Γιατι δεν παιζει, γιατι δεν παιζει SPDIF-AES Converter

Reaction score
137
Υψηλης αναλυσης το νέο περιεχομενο και το συστημα... δεν
Το setup σχετικα απλο. Streamer, SPDIF-AES Converter και μετα Genelec.
Αφου μου πηρε λιγη (πολύ) ωρα βρηκα ότι εφταγε ο διασημος Hosa CDL-313 SPDIF-AES Converter ο οποιος μπορει να
επεξεργαστεί μονο 24/96...
Και τωρα? Καινούργιος converter και ποιος η ?

Παρακαλω για τα φωτα σας

Υγρ με το μαλακο γιατι μαζευω για subs.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.731
Επιτρέπουν οι προδιαγραφές να πάει πάνω από 24/96 το S/PDIF; Δεν νομίζω.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.302
Εσύ ακούς από το σύστημα ή τίποτα νυχτερίδες; Σε τι θα σε βοηθήσει η δειγματοληψία πάνω από 96kHz;

Reaction score
3.609
Δεν υπάρχουν ούτε πρόκειται να ακούσει κανείς διαφορές.
Το ότι δεν παίζει καλή. μουσική το σύστημα αυτό δεν οφείλεται στην δειγματοληψία, ούτε φυσικά στον μετατροπέα.
Στο audio δεν φαίνεται να ισχύει αυτό που λένε για την τύχη του πρωτάρη ή του άσχετου .

Reaction score
137
Δεν αντιλέγω, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν τα παίζει καθόλου!
Ετσι μου ήρθε η μουσικούλα και προτιμώ να μην την πειράξω αν γίνεται.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.556
Πάρε το νέο slourp eversolo ή ifi streamer που εχουν AES και πες μας αν ακούς διαφορες. Για να αγοράσουμε και εμείς μετα ;-)

Reaction score
3.609
Δεν αντιλέγω, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν τα παίζει καθόλου!
Ετσι μου ήρθε η μουσικούλα και προτιμώ να μην την πειράξω αν γίνεται.
Δεν είχες αναφέρει ότι δεν παίζει καθόλου. Τότε είναι χαλασμένο.

Ομως αν παίζει υπό συνθήκες μουσικά κομμάτια normal ανάλυσης 44.1 ΚHz/16 bits, τότε δεν είναι χαλασμένο εντελώς.

Οπως καταλαβαίνεις , πρέπει να μας δώσεις ακριβώς να καταλάβουμε πότε παίζει και πότε δεν παίζει.

Τα specs αναφέρουν μέγιστη δειγματοληψία 24 bits/96 KHz. Αν στέλνεις παραπάνω τότε μην περιμένεις να δουλέψει σωστά.
Ενα πινακάκι θα βηθούσε τη διερεύνηση λειτουργικότητας.
Επίσης τσέκαρε με ένα πολύμετρο το τροφοδοτικό, αν βγάζει τη σωστή τάση λειτουργίας

Last edited:

Reaction score
137
Έχεις δίκιο δεν το διευκρίνισα. Στα υψηλότερης ανάλυσης από τα specs δεν παίζει καθόλου. Είχα την ελπίδα ότι κάπως θα τα διαχειριστεί ίσως υποβαθμίζοντας τα. Τα χαμηλότερης ανάλυσης παίζουν ωραιότατα!

Reaction score
3.609
Έχεις δίκιο δεν το διευκρίνισα. Στα υψηλότερης ανάλυσης από τα specs δεν παίζει καθόλου. Είχα την ελπίδα ότι κάπως θα τα διαχειριστεί ίσως υποβαθμίζοντας τα. Τα χαμηλότερης ανάλυσης παίζουν ωραιότατα!
Εσύ περίμενες να γίνει τελικά ένα θαύμα , να παίζει το σκατουλάκι σου και τις υψηλότερες αναλύσεις που είναι εκτός προδιαγραφών.
Μόνο με ένα Η/Υ (foobar 2000), ή με ένα Raspberry Pi , ή με κάποιο επαγγελματικό ψηφιακό επεξεργαστή, θα μπορούσες τα αρχεία υψηλότερης ανάλυσης να τα μετατρέψεις σε χαμηλότερης ανάλυσης 24/96 ή 16/44.1.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS