Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το yahoo mail ?

Reaction score
1.284
Έχω χρόνια τώρα δύο mail στο yahoo,πχ το Α@yahoo.gr και Β@yahoo.com
Εδώ και λίγες εβδομάδες πάω να ανοίξω το Α,βάζω κωδικό (σωστά όλα) και μου βγάζει μήνυμα να μου στείλει ενα κωδικό επιβεβαίωσης στο Β mail που έχω δηλώσει.
Αν πάω να ανοίξω το Β μου λέει να στείλει κωδικό επιβεβαίωσης στο A και δεν μπορώ να μπω στην ουσία σε κανένα απο τα δύο.
Όλα αυτά στον υπολογιστή μου.
Τα ίδια συμβαίνουν πλέον και στο κινητό.

Αν όμως μπω σε ενα PC της μάνας μου,μπαίνω κανονικά σε όποιο θέλω.

Σημείωση σε περίπτωση που παίζει ρόλο:
Σε κανένα απο τα 2 mail δεν έχω δηλώσει αριθμό κινητού και το κινητό είναι smartphone αλλά δεν έχει sim,το έχω μόνο για να βλέπω βίντεο-σερφάρισμα στο σπίτι.
Επίσης παντού μετά απο κάθε σερφάρισμα κάνω διαγραφή ιστορικού,cookies κτλ

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.177
Το ότι σβήνεις τα cookies είναι μέρος του προβλήματος, καθώς έτσι ο browser δε θυμάται ότι αυτή η εγκατάσταση είναι έμπιστη.
Το ότι έχεις βάλει το ένα e-mail προς επιβεβαίωση του άλλου (και το αντίστροφο, χωρίς να υπάρχει η εναλλακτική του κινητού), είναι το άλλο μέρος, καθώς ο αλγόριθμος επαλήθευσης μπαίνει σε infinite loop.

Βάλε, μέσω του υπολογιστή της μαμάς σου, το κινητό της ως μέθοδο επαλήθευσης, αφαιρώντας το άλλο e-mail. Αφού καταφέρεις να κάνεις login, ορίζεις ως έμπιστες τις δικές σου συσκευές. Θυμήσου να βάλεις κανόνα εξαίρεσης για το yahoo πριν ξανασβήσεις τα cookies ή χρησιμοποίησε κάποιο άλλο browser μόνο για το yahoo mail.

Reaction score
1.284
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Πέρα απο όσα προτείνεις να κάνω,πως εξηγείται το οτι τόσα χρόνια λειτουργούσαν όμως;
Τι άλλαξε και συνέβησαν αυτά τα θέματα;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.177
Προφανώς, έχει να κάνει με αυστηροποίηση του ελέγχου ταυτότητας από τη Yahoo και της απαίτησης για 2-step verification, ειδικά σε περιπτώσεις όπου δεν αναγνωρίζεται η εγκατάσταση. Είναι πολύ σωστή ενέργεια που προστατεύει τους άσχετους χρήστες άμεσα αλλά και όλους τους υπόλοιπους, έμμεσα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS