stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
EMTIDI - TOUCH THE SUN(1972/Germany)
B-52 - PLANET CLAIRE (1979)
Εξακολουθείς Γιώργο να παίζεις τα "δικά" μας ε;POLICE - CAN'T STAND LOSING YOU (1978)
Αγνωστο για μενα και το τραγουδι, και το συγκροτημα που εβαλες Castra.Να αφιερώσω 1 κομμάτι που άκουγα τις προάλλες στον Γιώργο τον Μίχα!
Ελπίζω να μην τους ξέρει και να του αρέσουν
Από Μιλγουώκυ τέλη 70's αρχές 80's
Θα βάλω άλλο ένα πολύ καλό κομμάτι τους στο "τι ακούτε"
The Shivvers - Please stand by
Ηταν καθόλου στο στυλ σου Γιώργο; Η έβγαλες μπιμπίκια βρε;Αγνωστο για μενα και το τραγουδι, και το συγκροτημα που εβαλες Castra.
Πρωτη φορα τα ακουω.
Εγω θα βαλω κατι πολυ πιο κλασικο.
STRANGLERS - THE EUROPEAN FEMALE (1982)
Ναι τα ακουσα και τα δυο, και σιγουρα το Life without you καλυτερο απο το αλλο, αλλα γενικα τιποτα το ιδιαιτερο, και σαν συγκροτημα και σαν "ηχος". τουλαχιστον στα αυτια μου βεβαια.Ηταν καθόλου στο στυλ σου Γιώργο; Η έβγαλες μπιμπίκια βρε;
Πάντως πολύ καλύτερο το άλλο τους στο "τι ακούτε" που έβαλα
Το άκουσες;
http://www.avsite.gr/forum/threads/Ποιό-μουσικό-κομμάτι-ακούτε-τώρα.44168/page-1182#post-1963771
Α μάλιστα...Γι' αυτό δεν έβαλες like ε; Καλά το κατάλαβα...Ναι τα ακουσα και τα δυο, και σιγουρα το Life without you καλυτερο απο το αλλο, αλλα γενικα τιποτα το ιδιαιτερο, και σαν συγκροτημα και σαν "ηχος". τουλαχιστον στα αυτια μου βεβαια.
CLASS - MAGNIFICENT SEVEN (1980)
To άκουσα στο car 10 φορές στην επιστροφή απο Βόλο και χόρευα καθιστός!
Τραγούδι για τρελά πάρτυ !!!
Kill City Creeps - While You Talk
Μπρε σύντεκνε , ετσά γράφονται οι Clash?CLASS - MAGNIFICENT SEVEN (1980)
Ω σωστο Nick. Kαλα που με το ειπες και το διορθωσα.Μπρε σύντεκνε , ετσά γράφονται οι Clash?
Mωρέ, μπας και πιώθηκες μια ολιά?
![]()
Το clip είναι απο τo film Barbarella του 1968 και χορεύει η κουκλάρα Ράκελ .Kαλα Nick, πολυ γελιο το βινδεο κλιπ του τραγουδιου που εβαλες. Μιλαμε για πολυ παρακμη.
Του Ομηρου Ευστρατιαδη ειναι η σκηνοθεσια? Πολυ γελιο.
Ναι βρε Nick εχεις δικιο. Και ελεγα τι μου θυμιζει το στυλ τι μου θυμιζει.Το clip είναι απο τo film Barbarella του 1968 και χορεύει η κουκλάρα Ράκελ .
Αλλά που να κατέεις εσύ...Μόνο ήξερες να γλακάς στην ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΑ ....
![]()