Γιατί να αγοράσω i-Pad???

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

πρέπει να καταλάβετε επιτέλους την διαφορά του λίγα από το καθόλου :405:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.980
παντως ειναι το τελειοτερο remote για τη μουσικη μου....εχει την καλυτερη αισθηση (ααχχχχ....) αφης κ το πως "ακουει" δεν περιγραφεται αν δεν το πιασεις.....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Το idonthave έχει θύρα hdmi και app να το υποστηρίζει. (Αλήθεια τότε σε τι χρειάζεται το apple tv?)
Καλά για εμένα δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω αν δεν το έκανα jailbreak. Τι μου προσέφερε λοιπόν που δεν μπορούσα να κάνω με το laptop μου; Νομίζω πως ο chrisb έκανε πολύ καλή ανάλυση. Συμπληρώνω:
Είχα αγοράσει εδώ και καιρό το slingbox. Με την εφαρμογή slingmediaplayer παρακολουθώ tv απ' οπουδήποτε έχει internet μέσω του ipad 2. Εντός οικιακού δικτύου χρησιμοποιώ το dreambox live.
Είχα ένα universal remote control της logitech. Το πούλησα καθώς μου ήταν πλέον περιττό. Με τα apps των onkyo, panasonic, dreamon (dreambox),remotex (για pc), tmt, powerdvd τηλεχειρίζομαι σχεδόν τα πάντα. Επιπλέον με το flpr τηλεχειρίζομαι τις υπόλοιπες συσκευές.
Η σύζυγος που μουρμουράει μόλις δει καινούρια συσκευή στο σπίτι, δε μ' αφήνει να το πάρω απο το deck που έχω βάλει στην κουζίνα. Μουσική (musicbox και mp3), internet radio και browsing συνταγές όταν μαγειρεύει.
Γενικά τα tablets είναι κινητές εγκυκλοπαίδειες, που σου δίνουν πρόσβαση στα πάντα με ένα touch σε πολύ συμμαζεμένο μέγεθος.
Η αγαπημένη ασχολία είναι το διάβασμα περιοδικών, εφημερίδων και βιβλίων. Για την ώρα για τα ελληνικά έντυπα αρκούμαι στον pdf reader, καθώς η μοναδική εφαρμογή που εμπορεύεται ελληνικά περιοδικά (e-na) είναι για τα πανηγύρια.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

αυτά τα κάνουν και τα άλλα χωρίς μάλιστα jailbreake
πρέπει να πληρώσεις έξτρα για μια θύρα HDMI
πρέπει να έχεις μαζί σου το καλώδιο για να το φορτίσεις γιατί ένα απλό USB δεν κάνει
πρέπει
πρέπει
......
........

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

είσαι εκτός θέματος, τι δουλειά έχουν αυτοί οι άχρηστοι με την πληροφορική; :137:

Reaction score
298

Το βρίσκω -για μένα- πρακτικά άχρηστο σαν συσκευή το iPad.
Απ'την άλλη το βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο σε φωτογράφους ( και παρόμοιους επαγγελματίες ) για παρουσίαση της δουλειάς τους σε πελάτες, καθώς και σε ορισμένους άλλους κλάδους όπου το design της συσκευής βολεύει έναντι ενός laptop.

Για διάβασμα περιοδικού και γενικά pdf αρχείων βρίσκω την οθόνη του κομματάκι μικρή

υγ 1o : βρίσκω τη συμπεριφορά της Apple στο θέμα του καλωδίου ( που δεν είναι mini-usb ) απλά απαράδεκτη
υγ 2ο : είμαι λάτρης των προϊοντων της αλλά θεωρώ πως οχι fanboy ώστε να τα βλέπω όλα ρόδινα

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Με τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο που έχει και σε συνδυασμό με το τεράστιο iCloud των 5GB χωρά την μάνα μου και τον πατέρα μου :405:

Reaction score
378

Καλά ξεκίνησε από ότι βλέπω η νέα κατηγορία ......
(όχι ότι δεν περίμενα μια τέτοια στείρα συζήτηση μεταξύ μας).

Reaction score
1.457

Δεν ξέρω τι λένε οι διαφωνούντες,εγώ πάντως στο ebay βρήκα το 64αρι ipad2 wifi σε τιμή μούρλια,1 μηνός!Ερχεται την άλλη εβδομάδα!:116:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Δεν ξέρω τι λένε οι διαφωνούντες,εγώ πάντως στο ebay βρήκα το 64αρι ipad2 wifi σε τιμή μούρλια,1 μηνός!Ερχεται την άλλη εβδομάδα!:116:
Με υγεία! :)

Reaction score
298
Απάντηση: Re: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Απο το service άλλων "μεγάλων" εταιρειών, βλέπε Sony, χίλιες φορές το μήλο! :116:

Reaction score
1.995

Βασικα εκτός απο την Ελλάδα, οπουδήποτε αλλου ότι και να πάθει στο αλλάζουν χωρίς μαμού!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ε βέβαια, ποιά είναι η Sony μπροστά στην Apple. :135:
Έχει και χειρότερα πάντως. Φαντάσου να αγόραζες Fiat. :204:

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.964
Members
38.270