Christiana
Muzik
- Reaction score
- 10.300
UB 40-Until My Dying Day
The movements - Six Feet Under from LP Like Elephants 2" (2014) Crusher Records
Αντε αλλο ενα απο το "Like Elephants 2", εχουν έρθει να τα σαρώσουν ολα σε καθε είδος ροκ αυτοί οι Σκανδιναυοι, δεν αστειεύονται με τιποτα,
Αμ σε πρόλαβα και ξανα έπιασα το kraut πιο πανω, τι να σε κανω στην ηλικία σου που μεχρι να κουνήσεις το ενα χέρι βρωμάει το αλλο....Για τον φιλο cosmarpan που αφησε τα kraut και επιασε τα skandinavik
CREEPS - SHE'S GONE (1986) sweden
Γραμματόσημο θέλεις λεμε για να κινηθείς....Αμ σε πρόλαβα και ξανα έπιασα το kraut πιο πανω, τι να σε κανω στην ηλικία σου που μεχρι να κουνήσεις το ενα χέρι βρωμάει το αλλο....Αντε για πάρτυ σου.
Αμ σε πρόλαβα και ξανα έπιασα το kraut πιο πανω, τι να σε κανω στην ηλικία σου που μεχρι να κουνήσεις το ενα χέρι βρωμάει το αλλο....Αντε για πάρτυ σου.
Για την ηλικία σου καλο ειναι, εγω τον κωλο μου ακομα σε βελούδινα καθίσματα δεν τον βάζωΠαλι μου ακεις bullying cosmarpan, και νομιζω το ειδαν ολα τα παιδακια.
Παρε και εσυ αυτο.
(πολυ ομορφο).
ΤHIRTEEN MOON - SUDDENLY ONE SUMMER (1986) sweden
Kαλα επειδη εσυ εισαι πολυ αγριο νιατο και βραζει το αιμα σου παρε αυτα τα βοθρολυματα μπας και ισιωσεις.Για την ηλικία σου καλο ειναι, εγω τον κωλο μου ακομα σε βελούδινα καθίσματα δεν τον βάζωβράζει το αίμα μου, είπαμε ΕΣΥ θες γραμματόσημο για να μετακινηθείς. Το κοματι σκέτο ρέμα. Αυτά άκουγαν όταν μεγάλωναν αυτοί που βάζω στην πατρίδα τους και κανουν οτι κανουν.
![]()
Τι εγινε σημερα? Εφιάλτες εβλεπες? Καλημέρα.Dark Bay-4 Years Ago