Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
Έχω ξεκινήσει εδώ και κανα μισάωρο, όλα καλά. Ξέχασα να παρω το αυτοκίνητο ΜΙΧΑ, όποτε σε βλέπω ταξιτζή μας. :lolsign: Άντε καλημέρα.πινω decaf με λίγη μαύρη ζάχαρη τώρα κατάστρωμα, πριν αποσυρθώ για καμπίνα, Spotify κτλ.:p Thanks για τις ευχές και τις αφιερώσεις, αγαπημένα και τα δυο.
Cosm ειπες πως θα'ρθεις Χανια, και αρχισε και βρεχει εδω ρε συ. :focus:
Ουτε ο καιρος δε σε γουσταρει ρε φιλε, εγω φταιω τωρα?:gamer:

Last edited:

Reaction score
4.188
The Mighty Wah! - Come Back (The Story Of The Reds) from LP "A Word To The Wise Guy" (1984) Beggars Banquet Records

Pete Wyllie, υπεύθυνος για τουλάχιστον 2 αριστουργήματα, ένα ως Wah! το "Nah=Poo - The Art Of Bluff" του 1981 και αυτό εδώ ως The Mighty Wah!.
Καλά βρε αθεόφοβε ''C'', τι μου θύμισες;Είχα να το ακούσω απο το ''Μουσικόραμα'' στην ΕΡΤ!:p
Μπράβο! Ωραία αναδρομή:thumbsup: Μας ισοπέδωσες:prankster::laugh:Καλες διακοπές:drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Καλά βρε αθεόφοβε ''C'', τι μου θύμισες;Είχα να το ακούσω απο το ''Μουσικόραμα'' στην ΕΡΤ!:p
Μπράβο! Ωραία αναδρομή:thumbsup: Μας ισοπέδωσες:prankster::laugh:Καλες διακοπές:drinks:
Άχαχα, μουσικοραμα. Μου έλεγε ιστορίες ο πατέρας μου dark man, εγω δεν το εχω δει ποτε λόγω ηλικίας. Ευχαριστώ για τις ευχές, να ειςαι σίγουρος. Ήδη εχω αρχίσει τα ξεφτιλίκια, έφαγα κοχλιους μπουμπουριστους, μια χοιρινή κι Ενα ξιφία. 2 kaiser κι ενα καραφάκι ρακί, Βούδας εχω γίνει τωρα πάω για ύπνο. :drinks::p

Reaction score
4.188
Ω ρε μαγκααααα.....
Μπραβο dark αγορι μου!!!
10 με τονο λεμε!!!
Να'σε καλά ''Knight',που πάντα έχεις έναν καλό λόγο για όλους και για την θετική ενεργεια που μεταδίδεις:hi::drinks:
Αφιερωμένο το παρακάτω (μια μουσική όαση στα ''πέτρινα χρόνια'' στην προ ίντερνετ εποχή), για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (βλέπε ''C''):tongue::gotcha:

(Αξίζει μόνο και μόνο για τα πρόσωπα που φαίνονται στο σήμα της εκπομπής)

ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ ΕΡΤ

Last edited:

Reaction score
4.188
. Ήδη εχω αρχίσει τα ξεφτιλίκια, έφαγα κοχλιους μπουμπουριστους, μια χοιρινή κι Ενα ξιφία. 2 kaiser κι ενα καραφάκι ρακί, Βούδας εχω γίνει τωρα πάω για ύπνο. :drinks::p
Δώστου να καταλάβει.Καλές χαρούμενες στιγμές :drinks::drinks:

Beachcoma - Shotgun

Y

Yiannis_B

Guest
#getting on a motor bike / looking rather lady like / didn't she just give me a wave?#

Nobuyoshi Araki / Kekkai.

The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

Last edited by a moderator:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.094
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21