- Reaction score
- 5.609
Στα 52 μου εμένα με παίρνει ο ύπνος, απλά.
KωλόγεραΣτα 52 μου εμένα με παίρνει ο ύπνος, απλά.
Ενταξει δεν ειναι λαθος αυτο που αναφερεις, εκτιμω παντα τις παρεμβασεις σουΔε νομίζω...
Το καλο ειναι οτι ξεφυτρωνουν στο avsite θεματα προβληματισμου
Σαν αυτόν ας πούμε : "The moment you stop listening to new music, your life is over. You're a fart." ;Αυτο καταγραφεται στα θετικα αυτου του χωρου.
Αυτό είναι πολύ παρήγορο, φανταστείτε το τελευταίο πράγμα που θα χανόταν από την μνήμη μας να ήταν τα καλώδια και οι λάμπεςΗ μουσική είναι το τελευταίο πράγμα που χάνεται από τη μνήμη ενός ανθρώπου."
Εκεί που έλεγα να μη θίγω την έννοια ΄΄ξεκαρφώματος΄΄ που αποπνέουν οι καλοδιατυπωμένες μελέτες πετιέται ξαφνικά ο καλτ John Waters με τη ρήση του και ανατρέπονται προθέσεις... Πόσο πορδωμένοι θα είμαστε άμα αναρωτιόμαστε και από πάνω γιατί δεν θ'ακούγαμε ΄΄νέα΄΄ - υποτίθεται - μουσική..."It almost feels like new music isn't as good as it used to be. But filmmaker John Waters once said, "No, the hit albums of your generation are no better than those of today. The moment you stop listening to new music, your life is over. You're a fart."
...Στη διασκευή.Οταν μεγαλωνεις και εχεις εξερευνησεις αρκετα στην ζωη σου βλεπεις γρηγορα που οδηγει ενας δρομος.
Ο John Waters εμφανίστηκε εδώ.Εκεί που έλεγα να μη θίγω την έννοια ΄΄ξεκαρφώματος΄΄ που αποπνέουν οι καλοδιατυπωμένες μελέτες πετιέται ξαφνικά ο καλτ John Waters με τη ρήση του και ανατρέπονται προθέσεις... Πόσο πορδωμένοι θα είμαστε άμα αναρωτιόμαστε και από πάνω γιατί δεν θ'ακούγαμε ΄΄νέα΄΄ - υποτίθεται - μουσική...
Μολονότι προσπαθώ να εκλάβω τις εκάστοτε νέες κυκλοφορίες ως νέα μουσική διαρκώς εντοπίζω στις περισσότερες το γενετικό υλικό παλαιότερων έργων που είχαν πράγματι αφήσει εποχή. Το κακό είναι πως θέλοντας ν'ακούω διαρκώς νέες εγκλίσεις σε μουσικά έργα αντί να καταφεύγω σε όσα παλαιότερα εξακολουθούν να μου αρέσουν πολύ προτιμώ να μην τ'ακούω επαναλαμβανόμενα ακριβώς για να έμενε κάτι στο περιεχόμενό τους προς μελλοντική ανακάλυψη... Αρκετά από τα άλμπουμ που με ενθουσίαζαν ειδικά στην εφηβεία δεν αντέχω πλέον να τ'ακούω και τα ξεφορτώνομαι.
Σκέπτομαι επίσης ότι έργα που καθιερώθηκαν σε παλαιότερες του διαδικτύου εποχές είχαν την ευκαιρία οι δημιουργοί τους αφενός μεν να μυθοποιούνται ανετότερα χάρη στη συνδρομή των τότε ραδιοφωνικών παραγωγών και δημοσιογραφικών κριτικών εν είδει αυθεντίας αφετέρου δε να μην αποκαθηλώνονταν με συνεχόμενη έκθεση και κατανάλωση αφού τότε η απόκτηση κάθε νέου δίσκου με το συνοδό artwork αποτελούσε διακεκριμένο συμβάν στη συνείδηση του εκάστοτε ακροατή/καταναλωτή.
...Στη διασκευή.![]()
Όντως, και όλο και περισσότερα, αφού όσο περνάει ο καιρός, μου κάνει εντύπωση πως δγιάλο τ'ακούγαμε τότε και μας άρεζαν κιόλας, και πόσο άσχημη εντύπωση θα έκαναν στον γιο μου άμα του τα έβαζα σήμερα να τ'ακούσει.Αρκετά από τα άλμπουμ που με ενθουσίαζαν ειδικά στην εφηβεία δεν αντέχω πλέον να τ'ακούω
Θα σου απαντήσω και σε αυτό επειδή το ανέφερες.Εκεί που έλεγα να μη θίγω την έννοια ΄΄ξεκαρφώματος΄΄ που αποπνέουν οι καλοδιατυπωμένες μελέτες πετιέται ξαφνικά ο καλτ John Waters με τη ρήση του και ανατρέπονται προθέσεις... Πόσο πορδωμένοι θα είμαστε άμα αναρωτιόμαστε και από πάνω γιατί δεν θ'ακούγαμε ΄΄νέα΄΄ - υποτίθεται - μουσική...
Αιώνιoς έφηβος θα μείνωΕκεί που έλεγα να μη θίγω την έννοια ΄΄ξεκαρφώματος΄΄ που αποπνέουν οι καλοδιατυπωμένες μελέτες πετιέται ξαφνικά ο καλτ John Waters με τη ρήση του και ανατρέπονται προθέσεις... Πόσο πορδωμένοι θα είμαστε άμα αναρωτιόμαστε και από πάνω γιατί δεν θ'ακούγαμε ΄΄νέα΄΄ - υποτίθεται - μουσική...
Μολονότι προσπαθώ να εκλάβω τις εκάστοτε νέες κυκλοφορίες ως νέα μουσική διαρκώς εντοπίζω στις περισσότερες το γενετικό υλικό παλαιότερων έργων που είχαν πράγματι αφήσει εποχή. Το κακό είναι πως θέλοντας ν'ακούω διαρκώς νέες εγκλίσεις σε μουσικά έργα αντί να καταφεύγω σε όσα παλαιότερα εξακολουθούν να μου αρέσουν πολύ προτιμώ να μην τ'ακούω επαναλαμβανόμενα ακριβώς για να έμενε κάτι στο περιεχόμενό τους προς μελλοντική ανακάλυψη... Αρκετά από τα άλμπουμ που με ενθουσίαζαν ειδικά στην εφηβεία δεν αντέχω πλέον να τ'ακούω και τα ξεφορτώνομαι.
Σκέπτομαι επίσης ότι έργα που καθιερώθηκαν σε παλαιότερες του διαδικτύου εποχές είχαν την ευκαιρία οι δημιουργοί τους αφενός μεν να μυθοποιούνται ανετότερα χάρη στη συνδρομή των τότε ραδιοφωνικών παραγωγών και δημοσιογραφικών κριτικών εν είδει αυθεντίας αφετέρου δε να μην αποκαθηλώνονταν με συνεχόμενη έκθεση και κατανάλωση αφού τότε η απόκτηση κάθε νέου δίσκου με το συνοδό artwork αποτελούσε διακεκριμένο συμβάν στη συνείδηση του εκάστοτε ακροατή/καταναλωτή.
...Στη διασκευή.![]()