- Reaction score
- 4.197
Bee Gees - How Deep Is Your Love
"Κρεας, παιδακια, συγκλινο, απακι, αντικρυστο, σουβλα, μπριτζολα, κτλ. in the title" αντε και πλησιαζει και Πασχα λεμε...ΕΛΕΟΣ
IT'S ALL MEAT "Feel It"
Φορερη δισκαρα οντως.It's All Meat - Crying Into The Deep Lake from LP "It's All Meat" (1970)
Καταρχήν να ευχαριστήσω τον φίλο darkman που μου τους θύμισε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα λεγομενα του ΜΙΧΑ οτι καραδοκεί το Alzeheimer κτλ, απ'οτι φαίνεται όχι απλά καραδοκούσε αλλα ζούσε μεςα μου, ας ειναι καλα ο darkman που μου το γιατρέψε υπενθυμίζοντας τους μου.
Επι της ουσίας τωρα, τα Καναδακια αυτά κατάφεραν να γράψουν ενα και μοναδικο άλμπουμ σε πολυεθνική, Columbia, και το άλμπουμ εινα τοςο σπάνιο που όποτε πωλείται αγγίζει τιμές άνω των 3 χιλιάδων ευρω τουλάχιστον. Mixed bag κι αυτοί σαν τους Alice, ποτε pure garage punk, ποτε ακραία ψυχεδελικοι, ποτε μπλουζ, ποτε ροκ, ουσιαστικά τα παντα αλλα με αρκετά δυνατές και πιαςαρικες συνθεςεις. Αν προσθέσουμε και το εκκωφαντικό ονομα τους έχουμε πλήρη εξήγηση γιατί το άλμπουμ τους πωλείται σε τέτοιες τιμές.
Μα που είναι;Θα κάθησε να το πιει όλο τελικά.Πάω να σταξω ενα Tali κι ενα τσιγαράκι κι επανέρχομαι. Εδω επώνυμος αλκοολικός ΜΙΧΑ.![]()
Φυσικα ο cosmarpan μισές δουλειές δεν κάνει, το αντίθετο τις κάνει διπλές, τριπλές κτλ...Μα που είναι;Θα κάθησε να το πιει όλο τελικά.
Για τον φίλο underground.
Τhe Earthbound-Lost