Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Alice - Axis from LP "Alice" (1970)

Οι απίθανοι Γάλλοι Alice απο τον πρώτο ομότιτλο διςκο σε ενα κοματι σαφώς επηρεασμένος απο την Ανατολή. Πολυ καλη μπαντα, λιγο μπερδεμένοι με τις επιρροές και τους στόχους τους, τα κανουν ολίγον σαλάτα σε αυτο εδω το πρώτο Διςκο τους, παρ'οτι όλες οι συνθεςεις ειναι δυνατές. Στο δευτερο ξεκαθαρίζονται οι επιρροες και οι στόχοι αλλα δυστυχώς ουτε οι συνθεςεις ειναι τοςο δυνατές ουτε ο καιρός βοηθούσε, είχε πετάξει το πουλάκι.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
It's All Meat - Crying Into The Deep Lake from LP "It's All Meat" (1970)

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον φίλο darkman που μου τους θύμισε :drinks:, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα λεγομενα του ΜΙΧΑ οτι καραδοκεί το Alzeheimer κτλ, απ'οτι φαίνεται όχι απλά καραδοκούσε αλλα ζούσε μεςα μου, ας ειναι καλα ο darkman που μου το γιατρέψε απλώς υπενθυμίζοντας τους μου. :lolsign: Επι της ουσίας τωρα, τα Καναδακια αυτά κατάφεραν να γράψουν ενα και μοναδικο άλμπουμ σε πολυεθνική, Columbia, και το άλμπουμ εινα τοςο σπάνιο που όποτε πωλείται αγγίζει τιμές άνω των 3 χιλιάδων ευρω τουλάχιστον. Mixed bag κι αυτοί σαν τους Alice, ποτε pure garage punk, ποτε ακραία ψυχεδελικοι, ποτε μπλουζ, ποτε ροκ, ουσιαστικά τα παντα αλλα με αρκετά δυνατές και πιαςαρικες συνθεςεις. Αν προσθέσουμε και το εκκωφαντικό ονομα τους έχουμε πλήρη εξήγηση γιατί το άλμπουμ τους πωλείται σε τέτοιες τιμές.

Last edited:

Reaction score
6.582
IT'S ALL MEAT "Feel It" :D:gotcha:

It's All Meat - Crying Into The Deep Lake from LP "It's All Meat" (1970)

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον φίλο darkman που μου τους θύμισε :drinks:, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα λεγομενα του ΜΙΧΑ οτι καραδοκεί το Alzeheimer κτλ, απ'οτι φαίνεται όχι απλά καραδοκούσε αλλα ζούσε μεςα μου, ας ειναι καλα ο darkman που μου το γιατρέψε υπενθυμίζοντας τους μου. :lolsign: Επι της ουσίας τωρα, τα Καναδακια αυτά κατάφεραν να γράψουν ενα και μοναδικο άλμπουμ σε πολυεθνική, Columbia, και το άλμπουμ εινα τοςο σπάνιο που όποτε πωλείται αγγίζει τιμές άνω των 3 χιλιάδων ευρω τουλάχιστον. Mixed bag κι αυτοί σαν τους Alice, ποτε pure garage punk, ποτε ακραία ψυχεδελικοι, ποτε μπλουζ, ποτε ροκ, ουσιαστικά τα παντα αλλα με αρκετά δυνατές και πιαςαρικες συνθεςεις. Αν προσθέσουμε και το εκκωφαντικό ονομα τους έχουμε πλήρη εξήγηση γιατί το άλμπουμ τους πωλείται σε τέτοιες τιμές.
Φορερη δισκαρα οντως.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Melmoth - Vous Direz Je Suis Tombe from LP "Le Devanture Des Ivresses" (1979)

Arty διάθεση ο cosmarpan σημερα, με την αγαπημένη του γαλλική σκηνη, και όχι μόνο, εδω ο Dashiell Hedayat κατω απο το ονομα Melmoth, σε ενα ιμπρεσιονιστικο αριστούργημα απο την αρχή ως το τελος. Πάω να σταξω ενα Tali κι ενα τσιγαράκι κι επανέρχομαι. Εδω επώνυμος αλκοολικός ΜΙΧΑ. :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Dashiell Hedyat - Chrysler Rose from LP "Obsolete" (1971)

Dashiell Hedyat και πάλι με το αριστούργημα του απο το 1971. Ελευθερια έκφρασης, τρελλα, drugs, τέχνη, jazz προσέγγιση με ψυχεδελική εκτέλεση και ροκ στάση, μποέμ καταστάσεις.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Μα που είναι;Θα κάθησε να το πιει όλο τελικά.

Για τον φίλο underground.

Τhe Earthbound-Lost
Φυσικα ο cosmarpan μισές δουλειές δεν κάνει, το αντίθετο τις κάνει διπλές, τριπλές κτλ... :lolsign: Το Μότο μου ειναι "αν αξιζει κατι να το κανεις, αξιζει και να το παρακάνεις" :lol:

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Dashiell Hedyat - A Song For Zelda from LP "Obsolete" (1971)

Όχι ενα αλλα δυο κοματια αφιερωμένα στην φίλη Ψηριστιανα, επεται και το δευτερο μετα Ταλι σκέψης.

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Lord John - Step Upside Down from LP "Six Days Of Sound" (1986)

Lord John - The Final Solution from LP "Six Days Of Sound" (1986)

:focus:

Τιποτα, λιγο έλεος ζητάω, δεν γίνονται αυτά τα πραγματα, υποκλίνομαι και χτυπάω κεφάλι στον τοίχο απο το 3:00 μεχρι το τελος. :headbang::focus:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Cardiacs - Is This The Life? From LP "A Little Man And. A House And The Whole World Wimdow" (1988)

Και η live εκδοχή :focus::headbang:

Απο αγαπημένο προγράμμα του cosmarpan ειναι φύςη αδύνατο να λείπουν οι υπερλατρεμενοι μου καραγκιόζηδες Cardiacs. To infinity and beyond. :superman:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Tiny Lights - Painted Skies from LP "Prayer From the Halcyon Fear" (1985)

Κορώνα-γράμματα παίζω το εγκεφαλικό καθε φορά που ακουω το τσέλο και τις απίστευτες συνθεςεις της Jane Scarpantoni :focus:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Tones On Tail - Real Life from LP "Pop" (1984)

Ο καταραμένος σύγχρονος Bela Lugosi του έβγαζε την σκοτεινή του πλευρά του Στάχτη, χωρίς αυτόν πήγε σε αλλα απίθανα μονοπάτια, μαγικά. Sihtats βάλε τον Bela λιγο ρεεεε....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS