Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
4.195
Με τετοιες κομματαρες οτι θελει το παιδι!!!
Εφτασεεεε!!!
Μη μασατε,ο Μιχας ειναι grande!!!Σαν παιδια του μας εχει!Οπότε παραγγελνετε οτι γουσταρετε :drinks:

View attachment 50225
...βρε 'συ Βλαδιμηράκο, χικ...ξέρεις μ'αρέσουν οι γενναιόδωροι...χικ άνθρωποι...

:roflmao:

Amen Corner - Gin House

Reaction score
6.582

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

Αγαπητοι (που λεει ο λογος).... εργαζομενοι (και παλι που λεει ο λογος- ολη μερα λουφαρετε),
(Σταθη, Christiana, cosmarpan, aprasas, darkman46, knight, Chrysanthi κλπ, κλπ)

Το ξερω οτι σας εχω απληρωτους ενα χρονο τωρα, απο τοτε που ανοιξε ο σταθμος ουσιαστικα.
Πρεπει ομως και εσεις να με καταλαβετε,
Ολοι μας εχουμε οικονομικα προβληματα.
Για παραδειγμα εμενα στις πετρελαιοπηγες μου στο Ντουμπαι, μου ανεβασαν τον ΦΠΑ, απο το 13 που ηταν, στο 23 της εκατο.
Δε βγαινω πως το λενε.

Παρολ'αυτα ομως, σας υποσχομαι οτι αυριο πρωι πρωι θα στειλω την Φιλιππινεζα μου στην τραπεζα, να βαλει στον προσωπικο λογαριασμο του καθε ενα απο εσας 6 ευρω, να την βγαλετε και αυτον τον μηνα.

Εκ της διευθυνσεως.
Με εκτιμηση (που λεει ο λογος) σε ολους τους εργαζομενους του σταθμου.

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

Αγαπητοι (που λεει ο λογος).... εργαζομενοι (και παλι που λεει ο λογος- ολη μερα λουφαρετε),

Το ξερω οτι σας εχω απληρωτους ενα χρονο τωρα, απο τοτε που ανοιξε ο σταθμος ουσιαστικα.
Για παραδειγμα εμενα στις πετρελαιοπηγες μου στο Ντουμπαι, μου ανεβασαν τον ΦΠΑ, απο το 13 που ηταν, στο 23 της εκατο.
Δε βγαινω πως το λενε.

Παρολ'αυτα ομως, σας υποσχομαι οτι αυριο πρωι πρωι θα στειλω την Φιλιππινεζα μου στην τραπεζα, να βαλει στον προσωπικο λογαριασμο του καθε ενα απο εσας 6 ευρω, να την βγαλετε και αυτον τον μηνα.

Εκ της διευθυνσεως.

Αφεντικο, εγω προσωπικα χαριζω τον μισθο μου μαζι με τα αναδρομικα χρωστουμενα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚ@ :D:lol::roflmao::lolsign:

Αγιου Φανουριου 666, Αθηνα
Τ.Κ. 666 66
Λογαριασμος PENTALPHA BANK 666666666666666666

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
King Loser - Shake Yr Wings from LP "You Cannot Kill What Does Not Live" (1995) Flying Nun Records

Υπεραγαπημενος δισκος, οποτε θελω ξελαμπικαρισμα μπαινει στο πλατω, το feedback και το fuzz που χυνουν αυτοι οι Σατανάδες είναι ικανο να κανει reset στο μυαλο μου.

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912

Δε βγαινω πως το λενε.

Εκ της διευθυνσεως.

Νταξ....που λεει και η Χριστιανα :thumbsup:
Αρκει να συνεχισεις τα κερασματα.Οχι τσιγγουνιες...σε θελω large!

Υ.Γ.Ειμαι πολυ περιεργος τί θα σου πει ο Cosmarpan παντως :lolsign::lolsign::lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
King Loser - Trouble Land / 1692 from LP "Caul Of The Outlaw" (1996) Flying Nun Records

Ασταμάτητοι είναι οι γ@μιοληδες, Velvet Underground, Can και Elvis στην ιδια μπαντα με τον Σατανα manager να τους εχει δωσει μαδραγορα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Big Black - Precious Thing from LP "Songs About Fucking" (1987) Touch And Go Records

Steve Albini, πανταχού παρων και τα παντα πληρων, ξαναεβαλε το σκληρο κιθαριστικο rock στο χαρτη μονο που αυτή την φορα δεν ηταν διατεθειμενος να αφησει τον παραγωγο και τον ηχοληπτη να το λειανει, γιατι ειχει φροντισει να ηταν και τα 2...ο ιδιος, οποτε ειδαμε κι ακούσαμε τσακισμένα κοκκαλα και μαλιστα πολλα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster