Γιατί να αρπαχτώ?Κακώς αρπάζετε. Με την ευκαιρία της ανάρτησης του @costas EAR για το 8351 έγραψα την άποψη σας για την εν λόγο εταιρεία (παίζει ήχους, όχι μουσική), για να τον "τσιγκλίσω" να σχολιάσει αλλά και πάλι δε τσίμπησε. Απλά γέλασε. Αυτά.
Προσωπικά η Genelec είναι η πρώτη μου επιλογή όταν έρθει η ώρα. Υπάρχουμε και εμείς που δεν αγοράζουμε κάθε τρεις και λίγο για να δούμε πως παίζει και δρόμο για να έρθει το επόμενο. Αγοράζουμε για 20 χρόνια.
Απλά απάντησα πάνω στην αιχμή του σχολίου, σαν πνευματικός πατέρας της αναφερόμενης ρήσης.
Δεν έχω κανένα θέμα -όχι μόνο με σένα- με κάποιον που το χρησιμοποιεί "χιουμοριστικά" ας πούμε, μπορεί να γράφει μάλιστα "....σύμφωνα με τα λεγόμενα του geomiat ", no problem!!
![Drinks :drinks: :drinks:](/forum/images/smilies/traditional/drinks.gif)
Όσον αφορά το 3 και λίγο, τα Γκριμ τάχω από το 2014 και βέβαια ποτέ δεν έχω προτρέψει κανέναν "πούλα ότι έχεις και πάρε το τάδε"...μπηχτή ήταν για τον Κώστα και λοιπούς, με τους οποίους επίσης δεν έχω κανένα θέμα γιατί ξέρω ότι το κάνουν για να βοηθήσουν, σύμφωνα με όσα γνωρίζουν και πιστεύουν.
Νο χαρντ φιλιγκς αγαπητέ Alexis!!
![Drinks :drinks: :drinks:](/forum/images/smilies/traditional/drinks.gif)