Γιατί τελικά σταματάμε να ακούμε νέα μουσική

Reaction score
22.000
Γω πάντως, έχω προσθέσει στα "αγαπημένα" μου ακούσματα (και στις λίστες μου του ρουν) πολλούς από τους δίσκους που έχετε αναφέρει εσείς οι δυό, αλλά αθροιστικά (μονάχα από τους δυό σας), περισσότερα νέα ακούσματα μου έχει βρει η ΑΙ.

Ομοίως έχω προσθέσει στις λίστες μου αναφερόμενα ακούσματα και από τον μαέστρο, τον μπούτχια, την μαϊμού, και πολλούς άλλους φίλους εδώ μέσα, και τότε, αθροιστικά, οι "φίλοι" υπερτερούν (αριθμητικά) των προτάσεων που έχω ενσωματώσει της ΑΙ.

Εντ δατς δι σπίριτ.
Εμείς δεν τα ακούμε, απλώς τα ποστάρουμε βρε συ. :D :D

Και επίσης να πας όταν γεράσεις να σου δώσει ένα τσαγάκι ή ένα ποτήρι νερό όταν πνιχτείς (ιδίωμα αυτό) η Α.Ι. :D:D

Reaction score
6.998
Σωστα εσύ δεν έχεις καταλάβει κάν τα τεχνικά γιατί σταμάτησε ο κόσμος να ακούει. Στα κουλτουριάρικά θα πάμε. :D

Και δεν είναι μόνο αυτά που λέει και ξέρει ο τύπος. Ένα απο τα εκατό ξέρει.

Μην βάζετε δυνατά τα βίντεο γιατί μπορεί να κοιμάται στον καναπέ ακρόασης!
🥰🥰

Reaction score
22.000
Μην βάζετε δυνατά τα βίντεο γιατί μπορεί να κοιμάται στον καναπέ ακρόασης!
🥰🥰
Μετά απο 30 χρόνια οι audio people κατάλαβαν και μόνο ένα απο τα εκατό προβλήματα στις συγχρονες ηχογραφησεις και παραγωγές και το λένε και το ξαναλένε μέχρι τώρα. Άσε που εάν τους δώσεις ασυμπίεστο θα είναι όλο με το volume control στο χέρι και θα καταλήξουν τελικά να τους αρέσουν τα συμπιεσμένα στο σύστημα τους. Θέλω εγω να παίξουν και ολόκληρο album χωρίς ζάπινγκ. :D
Τους πουλάνε μηχανήματα με cd ή streaming των Massive Attack στην καλύτερη. :D
Καλά για τα remaster δεν συζητάμε κάν. Και του βινυλίου ακόμη χειρότεροι και απαράδεκτοι καθώς αυτοί τουλάχιστον they should have known better να μην αγοράζουν ποτέ και κανένα.
Εγω ένα είχα πάρει των RHCP και το περίμενα να έρθει απο Αμερική και καιρό , το είχα πληρώσει και 60 ευρώ δε θυμάμαι ... το έβαλα να παίξει και νόμιζα ότι το σύστημα μου είχε χαλάσει. :D :D
Να δεις ξεραίλα που πέφτει με κανά ασυμπίεστο εάν παίξουν ... (το dsp στα ηχεία τώρα "βοηθάει" λίγο σε αυτό τουλάχιστον χα χα και νομίζουν ότι έχουν ηχειάρες και συστηματάρες πλέον όλοι).

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