Γνώμες???

Reaction score
2
Γιά πληροφόρησή μου και μόνο

είναι δυνατόν να κάνεις ακρόαση ένα ηχείο και να λές..ακουω το cross over?????

η ακούς ένα καλώδιο ηχείων και λές ...αυτό κόβει την 2η και τρίτη αρμονική????

αλήθεια έχετε ακούσειι ποτέ το cross over ????
ή την 2η ή 3η αρμονική του καλωδίου???
το 'ακουσα απ κάτι ξερόλες..
πόσο είναι αλήθεια??

Reaction score
3
Αν το crossover είναι κακώς υλοποιημένο πάντα ακούγεται από κάποιον που έχει συνηθίσει να ακούει σωστά...

Για το καλώδιο τι να σου πω...
Είχα βάλει ένα στο αυτί μου τις προάλες και φώναζε ο Thanasis_k από την άλλη πλευρά και νομίζω ότι κάπου έχανε... :143:

Reaction score
0
Η έκφραση "ακούω το κροσόβερ", εμένα μου βγάζει πιο πολύ σε "καταλαβαίνω τους δρόμους του ηχείου".

Αν δηλαδή η καμπύλη απόκρισης κάνει "χαράδρες" στα σημεία διαχωρισμού, τότε το ακούς αυτό.

Ή ακόμα και αν οι μονάδες είναι αλλού γι' αλλού και σου βγάζουν άλλο χαρακτήρα η καθεμιά...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Γνώμες???

... η ακούς ένα καλώδιο ηχείων και λές ...αυτό κόβει την 2η και τρίτη αρμονική ...
Αυτό δε μπορούν να τ' ακούσουν παρά μόνο λίγοι. Όσοι έχουν το κληρονομικό χαϊεντοχάρισμα ... :137:
Κοινώς βούρτσες μπλε σε κόκκινο φόντο, πουλμουρ κι' έτσι. :126:
Για να δεις πόσο παπαρολόγοι είναι, ζήτησέ τους, σε ανύποπτο χρόνο, να σου δώσουν τα φώτα τους και να καταδεχτούν να σου εξηγήσουν ποιες είναι οι αρμονικές από κάποιες νότες.
Δεν έχουν ιδέα!

Reaction score
874
Γιά πληροφόρησή μου και μόνο

είναι δυνατόν να κάνεις ακρόαση ένα ηχείο και να λές..ακουω το cross over?????

η ακούς ένα καλώδιο ηχείων και λές ...αυτό κόβει την 2η και τρίτη αρμονική???
NAI........

Reaction score
3.243
Τα πάντα ακούγονται, ακόμα και οι τιμές των μικροφαράντ (μF) στους πυκνωτές, καμία φορά και τα Volts αλλά μόνο όταν ακούς βινύλιο .

Reaction score
10
To crossover ακουγεται, το οτι κοβεται η δευτερη και τριτη αρμονικη και αυτο οφειλεται σε καλωδιο μαλλον ειναι απο τις μεγαλυτερες μπαρουφες που εχω ακουσει!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος