Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
7
The Psycheground Group - Traffic απο το LP "The Psycheground Group" (1971)

Αριστουργηματικό album που βγήκε σε πολυ μικρές ποσότητες το 1971, και επανεκδόθηκε επίσης σε πολυ μικρές, νομίζω 200 κομμάτια, ένας studio underground cult δίσκος που στέκεται δίπλα-δίπλα, αν όχι και πιο ψηλά με αλλα παροιμία εγχειρήματα, πχ Blue Phantom.
Εδώ ακούμε ένα κομμάτι εξαιρετικά αφιερωμένο στην κυρία της παρέας μας, μέλος Christiana, μιας και τα υπόλοιπα μέλη επιβεβαιώνουν καθημερινά ποσό άξεστοι και αγροίκοι ειναι και δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση.:D
Δεν μπορώ να αντισταθώ, όσο και να θέλω, σόρρυ. Όποτε ακούω μία πολύ όμορφη προσπάθεια σαν το Traffic, θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα το αριστουργηματικό Echoes στην πλήρη εκδοχή του...
Ένα βράδυ, σε ένα υπέροχο βυνίλιο μιας φίλης.....
Ήταν ένα EP με τη μία πλευρά να έχει το Echoes σε long version .... Ελλέιψη του αυτού, στο περίπου το κάτωθι....

Last edited:

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Kitaro - Oasis
Για την Χριστιάνα και τις μουσικές της επιλογές!
Συμφωνω Φιλε Σταθη.
Και απο μενα για την Χριστιανα και τις μουσικες επιλογες της.

FAIRPORT CONVENTION - I DON'T KNOW WERE I STAND (1968)
Άντε μπράβο άξεστοι, έπρεπε να έρθει ένας αληθινός τζέντλεμαν στη παρέα για να σας ξυπνήσει απο τον λήθαργο, ούτε μια αφιέρωση στο κορίτσι μας τόσο καιρό, μπουρτζοβλαχοι :D:lolsign:

Kαι επειδή ειστε καλοί φίλοι,σας αφιερώνω το αγαπημενο μου απο...

Eyes Of Blue-I'll Be Your Friend

Reaction score
6.582

Kαι επειδή ειστε καλοί φίλοι,σας αφιερώνω το αγαπημενο μου απο...

Eyes Of Blue-I'll Be Your Friend
Ω ωραιο τραγουδι θενξ,
Ο αλλος ο Βερζεβουλης ολο λογια ειναι. Ενα τραγουδι δεν εβαλε.
Αντε βρε cosmarpan τι εγινε με το τραγουδι?
Τωρα το συνθετεις?

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ω ωραιο τραγουδι θενξ,
Ο αλλος ο Βερζεβουλης ολο λογια ειναι. Ενα τραγουδι δεν εβαλε.
Αντε βρε cosmarpan τι εγινε με το τραγουδι?
Τωρα το συνθετεις?
Δεν βλέπεις αλλα νήματα? Μεχει πάρει ο κατήφορος λέμε, ακούω τους ήχους που βγάζουν τα καλώδια τι να ποστάρω? καλα θα δούμε.

Reaction score
6.582
Δεν βλέπεις αλλα νήματα? Μεχει πάρει ο κατήφορος λέμε, ακούω τους ήχους που βγάζουν τα καλώδια τι να ποστάρω? καλα θα δούμε.
Εχεις πολυ φαση cosmarpan.
Eπιτελους βρηκα ενα ατομο πιο special needs απο μενα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Slap Happy - Mr. Rainbow απο το LP "Acnalbasac Noom" :headbang::lol: (1973)

Έκανα την καρδιά μου πέτρα, σταμάτησα έστω και για λίγο να ακούω συχνότητες λευκού και ροζ θορύβου, και σας αφιερώνω αυτό το κομμάτι απο την αγαπημένη μου Dagmar Krause και τους Slapp Happy.
Φυσικά μιλάω για την κυρία της παρέας μόνο, εσάς σιγά μην σας αφιερώσω τέτοια κομματαρα άξεστοι :D

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Dust - From a dry camel απο το LP "Dust" (1971)

Εσείς άξεστοι πάρτε αυτή την κομματάρα να σας ξέφραξουν τα αυτιά απο το κερί και πολυ σας ειναι. Και ηλεκτρικό μαξιλάρι να σας κάνει τα μαλλιά σαν του Καρβελλα και να σας βγάλει όλο το κερί μέχρι να ξυπνήσετε. Και τούμπα το αυτί κάθε 48 λεπτά για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. :lolsign:

Reaction score
7
Slap Happy - Mr. Rainbow απο το LP "Acnalbasac Noom" :headbang::lol: (1973)

