Για ποιο τραγούδι θα ανεβάζατε την ένταση στο αυτοκίνητο;

Reaction score
5.624
Αυτο το ακουσα στην προηγουμενη εκθεση στο δωματιο της chameleon audio σε πολυ ωραια ενταση.
Vaun Revolution

Reaction score
25.620
νομίζω οτι έχουμε χάσει λίγο το θέμα, κομμάτια που θα δώσεις γκάζια στον χώρο του αυτοκινήτου δεν είναι αυτά που θα δώσεις γκάζια στον οικιακό χώρο ούτε αυτά που σε λιώνουν στον καναπέ όπως το brothers in arms πχ.
επίσης ο χώρος του οχήματος έχει τα θέματα του με το δυναμικό εύρος λόγω περιβάλλοντος θορύβου , άρα πολλά από τα παραπάνω θα πάνε άκλαυτα όσο καλό και να είναι το σύστημα.

Reaction score
17.650
νομίζω οτι έχουμε χάσει λίγο το θέμα, κομμάτια που θα δώσεις γκάζια στον χώρο του αυτοκινήτου δεν είναι αυτά που θα δώσεις γκάζια στον οικιακό χώρο ούτε αυτά που σε λιώνουν στον καναπέ όπως το brothers in arms πχ.
επίσης ο χώρος του οχήματος έχει τα θέματα του με το δυναμικό εύρος λόγω περιβάλλοντος θορύβου , άρα πολλά από τα παραπάνω θα πάνε άκλαυτα όσο καλό και να είναι το σύστημα.
Για υτο έβαλα τους Boney M.

Pezoun pantou to idio kala!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.559
κατς' ας βαλω και κανενα απο τα παλια που ακουω καποιες φορες, αμα εχω νευρα (μτφ. κεφια)🐒
-και ακομα ενα , αυτο ειναι αγαπημενο βεβαια για επαρχιακη διαδρομη (στο χουργιο) και στη συγγκρου δε με χαλαει -

Reaction score
4.493
Άσε μας να χαρούμε μανούλα μου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.134
Και συνεχίζουμε... :)

Ζαφείρης Μελάς - Σ' αγαπάω κοίτα

Reaction score
1.283
Γιάννης Βασιλείου, Φήμες.

Με το Alpine στο όριο να κάψει τα μεγάφωνα και τα παράθυρα ανοιχτά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp