Γενική συζήτηση για τηλεοπτικές σειρές

Reaction score
7.031
Mobland , 1ο επεισοδιο, δυνατο φαινεται, 7/10
Αν γνωρίζει κανείς.
Η σειρά είναι φοβερή, ψάχνοντας μέσω google κάποιο κανάλι που να την έχει ολόκληρη είδα για ένα paramount στην apple tv, αλλά προφανώς είναι σε άλλη χώρα αυτή η παροχή να υποθέσω?

Reaction score
4.198
Αν γνωρίζει κανείς.
Η σειρά είναι φοβερή, ψάχνοντας μέσω google κάποιο κανάλι που να την έχει ολόκληρη είδα για ένα paramount στην apple tv, αλλά προφανώς είναι σε άλλη χώρα αυτή η παροχή να υποθέσω?
Η cosmote tv το έχει όπως και όλες τις ταινιες/σειρες του Paramount+

Ενα επεισόδιο την εβδομάδα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.358
Η τρίτη season κυκλοφόρησε στις 20/03/2025. 8 επεισόδια, ένα-κι-ένα, απίστευτη σειρά.

Είναι πρόβλημα το γεγονός ότι οι seasons απέχουν 2 και πλέον χρόνια η μία από την άλλη.

Reaction score
162
THE MAN IN THE HIGH CASTLE. Πως θα ήταν ο κόσμος αν η Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ είχε κερδίσει τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.358
THE MAN IN THE HIGH CASTLE. Πως θα ήταν ο κόσμος αν η Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ είχε κερδίσει τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το βιβλίο, από όπου προέρχεται η σειρά, ήταν ενδιαφέρον.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.978

Reaction score
33
Εχω δει οτι πιο σκοτεινό ,οτι πιο μακάβριο,οτι πιο παράξενο σήριαλ μπορούσα να βρω......Αυτό όμως με εντυπωσίασε πραγματικά ( Hell Is Other People ) 2019 ,στα Κορεάτικα ( TAINEUN JIOKIDA).Oτι πιο μαύρο και κλειστοφοβικό έχω δει σε σήριαλ. Σε όποιους το εχω συστήσει και το έχουν δει συμφωνούν μαζί μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.724
Members
38.483
Νεότερο μέλος
Sofronitzky