Γιατί οι ροκάδες στήνουν συστήματα για μαντολίνο?

Reaction score
1.815
Εγώ λέω... ή τόχεις ή δεν τόχεις!
Ξοδεύοντας λιγότερο από χιλιάρικο, παίρνεις το παρακάτω και τη λαϊβίλα στα μούτρα με το 15ιντσο να χορεύει στο στομάχι σου!:o

(Αν το βρείτε... καθώς δεν πρόκειτε να το φέρουμε!)
2x1000 watt RMS - Class D digital amplifier
15'' Woofers

Το δείγμα πάντως μπορεί όποιος έχει την περιέργεια να το ακούσει στο κατάστημα της Media Markt στη Συγγρού, από σήμερα και μέχρι τέλος Ιανουαρίου που θα είναι εκεί...:D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Σωστό και αυτό!
Βέβαια δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε χαιεντομηχανήματα ,ούτε και εκφράζω κάποια θέση ,απλά αναρωτιέμαι...
αν κάποιος (ιδιαίτερα αν κινείται σε εντελώς entry level καταστάσεις όπως η αφεντιά μου) θέλει να συνδυάσει
αυτό :
...............................................

τι κάνει?
παίρνει τα βουνά???
Μια είναι η απάντηση .
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ JBL του ΚΟΤΣΩΝΗ

D

Deleted member 23222

Guest
Εγώ λέω... ή τόχεις ή δεν τόχεις!
Ξοδεύοντας λιγότερο από χιλιάρικο, παίρνεις το παρακάτω και τη λαϊβίλα στα μούτρα με το 15ιντσο να χορεύει στο στομάχι σου!:o

(Αν το βρείτε... καθώς δεν πρόκειτε να το φέρουμε!)
2x1000 watt RMS - Class D digital amplifier
15'' Woofers

Το δείγμα πάντως μπορεί όποιος έχει την περιέργεια να το ακούσει στο κατάστημα της Media Markt στη Συγγρού, από σήμερα και μέχρι τέλος Ιανουαρίου που θα είναι εκεί...:D

Kαι αν μας αρέσει για κανα πάρτυ,τι κάνουμε?
Μένουμε με την όρεξη?
Τι είναι αυτό το πράμα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
μα, το live ακουσμα ειναι hiend?
Πάρτο ανάποδα
Τα Hiend ακούσματα έχουν σχέση με μουσική η είναι ήχοι επίδειξης μηχανημάτων ;

Κάνε τον κόπο και δες τι μουσικά κομμάτια πόσταρε ο συνονόματος σου σε DSD hiend αρχεία και πες μου ειλικρινά πιό θα άκουγες :whistling:

TGD

Reaction score
10.657
Το "γρέζι" που λέτε για τα ροκ μπας και είναι απλά αποτέλσμα της ανεπαρκούς οδήγησης και υψηλής παραμόρφωσης που υπάρχει στα περισσότερα λάιβ;

Reaction score
2.053
Ενα σωστό ηχείο με τη προϋπόθεση οτι μπορεί να ανεβάσει εντάσεις και να κατεβαίνει χαμηλά πρεπει να παίζει ολα τα είδη μουσικής σωστά, με τα σωστά μεγέθη οργάνων και την σωστή τονική ισορροπία!

Χρόνια Πολλα σε όλους!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Χρονια πολλα Μιχαλη, στην ροκ δεν υπαρχει τονικη ισοροπια, οταν τρως το σολο του Αλβιν Λι στην μαπα, σημαδευεσαι για παντα ........

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Πάρτο ανάποδα
Τα Hiend ακούσματα έχουν σχέση με μουσική η είναι ήχοι επίδειξης μηχανημάτων ;

Κάνε τον κόπο και δες τι μουσικά κομμάτια πόσταρε ο συνονόματος σου σε DSD hiend αρχεία και πες μου ειλικρινά πιό θα άκουγες :whistling:
Πηγαινω να δω.

Υ.Γ. Διορθωσε το γρηγορα ................

