Γίνεται συνδυασμός home cinema και hi end σύστημα;

Reaction score
1.530
Η τηλεοραση δεν παιρνει γείωση. Ουτε ο avr. Το πρόβλημα προκύπτει λογικά μεταξύ σύνδεσης avr και δικάναλου καθώς εκεί υπάρχει γείωση.
Δλδ χωρίς τον προ και τον τελικο συνδεδεμένο στον avr όταν εχεις την τηλεοραση πανω στον avr συνεχίζει το πρόβλημα;
Δοκίμασε να αποσυνδέσεις και την κεραία απο την τηλεοραση.

Reaction score
6.190
Δε ξερω τι λετε εγω εχω στην ιδια πριζα τα παντα με δυο πολυμπριζα που απο το δετερο τραβαω απο το πρωτο. Οτι χειδοτερο δηλαδη.... πραγματικα απο θορυβο δεν ακους τιποτα. Μηδεν. Πιο καθαρα δε γινεται. Βαζω το αυτι μου στο τουιτερ με τερμα ενταση και ειναι λες και δεν εχω αναψει τιποτα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Επαναλαμβάνω παιδιά, αν από το σύστημα φεύγει ο τελικός, παύουν και τα προβλήματα. Μόνος ο μαραντζ όλα τέλεια, μηδέν θόρυβος. Όμως έλα που η ποιότητα που βγάζει ο τελικός σε σήμα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του μάραντζ!

Φυσικά πήρα τις αποφάσεις μου. Συμβιβάζομαι με τα προβλήματα κατά την περίπτωση: Marantz σαν pro και τελικός, για το home cinema, και απολαμβάνω ήχο και λεπτομέρεια κατά την περίπτωση: Τελικός με pro και ακρόαση μουσικών αρχείων.

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αλλάξω τελείως τον συνδυασμό, ξεχωρίζοντας το δικάναλο σύστημα. Έτσι θα πάω και για αναβαθμίσεις, - μηχανημάτων ήχου ή και ηχείων....... όσο ζω.... Ελπίζω!

Σημείωση: Εφ όσον η πανασόνικ είτε είναι εκτός ρεύματος είτε όχι, παρουσιάζει ροζ θόρυβο, τότε δεν έχει να κάνει το πρόβλημα με γειώσεις κλπ. Αλλού πρέπει να είναι η αστοχία , αλλά που!

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.482
Members
38.187
Νεότερο μέλος