Έκανα την καρδιά μου πέτρα, σταμάτησα έστω και για λίγο να ακούω συχνότητες λευκού και ροζ θορύβου, και σας αφιερώνω αυτό το κομμάτι απο την αγαπημένη μου Dagmar Krause και τους Slapp Happy.
Φυσικά μιλάω για την κυρία της παρέας μόνο, εσάς σιγά μην σας αφιερώσω τέτοια κομματαρα άξεστοι :D
Εγώ φταίω τώρα ή τα αγγλικά της στο υπέροχο κατά τα άλλα κομμάτι σου, είναι χειρότερα από του φίλτατου από κάτω; ! :Ρ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Εγώ φταίω τώρα ή τα αγγλικά της στο υπέροχο κατά τα άλλα κομμάτι σου, είναι χειρότερα από του φίλτατου από κάτω; ! :Ρ
Ακόλουθα τις άνωθι οδηγίες και συ μέλος Darky :D

Reaction score
6.582
Dust - From a dry camel απο το LP "Dust" (1971)

Εσείς άξεστοι πάρτε αυτή την κομματάρα να σας ξέφραξουν τα αυτιά απο το κερί και πολυ σας ειναι. Και ηλεκτρικό μαξιλάρι να σας κάνει τα μαλλιά σαν του Καρβελλα και να σας βγάλει όλο το κερί μέχρι να ξυπνήσετε. Και τούμπα το αυτί κάθε 48 λεπτά για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. :lolsign:
Eλα επειδη ξερω οτι εισαι καλο παιδι κατα βαθος...αλλα πολυ βαθος, παρε και εσυ ενα φανφουχτεν Aυστριακο απο τα καλυτερα.

PATERNOSTER - STOP THESE LINES (1972)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Eλα επειδη ξερω οτι εισαι καλο παιδι κατα βαθος...αλλα πολυ βαθος, παρε και εσυ ενα φανφουχτεν Aυστριακο απο τα καλυτερα.

PATERNOSTER - STOP THESE LINES (1972)

Χα! Paternoster πάτερ Γεώργιε :lol: θα τους βάλω αύριο να θυμηθώ πρέπει να έχω να τους ακούσω καμία δεκαριά χρόνια. :download:

Reaction score
7
Προσοχή, αν και νιούφι εδώ, πήρα πολεμική στάση, αποφυγή στα ποστς μου όσοι δεν έχουν όρεξη για .... ξύλο :)
Αχ αυτοί οι καημένοι γείτονες....

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
23 Skidoo - the Gospel comes to New Guinea

Πρέπει να το'χω ξαναβάλει, αλλα στ@ρχιδι@μ0υ ήθελα να το ακούσω τώρα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Προσοχή, αν και νιούφι εδώ, πήρα πολεμική στάση, αποφυγή στα ποστς μου όσοι δεν έχουν όρεξη για .... ξύλο :)
Αχ αυτοί οι καημένοι γείτονες....
Δεν ξερω για σένα μέλος Darky, αλλα η δικη μου ζωή χωρίς γείτονες θα ήταν εφιάλτης. Ποιον στον διάολο θα ενοχλουςα τόσα χρόνια? Γιατί λες πήγα και έσκασα τόσα λεφτά να πάρω ισχυρό ενισχυτή? για μένα? :lolsign::roflmao::D

Reaction score
6.582
Δεν ξερω για σένα μέλος Darky, αλλα η δικη μου ζωή χωρίς γείτονες θα ήταν εφιάλτης. Ποιον στον διάολο θα ενοχλουςα τόσα χρόνια? Γιατί λες πήγα και έσκασα τόσα λεφτά να πάρω ισχυρό ενισχυτή? για μένα? :lolsign::roflmao::D
Σωστοoooς ο cosmarpan.

Εγω παλι ακουω τοσο καλη μουσικη, που απο τοτε που πηρα ακουστικα μου κανουν παραπονα οι γειτονες.
Ασε που μαζευονται σπιτι μου γιατι δεν ακουγεται τιποτα λεει απο κει που μενουν.
Οτι'ναναι.

Reaction score
7
Σωστοoooς ο cosmarpan.

Εγω παλι ακουω τοσο καλη μουσικη, που απο τοτε που πηρα ακουστικα μου κανουν παραπονα οι γειτονες.
Ασε που μαζευονται σπιτι μου γιατι δεν ακουγεται τιποτα λεει απο κει που μενουν.
Οτι'ναναι.
Μάλλον σε αυτούς πρέπει να πάρεις "ακουστικά" :Ρ

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead