Christiana
Muzik
- Μηνύματα
- 5.106
- Reaction score
- 10.300
The Meters-Cissy Strut
Ελα βρε cosmarpan. Moυ αρεσει που ψαρωσες!Δεν βριζω κανεναν, η φιλοσοφια μου είναι απλη και εχει ως εξης. Oi Pink Floyd δεν χρειαζονται τα λογια κανενος Cosmarpan για να αναδειχτουν ως γκρουπαρα, η γνωμη μου δεν θα παιξει κανενα ρολο σε κανεναν, εν αντιθεσει όλα αυτά τα μικρα και αγνωστα γκρουπακια αξιζουν αναγνώρισης και προβολης όχι γιατι το λεω εγω, αλλα γιατι το αξιζουν. και η γνωμη μου είναι ότι αναλογικα και τηρουμενων των αναλογιων και των διαφορετικών συνθηκων και παροχων που ειχαν οι μεν και οι δε, καποια απ'αυτα τα αγνωστα ηταν ισαξια αν όχι καλυτερα εν δυνάμει, ποτε δεν το απεδειξαν στην πραξη όμως για πολλους και διαφορετικούς λογους. Anyway, opinions are like assholes, everybody has one.![]()
Δέχεστε παραγγελιές;Zombies - Time Of The Season (1968)
Γιά να κάνει like θα δέχεται...
Αν έχετε το Leave me be ή το Girl, help me παρακαλώ![]()
1η φορά βλέπω ραδιοφωνικό παραγωγό να του ζητάνε κομμάτι και να γελάει.
Zombies - Time Of The Season (1968)
Δέχεστε παραγγελιές;![]()
Σταθη βαλε οτι σου ζητησει ο castra.1η φορά βλέπω ραδιοφωνικό παραγωγό να του ζητάνε κομμάτι και να γελάει.
Σε βλέπω νεαρέ να χάνεις το ψωμί σου από τον boss.
Εχω ακούσει ότι δεν χαρίζει κάστανα![]()
Απεκατεστάθη γιά τον στάθη η τάξη...Σταθη βαλε οτι σου ζητησει ο castra.
Eναν πελατη εχουμε και εμεις, ολο και ολο, μην τον χασουμε και αυτον.
Βρε αθεόφοβε! Γρατζουνισμένους δίσκους παίζεις; Δε σας πληρώνει ο boss καλά να αγοράζετε καινούργια βινύλια;The Zombies — Leave Me Be (1964)
Nόμιζα κάνεις πλάκα Castraaa
Μα ζητησες και Zombies. Χαρα μας να παιζουμε Zombies.Απεκαταστάθη γιά τον στάθη η τάξη...![]()
Βρε Σταθη βαλε και εσυ το κομματι απο βινυλιο 180 γραμμαριων. Θα μας φυγει αυτος.Βρε αθεόφοβε! Γρατζουνισμένους δίσκους παίζεις; Δε σας πληρώνει ο boss καλά να αγοράζετε καινούργια βινύλια;
Εννοια σου. Πάω Liverpool να σου φέρω διαφήμιση της νέας συλλογής των BeatlesΜα ζητησες και Zombies. Χαρα μας να παιζουμε Zombies.
Aλλα να φερεις και καμια διαφημιση στο σταθμο φιλε castra, οχι μονο να ζητας τραγουδια οκ?
Σπάγγος ε; Δεν είδες; Αμέσως να μαζέψει λεφτά. Τι τα κάνει δεν ξέρω...Καινούργια; μας στέλνει στο μοναστηράκι βρε![]()