Τα έχει δείξει και μέσα στο καραισκάκη...Αυτος που ειχε δειξει τα π@π@ρια του στην 13?
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Τα έχει δείξει και μέσα στο καραισκάκη...Αυτος που ειχε δειξει τα π@π@ρια του στην 13?
Ειναι σαν να διαβαζαμε σε ενα forum μουσικων να γραφανε : τι ενα ηχειο των 100 ευρω τι sonus faber ολα ιδια ακουγονται. παιδια ηρεμηστε..υπαρχουν οπως λεει ο panoramious κιθαρες και κιθαρες και εφε επισης αναλογης κλασεως. Αν δεν το καταλαβαινετε καποιοι στις παραγωγες αλλο θεμα. δεν ειναι τρελοι οι μουσικοι που ψαχνονται με τον ηχο τους και τα σκανε αδρα για πολυεφε τυπου eventide, roland κτλπ αλλιως θα την εβγαζαν ολοι με behringer. Απλα αυτες τις διαφορες..θελεις δυστυχως και τα audiophile χαρακτηριστικα για να τις ακουσειςΔηλαδη ολες οι ηλεκτρικες, απο του πιτσιρικα των 150 ευρω μεχρι τη fender των ξερω γω ιδιες ακουγονται; και οταν εχουμε δυο κιθαριστες με διαφορετικες κιθαρες στην ιδια ηχογραφηση το ισοπεδωνουμε;
Ξερεις τι μου θυμισες τωρα, οταν περναγε ο επιταφειος και στο καφενειο του χωριου εμπαινε τερμα μπλακ μεταλ!Ρε μλκς... Μιλάτε για ροκ με το Στάθη;;;;
Αυτός το Πάσχα, για λαιτ στο πνεύμα της κατάνυξης, θα ξεκινήσει με Venom και Cradle of Filth!![]()
![]()
Εγώ τρολάριζα με DEICIDE και αναβόσβηνα τα φώτα του μπαλκονιού.Ξερεις τι μου θυμισες τωρα, οταν περναγε ο επιταφειος και στο καφενειο του χωριου εμπαινε τερμα μπλακ μεταλ!
Μόνο αν βάλει κανείς τελείως διαφορετικά ηχεία (από μικρά έως πολύ μεγάλα) στον γνώριμο χώρο του μπορεί να καταλάβει τις διαφορές και να δει τι χάνει και τι κερδίζει κάθε φορά. Αλλιώς νομίζει ότι είναι καλά.
Ροκάρω τι σημαίνει; Δεν σημαίνει χτυπιέμαι σε τρελές εντάσεις; Γιατί αν σημαίνει κάθομαι στον καναπέ και κουνώ ρυθμικά το πέλμα μου στον αέρα, ναι φυσικά αρκεί και το ηχειάκι hiend με το 6ιντσο.
Συνήθως γιατί είμαστε και λίγο μηχανάκηδες... και παρασυρόμαστε. Συχνά μπαίνουμε στον ίσιο δρόμο όμως... (Ναι δηλώνω πρώην μικρός μαγκνεπανάκιας)Γιατί οι ροκάδες στήνουν συστήματα για μαντολίνο?
ρεντικωλο με εχεις κανει μωρη λαμια σιτεμενη.........περαν ομως της πλακας η ηχητικη κεντα με συνδυασμο Metric-Krell-802 ειδικα σε αργοσυρτες βασανιστικες μπλουζιες ειναι απλα απιστευτη....και πειτε μερικοι....οτι θελετε!!!!!!Ροκάδες ξέχασα να σας πω....
Ένας ροκάρει εδώ μέσα και ας τον κοροϊδεύεται....που ακούει dsdιά (παρόλο που η metric δεν τα παίζει native)
![]()
ΥΓ. Γιατί δεν μιλάς ρε Αρβανίκ... θα μας τρελάνουν αυτοί εδώ μέσα... επειδή άκουγαν στα νιάτα τους ένα smoke on the water γίνανε Ροκάδες ρεεεεεεεεε....![]()