Γιατί το πουλάς?...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τι είμαστε πάντως ε? Λοιπόν προσέξτε τις αγγελίες high end μηχανημάτων. Καμιά φορά, από τον υποψήφιο αγοραστή που αναζητά τις προθέσεις του πωλητή, πέφτει η μαγική ερώτηση:
- Γιατί το πουλάς?

Και τι να πεις τώρα?
Να πεις ότι ψάχνεις περισσότερη... μουσικότητα?
Να πεις ότι αναζητάς την μικροτονικότητα του τίμπρου?
Να πεις ότι δεν σου έφτανε η εσωτερικότητα της ερμηνείας του τσεντέ?
Τι διάολο να πεις επιτέλους?

Οπότε τσαμπουνάς το γνωστό και μη εξαιρετέο πανηλίθιο χαϊεντικό απόφθεγμα:
- Πάω για αναβάθμιση... :138:

Μετά διαβάζει ένας νοήμων άνθρωπος την αγγελία, (η οποία μάλιστα πρόκειται για καλώδια ρεύματος)και παθαίνει τέσσερα εγκεφαλικά στη σειρά. :204::204:

Εσύ γιατί το πουλάς βρε κατακαημένε χομπίστα? :114:

...

Reaction score
8
Απάντηση: Γιατί το πουλάς?...

Περιεργεια Νικο, περιεργεια!!! :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Η περιέργεια είναι καλό πράγμα.
Νομίζω ότι η αναβάθμιση όμως έχει γίνει συνώνυμο της αύξησης του διαθέσιμου budget. Δηλαδή όταν πάμε σε κάτι ακριβότερο είναι δεδομένο ότι αναβαθμιζόμαστε και δεν σηκώνουμε και κουβέντα επί τούτου. Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτή η αναβάθμιση, στην πράξη, ένας Θεός ξέρει.

...

Reaction score
262
Εγω παντως δεν βρισκω τιποτα κακο στην ερωτηση "γιατι το πουλας"

Καταλαβαινω τον πωλητη που θα πρεπει να απαντα στον οποιοδηποτε παιρνει τηλεφωνο ο,τι του κατεβει στο κεφαλι.

Ελατε ομως κι απο την μερια του αγοραστη.

Δεν σας γνωριζει:402:.

Δεν ξερει την αξιοπιστια σας.

Ξερει οτι απο τη μερια του η μονη υποχρεωση ειναι να πληρωσει. Απο την αλλη "ουδεν λαθος αναγνωριζεται...κλπ"

Δεν θα πρεπει (εμμεσως ή αμεσως) να ξερει απο ποιον και γιατι παιρνει κατι που 99.9% με το που θα πληρωσει μενει αυτος και το "κελεπουρι" χωρις εγγυηση καμμια πλην των λογων του πωλητη και ισως μερικες ακροασεις :406:;

Δεν νομιζω πως κανεις περιμενει να του πουν: ρε φιλε μουχει σπασει τα νευρα, συνεχεια στον επισκευαστη τοχω, δεν εχει καλη εικονα και τα συρριστικα του ξυριζουν:141:.

Αλλα με απλες κουβεντες μπορεις να καταλαβεις (ή τουλαχιστον ελπιζεις) το ποιον του αλλου.

Αλλωστε υπαρχει και το σχετικο αντιστοιχο απο τη μερια του πωλητη: "μονο σοβαρες προτασεις παρακαλω" :405:.

Φιλικα,
Βασιλης

Reaction score
1.844
Απάντηση: Γιατί το πουλάς?...

Πρέπει να ξέρεις το εξάρτημα-συσκευή καλά (σαν καινούργιο) και να το δεις-ακούσεις να παίζει, έχοντας τις γνώσεις να καταλάβεις.
Αλλιώς, μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη θα τη φας τη φόλα.
Αν δεν έχεις την εμπειρία αγοράζεις καινούργιο.

Αυτή η ερώτηση είναι ανούσια. Καταλαβαίνω να ρωτάς "πόσο καιρό τόχεις" για να βγάλεις συμπέρασμα εμπορικής αξίας, αλλά το "γιατί το πουλάς" δηλώνει αμηχανία να κρύψεις την άγνοιά σου σαν αγοραστής.

Και αν έχεις πέσει σε λαμόγιο, θα σε καταλάβει και θα σε κεντήσει σταυροβελονιά!! :125:

HV

Reaction score
0
Εμενα παλι με ρωτησαν 2 φορες και την μια απαντησα πως ηθελα κατι καλυτερο και την αλλη πως πολυ απλα αγορασα κατι που στο τελος μου εμεινε αχρειαστο, εν ολιγοις την αληθεια και στις 2 περιπτωσεις.

Reaction score
1.213
Υπαρχουν τρεις περιπτωσεις :

1. O αλλος οντως πηγαινει για αναβαθμιση (οτι και αν σημαινει αυτο )

2.To προιον τον εχει απογοητευσει , ειτε απο αποδοση ειτε απο ποιοτητα κατασκευης (κοινως ειναι μαπα και τον εχει πεθανει να το πηγαινει για σερβις )

3.Χρειαζεται λεφτα για ασχετο λογο.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ .Και αν κανει καποια αποπειρα θα στο φερει λαου λαου και θα το μπουρδουκλωσει με το πρωτο (αναβαθμιση)

Μοναδικη τελικα ερωτηση που εχει σημασια: EΓΓΥΗΣΗ ΕΧΕΙ ?

Reaction score
1.213
Γενικες παρατηρησεις....τωρα ειδικα για HI-END θα πρεπει να περιμενετε...καπου εχω ενα link περι μεταφυσικου..:204:

Reaction score
0
Πάντως νομίζω δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ανθρώπους που και μόνο η ιδέα της αλλαγής τους είναι ακαταμάχητη!
Ναι το ομολογώ ανήκω δυστυχώς στους μηχανάκηδες!
Αν και είμαι σχετικά καινούργιος στο hobby μας -5χρόνια- στις μοτοσικλέτες έχω παρελθόν 20ετίας και ένα σύνολο 35 αλλαγών οπότε μάλλον ειναι στο DNA μου η αλλαγή!
Συγνώμη για το off-topic.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam