Για ποιο τραγούδι θα ανεβάζατε την ένταση στο αυτοκίνητο;

Reaction score
5.609
Αυτο το ακουσα στην προηγουμενη εκθεση στο δωματιο της chameleon audio σε πολυ ωραια ενταση.
Vaun Revolution

Reaction score
23.427
νομίζω οτι έχουμε χάσει λίγο το θέμα, κομμάτια που θα δώσεις γκάζια στον χώρο του αυτοκινήτου δεν είναι αυτά που θα δώσεις γκάζια στον οικιακό χώρο ούτε αυτά που σε λιώνουν στον καναπέ όπως το brothers in arms πχ.
επίσης ο χώρος του οχήματος έχει τα θέματα του με το δυναμικό εύρος λόγω περιβάλλοντος θορύβου , άρα πολλά από τα παραπάνω θα πάνε άκλαυτα όσο καλό και να είναι το σύστημα.

Reaction score
16.077
νομίζω οτι έχουμε χάσει λίγο το θέμα, κομμάτια που θα δώσεις γκάζια στον χώρο του αυτοκινήτου δεν είναι αυτά που θα δώσεις γκάζια στον οικιακό χώρο ούτε αυτά που σε λιώνουν στον καναπέ όπως το brothers in arms πχ.
επίσης ο χώρος του οχήματος έχει τα θέματα του με το δυναμικό εύρος λόγω περιβάλλοντος θορύβου , άρα πολλά από τα παραπάνω θα πάνε άκλαυτα όσο καλό και να είναι το σύστημα.
Για υτο έβαλα τους Boney M.

Pezoun pantou to idio kala!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
κατς' ας βαλω και κανενα απο τα παλια που ακουω καποιες φορες, αμα εχω νευρα (μτφ. κεφια)🐒
-και ακομα ενα , αυτο ειναι αγαπημενο βεβαια για επαρχιακη διαδρομη (στο χουργιο) και στη συγγκρου δε με χαλαει -

Reaction score
2.592
Άσε μας να χαρούμε μανούλα μου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.807
Και συνεχίζουμε... :)

Ζαφείρης Μελάς - Σ' αγαπάω κοίτα

Reaction score
1.220
Γιάννης Βασιλείου, Φήμες.

Με το Alpine στο όριο να κάψει τα μεγάφωνα και τα παράθυρα ανοιχτά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.548
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof