Γνώμες για TV 85'' για Play Room

Reaction score
643
Καλησπερα στην παρεα
Αποφάσισα να δωσω τον προβολεα (Benq 2700) και να βαλω στην θεση του μια τηλεόραση 85'' (η αποσταση ειναι 2.5 μετρα οπότε νομιζω οτι 98'' θα ειναι υπερβολή και κουραστικη) οπου θα εχει μικτη χρήση τοσο για games αλλα και για ταινιες , μονιτορ υπολογιστη και καναλια τηλεόρασης.
Εχω βρει αυτες τις 2

https://gr.hisense.com/products/television-audio/mini-led-tv/85u8q/20016168

Και οι 2 εχουν τιμη απο 2350 μεχρι 2500

Αξίζουν η θα έπρεπε λογο αποστασης να βρω κατι με λιγότερη φωτεινότητα?

Reaction score
1.276
η c8k ειναι απιστευτη αλλα θα πηγανα στην 75 μη σου πω και 65 στα δυομιση μετρα

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.595
Αφου εβλεπε μεγαλυτερη εικονα με τον PJ , μια χαρα θα ειναι το μεγεθος !

ste

Reaction score
32
Στην ίδια απόσταση έχω 75αρα και πριν καιρό κοίταγα μήπως πήγαινα σε 85. Είχα δει στο sony center στο Περιστέρι μια 85αρα παλαιότερο μοντέλο στα 2000. Δε θυμάμαι πιο ήταν.

Reaction score
7.090
Η τβ που θέλεις είναι για αποστάσεις από 2,5 έως 3,0 μέτρα. Εγώ την έχω στα 2,75 και είναι τέλεια η θέαση!

Reaction score
643
Με 98'' λέτε να είναι κουραστική?
Εχθρός του μεγάλου είναι το μεγαλύτερο 🤣
Απλά φοβάμαι την υπερβολική φωτεινότητα καθώς και οι 2 είναι στα 5000
Εφόσον είναι για play room και όχι για ειδήσεις θέλεις κάτι απολαυστικό.
Καλά και καμιά είδηση θα την βλέπουμε 🤣
Κανένα YouTube κτλ.
Δεν είναι μόνο για ταινίες

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.623
Προσωπικά δεν συγκρίνω καμμία TV με την αίσθηση που προσφέρει ένας προβολέας κατα την προβολή!
Αίσθηση πραγματικού κινηματογράφου.
Μια προβολή σε μεγάλη οθόνη είναι απαραίτητη μόνο για θέαση ταινίας. Πουθενά αλλού.
Είναι τουλάχιστον αστείο να βλέπουμε τον Ευαγγελάτο πχ στις 100".
Στην προβολή ταινίας λοιπόν, δεν έχει αντίπαλο ο Προβολέας.
Στο ποσό δε που κοστίζει μια tv αυτού του μεγέθους, υπάρχουν στο απέναντι στρατόπεδο, πολύ σύγχρονες επιλογές.

Εκτός..... αν απαιτείται προβολή μόνο σε .... άπλετο ΦΩΣ. Εκεί ναι, υπερέχει η tv. Όμως με το φως της ημέρας πχ άραγε έχει αξία μια θέαση?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.623
Επίσης είναι και θέμα ευκολίας. Ένας προβολέας και η οθόνη του, σχεδόν εξαφανίζονται όταν δεν έχουν χρήση.
Τι γίνεται όμως με μια TV αυτού του μεγέθους? Απλώς υπάρχει ένα κλειστό, τελείως ακαλέσθητο αντικείμενο που καταλαμβάνει τεράστιο χώρο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.623
Συγνώμη, μιλάω γενικώς.
Στην δική σου περίπτωση, εφόσον πρόκειται για play room, παίρνω πίσω όλα τα παραπάνω. Μόλις τώρα πρόσεξα τον ακριβή τίτλο

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.595
Απλά φοβάμαι την υπερβολική φωτεινότητα καθώς και οι 2 είναι στα 5000
Αφου μπορεις να την ρυθμισεις! Κοιτα και λιγο τι λενε οι reviewers.

Reaction score
4
Καλημέρα δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιες tv σε αυτές τις τιμές. Με έβαλες και εμένα σε σκέψεις. Έχω ξεμείνει με μια 55" oled του 2018 μοντέλο στα 2,5μ. Έχουν σβήσει κάποια pixel, και η φωτεινότητα δεν μου φτάνει και σκέφτομαι να την αλλάξω. Άμα βρεις σε καποιο κατάστημα προσφορά παρακαλώ στείλε μου μήνυμα.

Reaction score
643
Καλημέρα δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιες tv σε αυτές τις τιμές. Με έβαλες και εμένα σε σκέψεις. Έχω ξεμείνει με μια 55" oled του 2018 μοντέλο στα 2,5μ. Έχουν σβήσει κάποια pixel, και η φωτεινότητα δεν μου φτάνει και σκέφτομαι να την αλλάξω. Άμα βρεις σε καποιο κατάστημα προσφορά παρακαλώ στείλε μου μήνυμα.
Η hisense στο πλαίσιο έχει 2350 με επιστροφή από eurobank 469 ευρώ
Δηλαδη θα πάει 1880 ευρώ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.349
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp