cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.487
Ωραια πραματα, μπραβο παιδια και του χρονου!
Και που να με δεις απ' τη μέση και κάτω!!!
Με τόσα ηλεκτρονικά τσιγάρα πεταμένα δεξιά και αριστερά...δεν μπορεί σε καποιουνού τον κώλο θα μπήκε κάτιΣεξουαλικη κακοποιηση αντικειμενου δεν ειδα και εχω ανησυχησει .......
Στην έκθεση Πηνελόπη!Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε για μια επανάληψη!
Κακοποιηθηκε στοματικα ενα τηλεκοντρολ (σαν νταμπλ πενις) αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν φωτοντοκουμεντα...Σεξουαλικη κακοποιηση αντικειμενου δεν ειδα και εχω ανησυχησει .......
Πηγαίναμε και πριν βάλει ήχο.χαιρομαι που περασατε τελεια!
ερωτηση 1: βρε μπας και διαλέξατε αυτό το μαγαζι για τα jbl control που πηρε το ματι μου?
Μάλλον αυτό έγινε μετά τις 18:30 που είχαμε φύγει τα κορίτσια!Κακοποιηθηκε στοματικα ενα τηλεκοντρολ (σαν νταμπλ πενις) αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν φωτοντοκουμεντα...
- σσσσσσσσσσσσσσ . . .Κακοποιηθηκε στοματικα ενα τηλεκοντρολ (σαν νταμπλ πενις) αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν φωτοντοκουμεντα...
Δηλαδη το media player ειναι ανεπαφο και αρα δεν εχει καμια συλλεκτικη αξια !Κακοποιηθηκε στοματικα ενα τηλεκοντρολ (σαν νταμπλ πενις) αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν φωτοντοκουμεντα...
- όντως , ερχόμενος από Εξάρχεια πίστευα πως έχω συνηθίσει σε πάσης φύσεως ντουμάνια , λάθος , εκεί χρειαζόσουν φώτα ομίχλης , χαλάλι όμως , για φαντάσου να κάπνιζανTi ατμος....εδω ητανε οι καμιναδες της Μοτορ οιλ μαζεμενες εκει μεσα...ρε σεις εχετε ξεφυγει με δαυτα....αντε να μπεις σε κανα μαγαζι με καμια κοσαρια τετοιες τζιμινιερες....δε θα βλεπει ο ενας τον αλλον εκει μεσα.....ε ρε τρελλαααααααααα
Πηγαίναμε και πριν βάλει ήχο.
Όμως η Γαρδένια έχει πολύ καλύτερο από τα περισσότερα cafe-bar.
6 JBL control one
2 JBL control now
2 JBL sub 10''
INTER M τετρακάναλο τελικό
DBX drive rack pa+
Lexicon Alpha κάρτα ήχου.