Γνώμες για 65 άρα?

Μηνύματα
40
Reaction score
43
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Μετά την θερινή περίοδο με την έλευση και όλων των νέων μοντέλων σκέφτομαι να προβώ στην αγορά τηλεόρασης 65 ιντσών! Ποια θα προτείνατε με γνώμονα την ποιότητα εικόνας?
Για να μικρύνω την γκάμα παραθέτω και τις ακόλουθες σκέψεις μου:
1. Να ναι 65 άρα. Δεν με παίρνει μεγαλύτερη ούτε οικονομικά ούτε χωροταξικά!
2. Να ναι OLED. Μου αρέσει περισσότερο η ποιότητα εικόνας τους απ' ο,τι έχω δει ως τώρα. Είμαι κάτοχος μιας Philips 803 για καμμία 6 ετία τώρα που παίζει τα πάντα και αρκετές ώρες την ημέρα χωρίς πρόβλημα οπότε δεν με φοβίζει ιδιαίτερα το burn in.
3. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το λογισμικό καθώς παίζω είτε από cosmote ή Nvidia shield ή ps5.
4. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε ο ήχος καθώς έχω σύστημα με ηχεία και ενισχυτή . Δεν με χαλάει να χει καλό ήχο αλλά δεν είναι κριτήριο αγοράς.
5. Το πιο πιθανό να τοποθετηθεί πάνω σε έπιπλο και όχι στον τοίχο. Μια περιστρεφόμενη βάση είναι καλοδεχούμενη χωρίς όμως να ναι και πολύ σημαντικό.
6. Να χει heatsink για παν ενδεχόμενο.
Έχω δει σε demo μοντέλα του περασμένου έτους. Αυτές που μου άρεσαν περισσότερο είναι από Sony , Panasonic , lg. Καταλήγω περισσότερο σε Pana vs lg καθώς η Sony ξεφεύγει κάπως σε κόστος. Της Panasonic μου φάνηκε πιο φυσική η εικόνα και της lg η σειρά G λιγο πιο punchy. Δεν θέλω το κόστος να ξεπεράσει τα 2500 αλλά μπορώ να περιμένω την οποιαδήποτε πτώση τιμών.
Τέλος η χρήση ειναι ποικίλης ύλης με σειρές, ταινίες, αθλητικά και παιχνίδια!
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή / πρόταση !
 

Μηνύματα
3.723
Reaction score
5.659
Από εικόνα στα προηγούμενα μοντέλα η panasonic είχε το edge. Εγώ που παίζω και παιχνίδια προτίμησα την lg λόγω λογισμικού και τιμής. Γενικά προσπάθησε να παρεις από την σειρά c και απανω που είναι έτσι κι αλλιώς εντός μπάτζετ.
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.335
Μηνύματα
2.897.970
Members
38.029
Νεότερο μέλος
nikpeg
Top