Y

Yiannis_B

Guest
καλά, εσένα κυρίως και τον Χρήστο δευτερευόντος με τον Μη είχα στο μυαλό μου.
Το J το μάθατε ή όπου νάναι φθάνετε?
Εκτός αν έχετε σκοπό να το γυρίσετε άμεσα σε όπερα, φωνητικά και σόλο γουακιλίλι (το μισό να παίζει μέσα στο νερό).
Γιαννάκη μέχρι τον τελικό γούσταρες ορμόνες και μετά έψαξες τις απόλυτες μεσαίες -τρομάρα σου- για να γκαραζώσεις.
Ρε, αη φκιάξτε κανα γκρουπάκι γιατί.....:p
Βρε συ, ούτε καν έχεις ακούσει το σύστημα....πες μου που υστερεί ένας συνδιασμός SCM50 + SCM0.1-15 για live ακούσματα? ...άντε και ένα PEQ να τραβηχτούν λίγο πίσω οι μεσαίες, για τις ανυπόφορες ηχογραφήσεις.....

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.972
Βρε συ, ούτε καν έχεις ακούσει το σύστημα....πες μου που υστερεί ένας συνδιασμός SCM50 + SCM0.1-15 για live ακούσματα? ...άντε και ένα PEQ να τραβηχτούν λίγο πίσω οι μεσαίες, για τις ανυπόφορες ηχογραφήσεις.....

Ακούω καμία φορά σε ένα φίλο αυτά τα ντιβανομπάουλα,...και επιβεβαιώνομαι....:whistling:
Καλά αυτός με τα μπαουλάκια τον έχει πιεί, απλά δεν το ξέρει.
Απο πότε εκφράζουν την Αμερικανιά τα τανόηα?

Reaction score
3.972
Μια είναι η απάντηση .
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ JBL του ΚΟΤΣΩΝΗ
Έ, οκ, του Αντώνη ξεσκίζουν όχι απλά ροκάρουν, υπάρχουν όμως και άλλα μοντελάκια να κάνουν τη δουλειά χωρίς να χώσεις 30Κ (δεν μιλάμε βέβαια για ίδιο επίπεδο απόδοσης).

D

Deleted member 23222

Guest
Χρονια πολλα Μιχαλη, στην ροκ δεν υπαρχει τονικη ισοροπια, οταν τρως το σολο του Αλβιν Λι στην μαπα, σημαδευεσαι για παντα ........
Γιατί δεν υπάρχει?
Ακούς αυτό που ο μαστεράς σου δίνει...
Αν μοστράρει τον Alvin Lee ή τον Διονυσίου,αυτό θα ακούς ισορροπημένα...

Ο Μιχάλης λοιπόν έχει δίκιο,αλλά αυτό το αχρωμάτιστο ηχείο,μόνο στη θεωρία θα το βρεις...το θέμα είναι λοιπόν τι σου κάθεται καλύτερα στο αυτί και μέχρι που μπορείς να ανέβεις-κατέβεις οικονομικά για να είσαι "ικανοποιημένος"

Αυτό πάλι το "γρέζι" στη ροκ,εγώ δεν το κατάλαβαίνω...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Έ, οκ, του Αντώνη ξεσκίζουν όχι απλά ροκάρουν, υπάρχουν όμως και άλλα μοντελάκια να κάνουν τη δουλειά χωρίς να χώσεις 30Κ (δεν μιλάμε βέβαια για ίδιο επίπεδο απόδοσης).
JBL πάντα

Y

Yiannis_B

Guest
Ακούς μια μπάντα από ένα PA σύστημα, τίγκα στην παραμόρφωση, και θες να το αναπαράγεις στο σπίτι σου και να θυμηθείς την συναυλία...αγόρασε PA και σε άλλη παραλία ...δεν καταλαβαίνω το νόημα όλης της κουβέντας. Ποιος ζορίζεται και γιατι?

Reaction score
117
Ακούς μια μπάντα από ένα PA σύστημα, τίγκα στην παραμόρφωση, και θες να το αναπαράγεις στο σπίτι σου και να θυμηθείς την συναυλία...αγόρασε PA και σε άλλη παραλία ...δεν καταλαβαίνω το νόημα όλης της κουβέντας. Ποιος ζορίζεται και γιατι?
Ξέρω γω... Μήπως κανένα λαμπιόνι που δεν μπορεί να παίξει ροκιά? (Να μην παρεξηγηθεί κανένας λαμπάτος φίλος, πλάκα κάνω).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494