :405:
Μα τι λέτε υπουργέ μου; Οι πρώτοι διδάξαντες της μουσικής απαξίωσης, επίπεδο;

Υπάρχει κάτι σήμερα που από πίσω δεν έχει σκοπό να αλλάξουν τα λεφτά χέρια;

Η Eurovision ήταν πάντοτε ένα show από έναν τηλεοπτικό φορέα. Σημασία εδώ έχει το broadcast. Αυτό είναι ο στόχος. Και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ξεκάθαρο από το 1956 (νομίζω) που ξεκίνησε.

Περισσότερο λάθος είναι αυτοί που στέλνουν τραγούδια διαμαρτυρίας. Like this one.

Reaction score
8.349

ρε παιδια δεν εχω παρακολουθησει καθολου,κανενα καλο γκομενακι εχει φετος?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Απ' το στόμα μου το πήρες! Λοιπόν - λοιπόν, για ρίχτε καμιά καλή φωτό να δούμε τί παίζει φέτος...

Reaction score
4.247

Aλλο ενα αδικημενο που επρεπε να βγει 1ο το 1995

[youtube]E_yw9-kjm7E[/youtube]
Και γιατι επρεπε να βγει πρωτο? Δεν ξερω τι ρολο επαιζαν τα υπολοιπα αλλα σαν πολυ μετριο μου φανηκε το συγκεκριμενο (βεβαια ειναι και λιγο θεμα γουστου τι αρεσει στον καθενα).

Reaction score
6
Η μεγαλύτερη "αδικία" που θυμάμαι ήταν το Τζέγκις Χαν όπου είχε βγει τέταρτο αντί για πρώτο. Τότε είχε κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ισραήλ με ένα αδιάφορο κομμάτι.

Και για να συνεχίσω στο θέμα του show, για πείτε μου σε ποιον δεν αρέσει αυτό ας πούμε.
Πρωτοτυπία για την εποχή και εύρημα το χορευτικό.
Σε όρους τηλεόρασης, είναι το ζητούμενο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike