Γνώμη σας για προενισχυτή της Audible illusion modulus 3a

Reaction score
9
Γεια σας καλημέρα, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ένα προ ενισχυτή, εταιρείας Audible illusion modulus 3a. Οι προενισχυτές που έχω τώρα έιναι οι cary slp 70, Rotel Rha 10, Luxman C03 . Αξίζει πιστεύετε η αναβάθμιση. Σας ευχαριστώ θερμά για την ανάγνωση του μηνύματος μου.

Reaction score
5.693
Γεια σας καλημέρα, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ένα προ ενισχυτή, εταιρείας Audible illusion modulus 3a. Οι προενισχυτές που έχω τώρα έιναι οι cary slp 70, Rotel Rha 10, Luxman C03 . Αξίζει πιστεύετε η αναβάθμιση. Σας ευχαριστώ θερμά για την ανάγνωση του μηνύματος μου.
Από που συμπεραίνεις ότι πρόκειται για αναβάθμιση (ας πούμε σε σχέση με τον Luxman ή τον Cary);

Reaction score
0
Γεια σας καλησπέρα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στο ερώτημα μου.
Ίσως να έκανα τότε λάθος διατύπωση στο ερώτημα μου, αν αξίζει να πάω σε αναβάθμιση.
Ποια είναι η γνώμη σας, θα άξιζε να αντικαταστήσω τους παραπάνω προενισχυτές με τον Audible illusion?

Ευχαριστώ και πάλι για την επικοινωνία και την συμμετοχή σας στο ερώτημα μου.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.698
Τελικά όμως δεν καταλάβαμε ποιος κάνει το ερώτημα. Άλλος ρωτάει, άλλος δίνει διευκρινίσεις.
Διχασμένη (διαδικτυακή) προσωπικότητα;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.281
μόλις τώρα μάλωνα με το chatgpt και μου απαντούσε έτσι:whistling::roflmao::lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.281
Ίσως να έκανα τότε λάθος διατύπωση στο ερώτημα μου, αν αξίζει να πάω σε αναβάθμιση.
Ποια είναι η γνώμη σας, θα άξιζε να αντικαταστήσω τους παραπάνω προενισχυτές με τον Audible illusion?

Μπάμπη....τι κάνεις?

Reaction score
0

Παρακαλώ τους διαχειριστές όπως μεταφερθεί το μήνυμα στον Κίμωνα κανονικά ( είμαστε μαζί τώρα στο εργαστήριο μου ) διότι απάντησε από τον λογαριασμό μου το μήνυμα αυτό. Συγνώμη για την αναστάτωση προς όλους.

Με εκτίμηση πάντα.

Reaction score
1.830
προ αμνημονεύτων είχα ακούσει τον audible illusions 3A στο σπίτι μου με magnepan 1.6.
Θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει πολύ, έπαιξε με Coda model 11.
Πολύ καθαρός με ωραία σκηνή και πολύ καλή περιγραφή χαμηλού.

Reaction score
18
με ποιο τελικο θα δεσει το γλυκο ; θα πρεπει να δεις αν ταιριαζει το κερδος του με τον τελικο σου αλλα και η αντισταση εξοδου του με την αντισταση εισοδου του τελικου σου,δεν τον εχω ακουσει αλλα σαν κατασκευη αν και παλια μοιαζει εξαιρετικη

Reaction score
9
με ποιο τελικο θα δεσει το γλυκο ; θα πρεπει να δεις αν ταιριαζει το κερδος του με τον τελικο σου αλλα και η αντισταση εξοδου του με την αντισταση εισοδου του τελικου σου,δεν τον εχω ακουσει αλλα σαν κατασκευη αν και παλια μοιαζει εξαιρετικη
Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την επικοινωνία.
Ενδιαφέρομαι για τελικούς της Esoteric audio research 549.
προ αμνημονεύτων είχα ακούσει τον audible illusions 3A στο σπίτι μου με magnepan 1.6.
Θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει πολύ, έπαιξε με Coda model 11.
Πολύ καθαρός με ωραία σκηνή και πολύ καλή περιγραφή χαμηλού.
Κύριε Στέργιο ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση και την επικοινωνία.

Reaction score
18
Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την επικοινωνία.
Ενδιαφέρομαι για τελικούς της Esoteric audio research 549.

Κύριε Στέργιο ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση και την επικοινωνία.
συμωνα με τις μετρησεις του stereophile το κερδος ειναι 30db ,δυστηχως οπου και αν εψαξα δεν βρηκα πληροφοριες για τους μονοπλοκ εδω ειναι οι οδηγιες του προ, δες τι λενε οι οδηγιες για το δεσιμο με τους τελικου σχετικα με το κερδος του προ στην σελιδα 6 https://sb015eafc300824f1.jimconten...9012/name/audible_illusions_modulus_3a_en.pdf

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.012
Members
38.394
Νεότερο μέλος
DISCOMANIAC