Απάντηση: ΓΙΟΥΡΟ_ΜΠΟΥΡΔΙΟΝ_2009...
Kαλα σημερα ηταν ??? :204::204:
Μιλατε ρε παιδια....:204:
To δειχνει τωρα?
Kαλα σημερα ηταν ??? :204::204:
Μιλατε ρε παιδια....:204:
To δειχνει τωρα?
Άλλη μια Ευρωπαική διοργάνωση την οποία οι φίλαθλοι του ολυμπιακού δεν πήραν μυρωδιά... :142:
Εγώ φταίω που πάω να σας ανοίξω τα μάτια και να σας δείξω τις Ευρώπες. :136:Σαμπως προφταινουμε..αλιμονο ..οπου γαμο και χαρα...η Βαζελω πρωτη !!
Πρωτη ειπα ?
Δε μεεε λες...το cd της eurovision το εχεις διπλα στα dvd ?
Και τελοσπαντων τωρα μεγαλωσες πια .Ισως πρεπει να ξεκολλησεις απο τον Σακη και να δεις και αλλους καλλιτεχνες..
Μέχρι τώρα πάντως είναι το καλύτερο τραγούδι μαζί με αυτά της Μάλτας και της Τουρκίας...Ναι και όπως πάντα οι Σκοπιανοί έχουν καταφέρει να γράφει F.Y.R. Macedonia αντί F.Y.R.O.M. :122:
το οποιο θα παει ''απατο"...ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ χρειάζεται...Είναι τόσο πολύ απλό...
Τι τα λε ρε...τι τα λε...Kαλα βρε παλιομπετουγιες......γιατι δεν το παραδεχεστε.....αφου ψοφατε για την Ευρομασταροβιζιον......γιατι ντρεπεστε?
Αφου ολοι σας θα την γραψετε και μετα θα τρεχετε για τεστ σε διαφορα συστηματα!!!!!
Ουνα χαθειτε!!!!!
Εχετε ξεσκιστει αυτες τις μερες να αγοραζετε 40αρες τελεορασεις και full home cinema δια το συμβαν λεγω!!!!
Και συ μωρη κουφαλα Sudoke γιατι δεν παραδεχεσε οτι θα εισαι παρων και οτι θα ζητησεις και αντιγραφο το ΕΘΝΟΣΑΚΗ μας?????
Και γιατί το ένα ακυρώνει το άλλο; :601:
Εξάλλου δεν μιλάω για καλλιτεχνική αξία επιπέδου, αλλά έστω MTV. Ούτε εκεί δεν φτάνει.
Επίσης ο χαρακτηρισμός είναι δικός μου, δεν ξέρω αν στο βάθος του μυαλού μου είναι εντυπωμένη η άποψη του Χατζηδάκι, αλλά το έγραψα όπως το νιώθω, όπως είναι η κυρίαρχη άποψή μου γι' αυτό.
Μια ολοκληρωτική γελοιότητα, χωρίς επόμενη μέρα! :419: Που σαν μόνο σκοπό έχει τα λεφτά ν' αλλάξουν χέρια.
Και γιατι επρεπε να βγει πρωτο? Δεν ξερω τι ρολο επαιζαν τα υπολοιπα αλλα σαν πολυ μετριο μου φανηκε το συγκεκριμενο (βεβαια ειναι και λιγο θεμα γουστου τι αρεσει στον καθενα).Aλλο ενα αδικημενο που επρεπε να βγει 1ο το 1995
[youtube]E_yw9-kjm7E[/youtube]