Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΥΜΠΑΝΩΝ - ΑΠΟΣΤΑΣΜΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ - ΤΕΡΜΙΤΕΣ
απο 00:00 εως 04:50 καθως μετα μιξαρετε με LOVE FOR SALE - ΟΡΓΑΝΙΚΟ - ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΙΚΕΛΗ
γενικα το αλπουμ ηχοι του χειμωνα ηταν μια εξαιρετικη δουλεια του που συνελεξε ο πανος ηλιοπουλος αν δεν κανω λαθος με ενα 4 καναλο φοστεξ απο συναυλιες της εποχης ακομα και μεσα σε φυλακες και συμπεριελαβε τα καλυτερα σε ενα αλπουμ με 3 lp

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Movements - Two Tongues from LP "Like Elephants 1" (2013) Crusher Records

Σουηδία και ξερό ψωμί και πάλι, οι ξανθομπουμπουρες εχουν μπει πολυ δυναμικά στο ροκ παιχνίδι αυτη την δεκαετία αποφασισμένοι να τα γκρεμίσουν ολα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The movements - Six Feet Under from LP Like Elephants 2" (2014) Crusher Records

Αντε αλλο ενα απο το "Like Elephants 2", εχουν έρθει να τα σαρώσουν ολα σε καθε είδος ροκ αυτοί οι Σκανδιναυοι, δεν αστειεύονται με τιποτα,

Reaction score
6.582
The movements - Six Feet Under from LP Like Elephants 2" (2014) Crusher Records

Αντε αλλο ενα απο το "Like Elephants 2", εχουν έρθει να τα σαρώσουν ολα σε καθε είδος ροκ αυτοί οι Σκανδιναυοι, δεν αστειεύονται με τιποτα,

Για τον φιλο cosmarpan που αφησε τα kraut και επιασε τα skandinavik

CREEPS - SHE'S GONE (1986) sweden

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Για τον φιλο cosmarpan που αφησε τα kraut και επιασε τα skandinavik

CREEPS - SHE'S GONE (1986) sweden

Αμ σε πρόλαβα και ξανα έπιασα το kraut πιο πανω, τι να σε κανω στην ηλικία σου που μεχρι να κουνήσεις το ενα χέρι βρωμάει το αλλο....:lolsign: Αντε για πάρτυ σου.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αμ σε πρόλαβα και ξανα έπιασα το kraut πιο πανω, τι να σε κανω στην ηλικία σου που μεχρι να κουνήσεις το ενα χέρι βρωμάει το αλλο....:lolsign: Αντε για πάρτυ σου.
Γραμματόσημο θέλεις λεμε για να κινηθείς....:lolsign::roflmao::lol::biggrin:

Reaction score
6.582

Παλι μου ακεις bullying cosmarpan, και νομιζω το ειδαν ολα τα παιδακια.
Παρε και εσυ αυτο.
(πολυ ομορφο).

ΤHIRTEEN MOON - SUDDENLY ONE SUMMER (1986) sweden

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Παλι μου ακεις bullying cosmarpan, και νομιζω το ειδαν ολα τα παιδακια.
Παρε και εσυ αυτο.
(πολυ ομορφο).

ΤHIRTEEN MOON - SUDDENLY ONE SUMMER (1986) sweden

Για την ηλικία σου καλο ειναι, εγω τον κωλο μου ακομα σε βελούδινα καθίσματα δεν τον βάζω :lolsign: βράζει το αίμα μου, είπαμε ΕΣΥ θες γραμματόσημο για να μετακινηθείς. Το κοματι σκέτο ρέμα. Αυτά άκουγαν όταν μεγάλωναν αυτοί που βάζω στην πατρίδα τους και κανουν οτι κανουν. :lol:

Reaction score
248
Captain Beefheart - Autumn's Child
Με αυτό κλείνει το Safe as Milk, μαγεία!
Εν τω μεταξύ, πολλά χρόνια μετά στις αρχές των 80ς, Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης ένας 20χρονος ζητούσε από την κοπέλα του να του υποσχεθεί στην κηδεία του να φέρει το κασετόφωνο και να βάλει το "Παιδί του Φθινοπώρου" του Κάπταιν Μπήφχαρτ κι επίσης να λαδώσει τον παπά για να μην πει τα συνηθισμένα χριστιανικά για τις ψυχές και τις αναστάσεις.
-φανταστικές ιστορίες για παιδιά που δεν μεγάλωσαν ποτέ.

οι δικοί μας Flowers of Romance στην δική τους εκδοχή για τα Παιδιά του Φθινοπώρου (από ένα 7ιντσο ένθετο στην συλλογή της WipeOut 'Wipe out presents 12 raw Greek groups'

-κλείνω μικρόφωνο
, καλό βράδυ!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Batteredd Ornaments - Smoke Rings from LP "Mantle Piece" (1969) Harvest Records

Απο τους πολυ αγαπημένους μου underground δίσκους, με τον Chris Spedding σε top φόρμα να παίζει την καλύτερη κιθαρα όλης της καριέρας του. Ετςι θα έπρεπε να βλέπουν την μουσικη τα groups, απόλυτα ελεύθερη έκφραση και Ελευθερια.

Reaction score
6.582
Για την ηλικία σου καλο ειναι, εγω τον κωλο μου ακομα σε βελούδινα καθίσματα δεν τον βάζω :lolsign: βράζει το αίμα μου, είπαμε ΕΣΥ θες γραμματόσημο για να μετακινηθείς. Το κοματι σκέτο ρέμα. Αυτά άκουγαν όταν μεγάλωναν αυτοί που βάζω στην πατρίδα τους και κανουν οτι κανουν. :lol:
Kαλα επειδη εσυ εισαι πολυ αγριο νιατο και βραζει το αιμα σου παρε αυτα τα βοθρολυματα μπας και ισιωσεις.
Αγριο νιατο ε αγριο νιατο.
(ειναι βεβαια λιγο βραχνιασμενος ο τραγουδιστης τους αλλα ετσι ειναι τα αγρια νιατα cosmarpan wild wild boy,τρομαρα σου)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp